Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Våra destinationer

i Sverige och Europa

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

En kvinna som står i en Indie Campers husbil

Res som du vill

  • 2 000+ husbilar över hela Europa och USA

  • Envägsturer tillgängliga

  • Helt digital upplevelse

  • 24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

  • Flygplatstransfer tillgänglig (Indies flotta)

  • Försäkring och 100% gratis vägassistans

  • Sängkläder, köksutrustning och städsats (Indies flotta)

  • Obegränsad km tillgänglig (Indies flotta)

Vi finns på fler än 40 destinationer i hela Europa

Vår marknadsplats integrerar husbilar från Indie Campers och Indie X med erbjudanden från ett antal andra professionella företag och privata husbilsägare. På den här sidan hittar du information om alla platser där du kan hyra originalmodeller från Indie Campers.

Karta över Indie Campers Depots

Starta din road trip var du vill

Få reda på mer om vilka länder och städer du kan hitta oss i för att ta del av våra lokalt tillgängliga husbilar, populära rutter och experttips

Sverige är ett vackert och skiftande land med höga berg och djupa dalar, och har blivit berömt för sin rika natur och ljuva sommarnätter.

Sverige är därtill hem till det prestigefyllda nobelpriset, och är även (ö)känt för den traditionella rätten surströmming – en fermenterad fisk som äts varje sensommar och luktar så illa att man äter den utomhus.

Det bor cirka tio miljoner människor i Sverige, och de flesta bor i nedre delen av landet. Trots att Norrland utgör cirka 60% av landets yta är knappt en miljon människor bosatta där.

Svenskar älskar friluftsliv och är gärna ute och rör sig i naturen. Under de mildare månaderna ägnar sig många åt aktiviteter som bad, klättring, segling, orientering, svampplockning och fjällvandring, och under vintermånaderna drar man gärna på sig skidorna eller skridskorna.

RV rental Malmö
Malmö

Malmö är Sveriges tredje största och snabbast växande stad, och har smeknamnet ”parkernas stad” på grund av de stora parkanläggningarna mitt i staden. Namnet är dock något förlegat, då Malmö rent statistiskt har näst minst grönyta av alla Sveriges tätorter. Staden är känd för att vara hemort åt en rad kända författare, musiker, skådespelare, konstnärer, och andra högt framstående individer. Konst och kultur utgör en stor del av Malmös identitet, och det är även det som drar många till staden.

Hyra husbil Stockholm
Stockholm

Stockholm är en sprudlande stad fylld med kultur, historia, god mat, intressanta människor och vackra byggnader. Stockholm är hem till den kungliga familjen och det är också hit många av världens största artister kommer för att uppträda. I Stockholm kan du besöka Gamla Stan; ett historiskt centrum med byggnader som härstammar från 16- och 1700-talet (och där en del gränder är knappt en armlängd breda!). Stockholm är den perfekta utgångspunkten för dig som vill hyra husbil då det finns gott om utflyktsmål runt staden som är väl värda ett besök. Vackra Sigtuna tillexempel, som stoltserar med medeltida ruiner och, sommartid, drivor av kulturevenemang. Mariefred är också ett fint resmål, där man kan besöka Gripsholms slott och njuta av utsikten över Mälaren.

Birds eye view of venice beach
Los Angeles

Los Angeles är perfekt för road trips, oavsett om det är en snabb 3-timmars vandring eller en weekendresa till Grand Canyon, det finns många fantastiska destinationer inom en kort bilresa från L.A. Drömstaden har det perfekta läget, vilket gör det enkelt att fly stadens gator för ett helgläger i Joshua Tree National Park, en spontan resa till San Juan Capistrano eller kanske en resa genom Malibu Creek State Park.

Hitta fordonet som passar din road trip

Välj ett eller flera fordon från Indie Campers eller Indie X-flottan för att sätta ihop din skräddarsydda resa. Vi erbjuder ett antal olika husvagnar, husbilar och husbilar.

Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev