En husbil som kör vid kusten

Där vi är

Våra platser i Europa, Oceanien och Nordamerika

En kvinna som står i en Indie Campers husbil

Res som du vill

  • 6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa

  • Envägsturer tillgängliga

  • Helt digital upplevelse

  • 24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

  • Flygplatstransfer tillgänglig (Indie-flotta)

  • Försäkring & gratis vägassistans

  • Sängkläder, kök och städsats (Indie-flotta)

  • Obegränsad KM tillgänglig (Indie-flotta)

Vi finns på +70 destinationer i Nordamerika Europa och Oceanien

Vår marknadsplats integrerar modellerna Indie Campers husbilar och campervans med erbjudanden från otaliga andra professionella företag och privata husbilsägare. På den här sidan hittar du information om alla upphämtningsställen där du kan hyra våra originalägda och drivna modeller.

Starta din road trip var du vill

Få reda på mer om vilka länder och städer du kan hitta oss i för att ta del av våra lokalt tillgängliga husbilar, populära rutter och experttips

cairns beach
Cairns

Cairns är en kuststad i Queensland, belägen i nordöstra Australien. Husbil i Cairns ger dig en hel del alternativ. Du kan uppleva stora barriärrevet och tropiska regnskogar i norr eller ta en lång tur med husbil längs Guldkusten för att nå städer som Brisbane, Sydney eller Melbourne.

Perth Indie Campers
Perth

Perth är Australiens huvudstad, en glittrande pärla i en stad med livliga stränder, historiska byggnader och ett fantastiskt centrum fyllt med restauranger, butiker och massor av spännande platser att tillbringa en eftermiddag. Det är också det perfekta stället att starta en episk bilresa genom västra Australien.

christchurch_card
Christchurch

Christchurch ligger på östra sidan av Nya Zeelands Sydön. Husbilsuthyrning i Christchurch är ett utmärkt sätt att utforska det karga och orörda omgivande området.

melbourne_card
Melbourne

Melbourne är en perfekt startpunkt för att utforska allt som sydöstra Australien kan erbjuda. Fantastiskt djurliv, hisnande naturliga underverk, dalar och vingårdar är bara några attraktioner du kan nå med en husbil i Melbourne.

sydney_card
Sydney

Glittrande hamnar och tropiska stränder är bara början på vad Sydney har att erbjuda. Dess kustnära läge ger dig tillgång till över 100 nationalparker och oräkneliga hisnande landskap att utforska. Hyr en husbil i Sydney och ge dig ut på din episka Aussie road trip.

brisbane_card
Brisbane

Husbilsuthyrning i Brisbane är ett otroligt sätt att uppleva Queensland och mer. Med solsken och guldkuster på vardera sidan av Brisbane har området hisnande kustlinjer och episka naturliga underverk som du lätt kan nå när du hyr en husbil.

Hyra husbil Bryssel
Bryssel

Bryssel är både Europeiska unionens huvudstad och vaggan för ett stort antal märkliga serietidningar och är lika förbryllande motsägelsefullt som man kan misstänka. För många är denna avslappnade huvudstad svår att beskriva.

RV rental in Copenhagen
Köpenhamn

Köpenhamn är en ståtlig hamnstad med färgglada kanalhus, fantastisk arkitektur och en rik historia. Från och med 1100-talet blev Köpenhamn en viktig handelsstad och dess välstånd baserades främst på fisket. När du vandrar genom den gamla staden kommer du att stöta på vackra byggnader som Rosenborgs slott, Rundtornet och det kungliga danska biblioteket.

Hyra husbil Marseille
Marseille

Under två årtusenden kommer och går städer. Inte Marseille, som har funnits här i över 2 600 år! Marseille är mest känd som en livlig hamnstad vid Medelhavets korsningspunkt, och i Marseilles hamnar sker massor av handel, affärer och industrier. Men att vara en modern hamnstad tillför också ett element av urban grynighet.

Hyra husbil Lyon
Lyon

Lyon är ett stopp som kommer att överträffa dina förväntningar. Men vad kan man förvänta sig i första hand? Staden som ligger längs inte bara en utan två stora floder har Rhône och Saône att tacka för många rikedomar. Bortsett från floderna kommer stadens flöde att överväldiga dig och ge dig en känsla av nyhet samtidigt som det får dig att uppleva mer än 20 århundraden av historia.

Hyra husbil Paris
Paris

När du kliver ut ur din husbil och går ut på Paris gator kan du inte låta bli att känna dig som om du är med i en film. Det är inte så konstigt, för staden är i princip världens största filmkuliss.

RV rental in Nantes
Nantes

Staden är ett verkligt kulturellt och historiskt centrum. Så mycket att varje år, från den 1 juli till den 31 augusti, äger "Le Voyage à Nantes" rum. Då dyker det upp en grön stig som du kan följa till fots eller på cykel. Den förbinder olika kulturarvselement och några tillfälliga konstinstallationer.

Hyra husbil Bordeaux
Bordeaux

För många är namnet Bordeaux en synonym till en flodvåg av tanniner, jordiga smaker och fruktiga toner. Precis som ett vällagrat rött vin är Bordeaux en fyllig upplevelse; hamnstaden är lika rik på kultur som regionen är rik på vinodling.

RV rental in Toulouse
Toulouse

Det finns mycket att göra och se i Toulouse. Toulouse har nästan tusen år på nacken (och det är bara som officiell fransk stad) och kan skryta med otrolig gammal arkitektur, som den majestätiska basilikan Saint-Sernin och det expansiva gotiska mästerverket Church of Les Jacobins.

Helsinki city view
Helsingfors

Hyr en husbil i Helsingfors och upplev oförglömliga stunder i Finlands rika landskap.

Hyra husbil Dublin
Dublin

Dublin är en historiskt charmig och gemytlig stad med många knep. Den ena dagen är staden lugn, den andra dagen förvandlas den till en episk explosion av festivaler. Varje dag i veckan kryllar stadens pubar av energiska lokalbefolkningen som hoppar på chansen att lära känna dig.

Hyra husbil Reykjavik
Reykjavik - Keflavik

Reykjavik är världens nordligaste huvudstad, en stad med 200 000 invånare i ett land med endast 300 000 invånare. Men dess storlek och avlägsna läge gör den bara ännu mer anmärkningsvärd och en helt perfekt utgångspunkt för en roadtrip med husbil.

Bari Indie Campers
Bari

Upptäck Italiens dolda pärlor genom att hyra en husbil i den charmiga staden Bari via Indie Camper. Upplev friheten på den öppna vägen när du utforskar de fängslande omgivningarna och kulturarvet som gör Bari till en unik destination för en road trip.

Hyra husbil Rom
Rom

Alla vägar leder till Rom, så som resenär kommer du förr eller senare att hamna i den eviga staden. Det finns goda skäl till det, eftersom den antika metropolen är Europas historiska hjärta. Ikoniska platser som det magnifika Colosseum, Michelangelos Sixtinska mästerverk och Forum Romanum kommer att visa dig just det.

Hills landscape outside of Florence
Florens

Konstens och historians stad – och fantastiska naturattraktioner med roliga utomhusaktiviteter! Hyr en husbil i Florens och res runt i staden och dess utkanter, där du kan utforska Italiens skyddade områden.

View of the Vesuvio
Neapel

Neapel är en fantastisk destination för campare som vill tillbringa tid omgiven av pittoreska vulkaniska landskap och hisnande kustutsikt. Hyr en husbil i Neapel och gör dig redo att ha en bra tid i nationalparker, naturreservat, stränder och campingplatser i en av de vackraste regionerna i Italien, Kampanien. I slutet kommer du att önska att ditt äventyr på vägarna aldrig tar slut!

Hyra husbil Olbia
Olbia

Olbia har en lättsam atmosfär och känns autentisk, jämfört med de sofistikerade men ofta sanerade turistorterna på andra platser på ön. Från de promenaderande lokalbefolkningen till den anspråkslösa charmen hos de traditionella restaurangerna och barerna - Olbia har inte glömt bort varifrån den kom.

Hyra husbil Venedig
Venedig

Venedig är en stad som inte behöver någon introduktion. Staden är synonymt med ståtlig prakt och konstnärlig glans och överväldigar: palats och kyrkor, marmor och guld, antika fresker, moderna skulpturer, pittoreska kanaler, vackra broar, smala gränder och soliga piazzor - här finns allt.

Hyra husbil Catania
Catania

Catanias jordnära skönhet, som ligger på Siciliens östkust med utsikt över Joniska havet och vid foten av den ökända vulkanen Etna, får inte den uppmärksamhet den förtjänar.

view of Toronto from an outside park
Toronto

Hyr en husbil från Toronto och ge dig ut på ett oförglömligt äventyr fullt av berg, floder och kultur. Ta dig tid att köra din husbil genom pittoreska berg, paddla över fridfulla floder och sov under en säng av stjärnor precis utanför räckhåll för stadens ljus.

view of the city of Calgary from outside park
Calgary

Hyr en husbil från Calgary och fördjupa dig i det spektakulära landskapet i nordvästliga Kanada. Regal Mountains, idylliska ängar och slingrande floder väntar på dig i denna fristad för naturälskare.

Hyra husbil Split
Split

Split är en gammal stad med ett ungt hjärta och massor av aktiviteter för att få fart på den. Kroatiens näst största stad och Dalmatiens första stad är en uppenbarelse och har en perfekt balans mellan tradition och nyhet.

Hyra husbil Amsterdam
Amsterdam

Amsterdam står högst upp på reselistan för otaliga Europaresor. Staden är berömd av både rätt och fel skäl, men Nederländernas huvudstad är mer än bara kanaler och potter.

view over auckland's coast
Auckland

När du hyr en husbil i Auckland får du enkel tillgång till Nya Zeelands Nordön. Detta område har slående vulkanisk natur, fantastiska stränder, nationalparker, grottor och sjöar.

Quenstown Indie Campers
Queenstown

Underbara Queenstown är känt som en av de mest äventyrliga platserna i Nya Zeeland. Om du är en spänningssökare eller naturälskare börjar din drömsemester med att hyra en husbil i Queenstown. Från bungee jumping till historiska gruvstäder finns det något spännande runt varje hörn – och du sitter bakom ratten!

trondheim_city_card
Trondheim

Trondheim är en vacker, historisk stad i Trøndelags län, centrala Norge. Byggd på Trondheimsfjorden är en husbilsuthyrning i Trondheim ett utmärkt sätt att njuta av kusten och den omgivande vildmarken.

Bergen
Bergen

Hyr en husbil i Bergen och skapa värdefulla minnen i ett soloäventyr, med vänner eller med din familj. Se bara till att du förbereder din husbil ordentligt om du bestämmer dig för att besöka Norge på vintern.

Hyra husbil Wien
Wien

Wien är charmigt, unikt och väl värt att se. Det är inte för inte som staden upprepade gånger har utsetts till världens mest levande stad. Blandningen av otaliga grönområden, praktfulla byggnader, mysiga platser och Donau som Wiens livlina gör staden speciell och perfekt för att hyra en husbil.

Hyra husbil Lissabon
Lissabon

Lissabon är en mångfacetterad labyrint med flera våningar där varje hörn är en potentiell ny upptäckt: från söta tascas och prisbelönta restauranger, genom svagt upplysta barer fyllda av fadons svallande ljud, till plötsliga panoramavyer över staden nedanför och Tejo utanför.

Hyra husbil Porto
Porto

Brinner du för detaljerna i det klassiska och samtidigt moderna Lissabon? Vänta tills du har sett Porto, där liknande detaljer har fått otroligt tillfredsställande proportioner. Ja, det är sant: i Porto är allting större. Den fantastiska maten kommer i enorma portioner (har du hört talas om "Francesinha"?), människors sympati är enorm och de platser du kommer att besöka kommer att överraska dig STORT.

Hyra husbil Faro
Faro

Bra väder, vidsträckta stränder, roligt nattliv, pittoreska hus och en god mat. Algarve är ett av de mest besökta områdena i hela Portugal - men dess huvudstad är fortfarande en smygande turistradar.

Hyra husbil Zurich
Zürich

Zürich är både en av världens mest beboeliga städer och ett globalt finansiellt kraftcentrum och är söt och rik som choklad. Denna portal till de snöklädda Alperna håller sig inte tillbaka när det gäller häpnadsväckande naturskönhet, men den får också stora poäng på skalan för "fantastisk arkitektur".

Hyra husbil Genève
Genève

Zürich är både en av världens mest beboeliga städer och ett globalt finansiellt kraftcentrum och är söt och rik som choklad. Denna portal till de snöklädda Alperna håller sig inte tillbaka när det gäller häpnadsväckande naturskönhet, men den får också stora poäng på skalan för "fantastisk arkitektur".

Hyra husbil Sevilla
Sevilla

Sevilla är en extravagant cocktail av tusentals år av historia och conquistadorernas överdådiga rikedomar, och det är så otroligt vackert att det kanske är världens mest populära filmkuliss och definitivt värt att utforska om du reser runt i Spanien med husbil.

Beautiful city landscape of Valencia
Valencia

Om du letar efter ett otroligt äventyr i Spanien, då kan en hyrd husbil i Valencia vara den bästa lösningen för dig. Oavsett om du funderar på att resa med familjen, med dina vänner, partner, eller ensam, kommer ett äventyr på vägen i Spanien att bli något oförglömligt.

Hyra husbil Malaga
Malaga

Costa del Sol. Om inte detta namn i sig självt säger allt, vet vi inte vad som ska säga det. Det betyder bokstavligen "Solens kust" och det är här du hittar Malaga, en av världens äldsta städer och en hel del sol!

Hyra husbil Barcelona
Barcelona

Precis som FC Barcelona är més que un club, är Barcelona mycket mer än bara en fantastisk stad. Staden är symbolen för den katalanska kulturen och, precis som Barças fotbollslag, ett hopp för det våldsamt stolta katalanska folket.

Hyra husbil Madrid
Madrid

Med sin hisnande arkitektur, ståtliga byggnader och storslagna boulevarder är Madrid en kulturell och kosmopolitisk upplevelse och en utmärkt startpunkt för en upplevelse i Iberien med husbil. Madrids vibrerande konstscen, i kombination med stadens framväxande högklassiga gastronomi, lockar till sig en fascinerande skara världsvana finsmakare.

Hyra husbil Bilbao
Bilbao

Bilbaos livliga gastronomi växte fram tillsammans med stadens nyfunna identitet, där man tog det bästa från det förflutna och utvecklade det med en ny generation som tog över staden.

Hyra husbil London
London

London är både Englands och Storbritanniens huvudstad och är en fascinerande studie av livet på 2000-talet. Kulturer samexisterar, kolliderar, utbyter tallrikar med curry, ackee med saltfisk och bangers and mash.

Hyra husbil Edinburgh
Edinburgh

Om det är något som gör Edinburgh så är det stadens ungdomlighet och en viss "lev livet fullt ut"-anda. Hämta din hyrbil i Edinburgh för en äventyrlig skotsk bilresa. Kolla in den trendiga atmosfären genom att rulla in på den oberoende konstscenen, fylld av hippa gallerier och alternativa nöjesställen.

Hyra husbil Stockholm
Stockholm

Stockholm är en sprudlande stad fylld med kultur, historia, god mat, intressanta människor och vackra byggnader. Stockholm är hem till den kungliga familjen och det är också hit många av världens största artister kommer för att uppträda. I Stockholm kan du besöka Gamla Stan; ett historiskt centrum med byggnader som härstammar från 16- och 1700-talet (och där en del gränder är knappt en armlängd breda!). Stockholm är den perfekta utgångspunkten för dig som vill hyra husbil då det finns gott om utflyktsmål runt staden som är väl värda ett besök. Vackra Sigtuna tillexempel, som stoltserar med medeltida ruiner och, sommartid, drivor av kulturevenemang. Mariefred är också ett fint resmål, där man kan besöka Gripsholms slott och njuta av utsikten över Mälaren.

RV rental Malmö
Malmö

Malmö är Sveriges tredje största och snabbast växande stad, och har smeknamnet ”parkernas stad” på grund av de stora parkanläggningarna mitt i staden. Namnet är dock något förlegat, då Malmö rent statistiskt har näst minst grönyta av alla Sveriges tätorter. Staden är känd för att vara hemort åt en rad kända författare, musiker, skådespelare, konstnärer, och andra högt framstående individer. Konst och kultur utgör en stor del av Malmös identitet, och det är även det som drar många till staden.

Hyra husbil München
München

I övre Bayern ligger München (eller som lokalbefolkningen säger München), en stad som inte liknar någon annanstans i världen, vid sidan av Alperna. München, som är genomsyrad av historia och täckt av museer och slott, är mycket mer än tajta läderbyxor och jätteöl.

Hyra husbil Köln
Köln-Düsseldorf

Köln, som ligger vid floden Rhen, är en av Tysklands äldsta städer och är 2000 år gammal och mest känd för den gotiska katedralen i Köln. Men förutom detta arkitektoniska mästerverk är Köln en plats där avantgardet samsas med det gamla och där postmodern konst möter traditionella ölhallar och romerska kvarlevor.

Hyra husbil Hamburg
Hamburg

På ena sidan flyter floden Elbe ut i Nordsjöns strömmar. På den andra sidan är det de vackra tvillingsjöarna Alster som förgyller Hamburgs centrum med sina charmiga stråk. Från alla håll och kanter känns den här tyska stadens vibbar flytande och går djupare än vad som möter ögat.

RV rental in Stuttgart
Stuttgart

Vid en första anblick kan Stuttgart verka för bra för att vara sant. Den tyska staden har ett rykte som ett Mecka för fantastiska bilar, och den tutar i hornet för att samla bensinälskare och bilamatörer från hela världen.

Hyra husbil Frankfurt
Frankfurt

Frankfurt är en verkligt kosmopolitisk stad. En av tre invånare i staden är inte tysk och mer än 100 olika språk talas dagligen. Denna öppna anda och förmåga till kulturellt utbyte finns djupt rotad i staden vid floden, som länge har varit ett centrum för handel och en knutpunkt för olika influenser, idéer och attityder,

Rhein river in Düsseldorf
Düsseldorf

Situated where the Rhine river meets the Düssel, Düsseldorf, one of Germany’s wealthiest cities, is an international financial and business powerhouse, a world-renowned destination for art, and a fashion-forward metropolis.

Hyra husbil Berlin
Berlin

Berlin är Europas obestridda huvudstad för coola, udda trender och undergroundartister och har något för alla - och det är den perfekta utgångspunkten för en resa med husbil.

indie campers san diego roadtrip
San Diego

Ge dig ut på ett oförglömligt roadtrip-äventyr i San Diego med Indie Campers, där en mångsidig flotta av husbilar väntar San Diego på att höja din reseupplevelse. Oavsett om du är en erfaren vägkrigare eller en nykomling till road trip-världen kan du hyra en husbil i San Diego Indie för att passa dina behov.

view over the lake with peddles
Anchorage

Hyr en husbil från Anchorage, Alaska, och utforska den rika och rikliga vildmarken vid den sista sanna gränsen. Anchorage omgivningar är hem till spektakulära glaciärer, dramatiska berg och orörda kustlandskap som kommer att slå dig med häpnad.

Los Angeles

Los Angeles är perfekt för road trips, oavsett om det är en snabb 3-timmars vandring eller en weekendresa till Grand Canyon, det finns många fantastiska destinationer inom en kort bilresa från L.A. Drömstaden har det perfekta läget, vilket gör det enkelt att fly stadens gator för ett helgläger i Joshua Tree National Park, en spontan resa till San Juan Capistrano eller kanske en resa genom Malibu Creek State Park.

Coconino National Forest
Phoenix

Phoenix är Arizonas huvudstad och är också delstatens folkrikaste stad med över 1,6 miljoner invånare. Staden grundades 1867 som ett jordbrukssamhälle nära sammanflödet av floderna Gila och Salt och blev en riktig stad 1881.

Mamouth mountains near San Francisco
San Francisco

San Francisco är en populär turistattraktion året runt. Den är känd för sina svala somrar, sin eklektiska blandning av arkitektur och sina branta kullar. Med en rad olika attraktioner som är redo och väntar på att bli klickade med kameran är det populärt bland både turister och äventyrare.

Las Vegas main picture
Las Vegas

Las Vegas är den folkrikaste staden i delstaten Nevada och den största staden i Mojaveöknen. Som en internationellt känd semesterstad är den främst känd för sitt spelande, sin underhållning, sina fina restauranger, sin shopping och sitt nattliv.

Mesa Verde National Park
Denver

Denver är Colorados huvudstad och delstatens folkrikaste stad med över 700 000 invånare. Staden är belägen i South Platte River Valley strax öster om Rocky Mountains Front Range. Downtown Denver ligger omedelbart öster om sammanflödet av South Platte River och Cherry Creek.

view of the city of seattle with background of the mountain
Seattle

Få platser i världen är lika fängslande vackra som USA:s nordvästra Stilla havet. Hyr en husbil från Seattle och upptäck regnskogar som faller på steniga stränder och karga berg som stiger upp ur de platta öknarna. En resa genom PNW är en resa du aldrig kommer att glömma.

Salt Lake City

Utahs huvudstad, Salt Lake City, är den folkrikaste staden i delstaten med en befolkning på nästan 1,3 miljoner invånare. Dalen koloniserades 1847 av mormonpionjärer och rymmer idag en kokande gryta av troende och sekulära medborgare från alla samhällsskikt.

view of Chicago over Lake Michigan
Chicago

Chicago ligger vid den stora Michigansjön och är centralt för alla de mest fantastiska naturliga egenskaperna i det amerikanska mellanvästern. Hyr en husbil från Chicago för att utforska pittoreska sjöar, majestätiska slingrande floder och expansiva vintergröna skogar. Dyk in i området kring de stora sjöarna för att uppleva underverken i det amerikanska hjärtat.

Miami beach with palm trees
Miami

Miami är en kustmetropol i sydöstra Florida. Det är den enda amerikanska stad som grundades av en kvinna - Julia Tittle - som uppmuntrade en byggherre att förlänga Florida East Coast Railroad till Miami, vilket i princip satte området på kartan.

Sunset over autumn landscape out of New York
New York

Hyr en husbil i New York och upptäck underverken i den amerikanska nordöstra delen. Levande lövverk, orörda sjöar och charmiga bergsstäder väntar på din ankomst till den inspirerande staten New York.

Hitta fordonet som passar din road trip

Välj ett eller flera fordon från Indie Campers eller Indie X-flottan för att sätta ihop din skräddarsydda resa. Vi erbjuder ett antal olika husvagnar, husbilar och husbilar.