100 % återbetalningsbar deposition

Pengarna tillbaka-garanti

Garanterad kvalitet

+1000 begagnade husbilar sålda

Världsomfattande närvaro

Köpa husbilar

Letar du efter ett nytt äventyr? Indie Campers har den perfekta lösningen - begagnade husbilar till salu i hela Europa och USA. Med leveransalternativ kan du enkelt köpa husbilar och ge dig ut på den öppna vägen. Och om du planerar i förväg kan du till och med reservera ett fordon även om det ännu inte är tillgängligt. Så vad väntar du på? Börja utforska de begagnade husbilar till salu som vi har för dig!

RVS Intro Image

Rekommenderad för dig

No vans available for this country. This can be due to missing translations on [camperbuy_fleet], or because the API returned no vans for this coutry.

Hur fungerar det?

Icon Step One

Välj den begagnade husbil du vill ha

Välj bland vårt breda utbud av begagnade husbilar i USA och Europa. Vi har alternativ för alla typer av resenärer!

Icon Step Two

Kontakta oss

Kontakta oss via vårt kontaktformulär för mer information eller för att påbörja köpprocessen. Du kan också reservera en begagnad husbil genom att betala en handpenning för en modell som du vill köpa i november (i mån av plats). Du kan också ringa oss så svarar vi på dina frågor.

Icon Step Three

Besök husbilen

Du kan besöka en Indie Campers-butik för att se din ombyggda skåpbil.

Icon Step Four

Slutför ditt köp

Allt du behöver göra är att träffa oss på en av våra depåer, skriva under kontraktet, betala resterande belopp och du kan äntligen njuta av din husbil!

Varför Indie Campers?

Världsomfattande närvaro - Köpa husbilar och hämta den var du vill.
Kvalitetskontroll - Alla våra begagnade husbilar till salu inspekteras noggrant för att uppfylla de högsta kvalitetsstandarderna.
Pengarna tillbaka-garanti - Om du inte är nöjd kan du få pengarna tillbaka upp till 14 dagar efter ditt köp.
+1000 begagnade husbilar sålda
begagnade husbilar till salu

Vad de säger om oss

Enkel och smidig process

Rita var mycket hjälpsam och vänlig och mycket trevlig att diskutera alla aspekter av köpet med. Jag rekommenderar henne varmt!

Utmärkt upplevelse under hela köpprocessen

Hela processen från att få ett erbjudande till att slutföra köpet var mycket enkel och tydlig, jag kände mig guidad under hela processen. På det hela taget var det en mycket bra upplevelse.

Allt var perfekt med Indie Campers.

Allt gick mycket bra med Indie Campers. Alla villkor var lätta att förstå, mina frågor besvarades snabbt och jag är nöjd med mitt köp.