100 % återbetalningsbar deposition

Pengarna tillbaka-garanti

Garanterad kvalitet

+1000 begagnade husbilar sålda

Världsomfattande närvaro

Jeep till salu

Jeep är de bästa husbilsmodellerna för ditt nästa äventyr. Med ett urval av olika Jeep till salu i hela Europa kan du få ditt fordon levererat vart du än önskar. Förhandsreservera din Jeep till salu idag och ge dig ut på vägarna! Ta en titt på vårt utbud av Jeep modeller till salu!

Someone closing the tent on the top of the Jeep

Välj din upphämtningsplats

Vi har för närvarande inga husbilar till salu som är tillgängliga i det här landet.

Hur fungerar det?

Icon Step One

Välj din Jeep-modell

Bläddra efter upphämtningsplats och välj den begagnade Jeep som bäst passar dina behov. Vi har Jeep tillgängliga i hela Europa och USA. Så vänta inte längre; hitta din perfekta begagnade Jeep idag!

Icon Step Two

Förhandsreservera din Jeep

När du har hittat den perfekta begagnade Jeep kan du lägga en deposition för att reservera den så att ingen annan köper den. På så sätt kan du låsa in det aktuella priset utan att oroa dig för säsongsvariationer. Depositionen är 999€ och kommer att dras av från det slutliga inköpspriset.

Icon Step Three

Ta en titt på din Jeep

Vårt team kommer att inspektera den begagnade Jeep du reserverat så snart den blir tillgänglig för försäljning. För att ge högsta möjliga kundnöjdhet kommer den att genomgå en strikt kvalitetskontrollstandard. Därifrån planerar vi en tid då du kan komma förbi och kolla in den personligen.

Icon Step Four

Betala och njut av din begagnade Jeep

Betala hela beloppet, underteckna kontraktet och hämta din begagnade Jeep på den valda Indie Campers Depot och ge dig ut på vägen. Om den inte uppfyller dina förväntningar har vi en 14-dagars återbetalningspolicy.

Varför Indie Campers?

Världsomfattande närvaro i +40 länder
Branschledare inom RV- och husbilsbranschen
14 dagars pengarna tillbaka-garanti
Nummer 1 bland leverantörer av bilresor i USA och Europa
begagnade husbilar till salu

Kolla vad våra kunder säger

Enkel och smidig process

Rita var mycket hjälpsam och vänlig och mycket trevlig att diskutera alla aspekter av köpet med. Jag rekommenderar henne varmt!

Utmärkt upplevelse under hela köpprocessen

Hela processen från att få ett erbjudande till att slutföra köpet var mycket enkel och tydlig, jag kände mig guidad under hela processen. På det hela taget var det en mycket bra upplevelse.

Allt var perfekt med Indie Campers.

Allt gick mycket bra med Indie Campers. Alla villkor var lätta att förstå, mina frågor besvarades snabbt och jag är nöjd med mitt köp.