100 % återbetalningsbar deposition

Pengarna tillbaka-garanti

Garanterad kvalitet

+1000 begagnade husbilar sålda

Världsomfattande närvaro

Mercedes Marco Polo till salu

Mercedes Marco Polo erbjuder allt du behöver för en perfekt semesterresa. Den här ikoniska husbilen ger dig all den komfort som finns i ditt hem med ett fullt utrustat pentry, ett popup-tak och en konvertibel soffa för att få plats med hela familjen. Dess sportigare sida gör att du kan köra i all terräng - från motorvägar och bergsvägar till stadsgator och landsvägar. Slösa inte bort mer tid; bläddra igenom vårt utbud redan idag!

Marco Polo 2

Välj din upphämtningsplats

Vi har för närvarande inga husbilar till salu som är tillgängliga i det här landet.

Hur fungerar det?

Icon Step One

Välj din Mercedes Marco Polo-modell

Bläddra efter upphämtningsplats och välj den begagnade Mercedes Marco Polo som bäst passar dina behov. Vi har Mercedes Marco Polo tillgängliga i hela Europa och USA. Så vänta inte längre; hitta din perfekta begagnade Mercedes Marco Polo idag!

Icon Step Two

Förhandsreservera din Mercedes Marco Polo

När du har hittat den perfekta begagnade Mercedes Marco Polo kan du lägga en deposition för att reservera den så att ingen annan köper den. På så sätt kan du låsa in det aktuella priset utan att oroa dig för säsongsvariationer. Depositionen är 999€ och kommer att dras av från det slutliga inköpspriset.

Icon Step Three

Ta en titt på din Mercedes Marco Polo

Vårt team kommer att inspektera den begagnade Mercedes Marco Polo du reserverat så snart den blir tillgänglig för försäljning. För att ge högsta möjliga kundnöjdhet kommer den att genomgå en strikt kvalitetskontrollstandard. Därifrån planerar vi en tid då du kan komma förbi och kolla in den personligen.

Icon Step Four

Betala och njut av din begagnade Mercedes Marco Polo

Betala hela beloppet, underteckna kontraktet och hämta din begagnade Mercedes Marco Polo på den valda Indie Campers Depot och ge dig ut på vägen. Om den inte uppfyller dina förväntningar har vi en 14-dagars återbetalningspolicy.

Varför Indie Campers?

Världsomfattande närvaro i +40 länder
Branschledare inom RV- och husbilsbranschen
14 dagars pengarna tillbaka-garanti
Nummer 1 bland leverantörer av bilresor i USA och Europa
begagnade husbilar till salu

Kolla vad våra kunder säger

Enkel och smidig process

Rita var mycket hjälpsam och vänlig och mycket trevlig att diskutera alla aspekter av köpet med. Jag rekommenderar henne varmt!

Utmärkt upplevelse under hela köpprocessen

Hela processen från att få ett erbjudande till att slutföra köpet var mycket enkel och tydlig, jag kände mig guidad under hela processen. På det hela taget var det en mycket bra upplevelse.

Allt var perfekt med Indie Campers.

Allt gick mycket bra med Indie Campers. Alla villkor var lätta att förstå, mina frågor besvarades snabbt och jag är nöjd med mitt köp.