husbiluthyrningsförsäkring - Indie Campers Marketplace

Du kan bekräfta nödvändig information och mer information om varje försäkring nedan:

- Husbiluthyrningsförsäkring för fordon från Sverige, Nederländerna, Belgien, Spanien, Frankrike, Italien, Österrike och Tyskland - via Omocom

- Husbilsuthyrningsförsäkring för fordon från Schweiz - via Vaudoise

- Försäkring av fordon i Storbritannien med Riverside

På Indie Campers Marketplace kan värdar också välja att teckna sin egen försäkring. Detta alternativ är vanligtvis vanligt hos professionella uthyrare. Informationen om fordonets försäkring kommer att anges i själva uthyrningsannonsen.

När du hyr din husbil från Indie Campers ingår plattformens exklusiva försäkring som täcker din husbil under hyra, såvida du inte har din egen privata hyresförsäkring.

Hur fungerar husbilsuthyrning på Indie Campers marknadsplats?

Indie Campers plattformsförsäkring gör det enkelt för båda parter att vara försäkrade under uthyrningen, utan att värdarna behöver bry sig om många administrativa steg. Våra avtal med pålitliga försäkringspartner erbjuder "on-demand" försäkring. Detta ersätter därför behovet av dyra årliga hyresförsäkringar och gör det lättare att hyra ut din husbil.

Våra anpassade husbilsförsäkringslösningar tillåter både värdar och resenärer att ändra sina egna försäkringar. Så i det osannolika fallet att skador uppstår under resan kommer skadan att skyddas.

Med vår plattformsförsäkring ingår till exempel några av dessa villkor (variation från leverantör förekommer):

- Ansvarstäckning från tredje part

- Täckning av skador orsakade av själva bilen

- Täckning vid stöld

- Vägassistans under resan

Försäkringsvillkor och täckningsbelopp kan variera beroende på fordonets registreringsland. För mer information, vänligen bekräfta de olika lokala försäkringsprodukterna nedan

Hur fungerar husbilförsäkring för resenären?

Vi tar säkerhet mycket seriöst på Indie Campers, eftersom vårt mål är att ge unika och minnesvärda upplevelser. Som sådan sker varje hyra du bokar via vår webbplats genom privatuthyrning med inkluderad försäkring, och du behöver inte oroa dig för att lägga till den i din bokning.

Försäkringen kan antingen tillhandahållas av värden eller av våra pålitliga partners, som ger oss skräddarsydda lösningar för att täcka dig och fordonet under resan.

Uppgifterna för varje försäkring kan ändras beroende på det valda fordonet och fordonets registreringsland.

Hur fungerar husbilsförsäkring för värdar?

Idén att tjäna extra inkomst med din husbil är spännande, men för att göra det bör du ha rätt hyresförsäkring så att din husbil täcks särskilt för skador vid utomhusbruk. Med rätt försäkring skyddas din husbil alltid när den är på språng.

Om värden inte har någon lämplig försäkring som täcker uthyrningen av fordonet används Indie Campers automatiska plattformsförsäkring för varje post. Denna försäkring kommer att tillhandahållas genom partnerskap med ansedda försäkringsbolag för att skydda din bil under alla hyror. Priset på försäkringen dras av från det totala priset för hyra per natt.

Om en värd har personlig försäkring, med ovanstående täckning, kan man ändå välja plattformsförsäkring för att förbättra skyddet under uthyrningen.