NYTT ÅR, NYA PLATSER! 20% rabatt på alla 2021-bokningar för våra 8 NYA platser, med GRATIS avbokning, flexibel betalning och extra rabatter på långtidsuthyrning! Erbjudandet gäller endast till 25 januari!

Svenska / € EUR

Hyr ut din husbil

Låt inte din husbil damma i garaget. Tjäna upp till 10000€ i genomsnitt per år! Gå med i Indiecomunityn, lägg ut din husbil och börja tjäna pengar!

A family renting a campervan

Vi täcker dig

Omfattande försäkring

Koppla av medan du hyr ut din husbil eller plåtis med våra försäkringsalternativ. Vi samarbetar med förstklassiga försäkringsleverantörer i hela Europa för att säkerställa fordonsskydd.

Låt din bil tjäna pengar

Konsekvent passiv inkomst

Varför lämna fordonet oanvändt när du kan tjäna pengar på det?. Beräkna din potentiella inkomst med vår dynamiska kalkylator nedan.

A row of privately owned campervans standing still in the sun with a forest in the background

Beräkna din inkomst

A laptop on a table in a campervan

Berätta mer ...

Ditt fordon

Personuppgifter

3 enkla steg för att börja hyra ut

1

Fyll i formuläret

Ange fordonstyp och personlig information så kontaktar vi dig så fort du kan skapa din annons.

2

Skapa din annons

När du har skapat ditt konto kan du lägga till en fin beskrivning och bilder på fordonet. Du kan välja dina egna priser, när detta är tillämpligt, upphämtning med mera.

3

Hyra ut och börja tjäna

När din husbil har listats börjar bokningsförfrågningar komma. Acceptera förfrågningar som kommer in för att börja tjäna pengar. Eller välj alternativet "omedelbar beställning" för att göra din hyra ännu enklare.

Anmäl dig nu

Varför hyra ut din husbil hos Indie Campers

Husbilsspecialister

Vi började vår resa mot att bli branschledare genom att sätta ihop och hyra ut våra egna husbilar. Vi vet vad det betyder att äga en husbil och har skapat en marknadsplats med det i åtanke.

Bestäm dina intäkter

Du väljer hur mycket du vill tjäna per dag för att hyra ut fordonet. Vårt dedikerade supportteam har lokal kunskap och är alltid tillgängligt för att hjälpa dig ställa in ett pris som matchar efterfrågan i ditt område.

Senaste tekniken

Vi uppdaterar alltid vår plattform med spännande nya funktioner för att göra husbilsuthyrning enklare för dig. Tillsammans med våra servicepartners skapar vi den bästa peer-to-peer-husbilsmarknaden.

A couple sitting and talking in front of their campervan with mountains in the background

Tjäna pengar när du inte använder din husbil

Hyr ut min husbil
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev