Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil Amsterdam

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Amsterdam

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Two bicycles on a bridge crossing a canal with trees around it

Plåtis Amsterdam

Amsterdams rötter är djupa. Staden grundades som en blygsam fiskeby på 1100-talet och har vuxit till en internationellt orienterad huvudstad för underhållning, kulturevenemang och världsberömda konstmuseer. Amsterdam är mest känt bland turister för sina pittoreska kanaler, vindbroar, Red Light District och "kaféer" där inget kaffe faktiskt säljs.

Glöm inte att besöka Amsterdam Oud-Zuid, där du hittar den livliga Albert Cuyp-marknaden och Rijksmuseum med sin imponerande konstsamling.

 Hyr en husbil i Amsterdam och kör till fantastiska platser nära staden, såsom den historiska staden Haarlem och den fotogena fiskebyn Volendam.

Att ta sig till Amsterdam

Huvudporten till Amsterdam är Schiphol International Airport, en flygplats som ligger 20 kilometer söder om stadens centrum och hem till flygbolaget KLM. Amsterdam är anslutet till många andra holländska städer via flera motorvägar, inklusive A1, A2 och A4. Stadens centralstation är Amsterdams centralstation, varifrån tåg avgår till större städer som Rotterdam, Haag och Utrecht. Det finns också internationella förbindelser till Berlin, Paris och andra städer med höghastighetståg. I själva staden hittar du ett omfattande nätverk av buss-, tunnelbane- och spårvagnslinjer.

Parkering i Amsterdam

Parkering med hyrd husbil i Amsterdam kan vara ett krångel, men det är möjligt att hitta en plats i stadens centrum. Priset på centralt belägna gator som Prinsengracht och Damrak är 7,50 € per timme. Parkering till reducerat priser är möjlig på Park + Travel spots, såsom P+R RAI och P+R Sloterdijk. Priserna här varierar från € 1.40 till € 3.00 per timme, och du kan resa längre till centrum med kollektivtrafik.

Årliga evenemang i Amsterdam

  • Kungsdagen den 27 april: Kungens födelsedagsfirande med parader, musik och glatt klädda folkmassor över hela staden. Inträdet är gratis.
  • Kwaku Summer Festival, juli: Karibisk och Surinamse festival firas med dans, musik, poesi, teaterföreställningar och exotisk mat. Biljettpriserna varierar från 6,00 € till 34,00 €.
  • Milkshake Festival, juli: Musikfestival med en mängd olika dansmusik från techno till trance och en blandad publik. Biljettpriserna börjar från €47,50.
  • Pride Amsterdam, juli/augusti: Mångfald firas genom gatufester och den berömda båtparaden vid kanalerna. Inträdet är gratis.
  • Paraden, augusti: Utomhusteaterfestival med gatukonstnärer, scener och nöjesfältsattraktioner. Entréavgiften för De Parade börjar på 8,50 €.
  • Sinterklaasintocht, november: Legendariska Sinterklaas och hans Pieten anländer till huvudstaden och delar ut pepparkakor, godis och presenter till barnen. Ingången är gratis.

Camping i Amsterdam

  • Kennemer Duincamping: Vacker och stor campingplats i North-Holland Dune Reserve. Utgångspriset här är 30,00 € per natt.
  • Droompark Molengroet: Camping med restaurang, pooler och lekplats för de små. Priserna per natt börjar från €34.00.
  • Camping The Watersnip: Trevlig familjecamping nära stranden, med faciliteter som utomhuspool och flera lekplatser. Pris från €31.00.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din bilresa till Amsterdam

Bästa tiden att hyra husbil i Amsterdam

Weather graph for average temperatures in Amsterdam
Genomsnittliga temperaturer i Amsterdam per månad

Amsterdam har ett tempererat maritimt klimat, med ganska varma somrar och kalla vintrar som åtföljs av mycket nederbörd. Även om den tyngsta nederbörden inträffar under vintermånaderna är det en bra idé att ta med ett vikbart paraply eller regnjacka även på våren och sommaren. På så sätt slipper du en våt outfit under de svala festivalerna och utomhuskonserterna under de varmare årstiderna!

 Vädret i Amsterdam är minst sagt oförutsägbart. På vintern kan snön falla vid temperaturer så låga som -10 grader, medan en vecka senare kan starkt solsken få dig att känna det som vår. Ibland kan du åka skridskor på kanalerna på vintern, men det är ingen garanti.

 På sommaren kan temperaturen sväva över 30 grader, vilket gör detta till den perfekta tiden att koppla av i Vondelpark, beundra Canal Parade-båtarna eller besöka Den karibiska Kwaku Summer Festival.

 Amsterdam tar emot överlägset flest besökare mellan juni och augusti, då sommaren ger bra väder och utomhusaktiviteter. Sommaren är också högsäsong i Amsterdam och priserna på hotell är som högst, kopplade till populära festivaler som Kwaku Summer Festival, Pride Amsterdam och Amsterdam Dance Festival.

 Om du kan tåla lite kyla är vintermånaderna idealiska. Priserna på utflykter och boende är betydligt lägre, eftersom det finns mycket färre evenemang och turister i staden.

 Att hyra en husbil i Amsterdam i april eller maj är faktiskt det gyllene tidpunkten. Det finns inte lika många besökare i stadens centrum som på sommaren, och du kan utforska fantastiska platser som Keukenhof och glödlampsfälten nära Lisse i all sin härlighet. Amsterdam blir mycket trång och upptaget runt tiden för kungsdagen (27 april), när staden blir ljusorange.

Indie Campers i Amsterdam

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev