🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Hyra husbil Amsterdam

Hyra husbil Amsterdam

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Amsterdam

Labor Day Road Trip erbjudanden! 🚐🌄

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 7 nätter eller mer med koden: TRAVEL24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Two bicycles on a bridge crossing a canal with trees around it

Plåtis Amsterdam

Amsterdams rötter är djupa. Staden grundades som en blygsam fiskeby på 1100-talet och har vuxit till en internationellt orienterad huvudstad för underhållning, kulturevenemang och världsberömda konstmuseer. Amsterdam är mest känt bland turister för sina pittoreska kanaler, vindbroar, Red Light District och "kaféer" där inget kaffe faktiskt säljs.

Glöm inte att besöka Amsterdam Oud-Zuid, där du hittar den livliga Albert Cuyp-marknaden och Rijksmuseum med sin imponerande konstsamling.

 Hyr en husbil i Amsterdam och kör till fantastiska platser nära staden, såsom den historiska staden Haarlem och den fotogena fiskebyn Volendam.

Att ta sig till Amsterdam

Huvudporten till Amsterdam är Schiphol International Airport, en flygplats som ligger 20 kilometer söder om stadens centrum och hem till flygbolaget KLM. Amsterdam är anslutet till många andra holländska städer via flera motorvägar, inklusive A1, A2 och A4. Stadens centralstation är Amsterdams centralstation, varifrån tåg avgår till större städer som Rotterdam, Haag och Utrecht. Det finns också internationella förbindelser till Berlin, Paris och andra städer med höghastighetståg. I själva staden hittar du ett omfattande nätverk av buss-, tunnelbane- och spårvagnslinjer.

Parkering i Amsterdam

Parkering med hyrd husbil i Amsterdam kan vara ett krångel, men det är möjligt att hitta en plats i stadens centrum. Priset på centralt belägna gator som Prinsengracht och Damrak är 7,50 € per timme. Parkering till reducerat priser är möjlig på Park + Travel spots, såsom P+R RAI och P+R Sloterdijk. Priserna här varierar från € 1.40 till € 3.00 per timme, och du kan resa längre till centrum med kollektivtrafik.

Årliga evenemang i Amsterdam

  • Kungsdagen den 27 april: Kungens födelsedagsfirande med parader, musik och glatt klädda folkmassor över hela staden. Inträdet är gratis.
  • Kwaku Summer Festival, juli: Karibisk och Surinamse festival firas med dans, musik, poesi, teaterföreställningar och exotisk mat. Biljettpriserna varierar från 6,00 € till 34,00 €.
  • Milkshake Festival, juli: Musikfestival med en mängd olika dansmusik från techno till trance och en blandad publik. Biljettpriserna börjar från €47,50.
  • Pride Amsterdam, juli/augusti: Mångfald firas genom gatufester och den berömda båtparaden vid kanalerna. Inträdet är gratis.
  • Paraden, augusti: Utomhusteaterfestival med gatukonstnärer, scener och nöjesfältsattraktioner. Entréavgiften för De Parade börjar på 8,50 €.
  • Sinterklaasintocht, november: Legendariska Sinterklaas och hans Pieten anländer till huvudstaden och delar ut pepparkakor, godis och presenter till barnen. Ingången är gratis.

Camping i Amsterdam

  • Kennemer Duincamping: Vacker och stor campingplats i North-Holland Dune Reserve. Utgångspriset här är 30,00 € per natt.
  • Droompark Molengroet: Camping med restaurang, pooler och lekplats för de små. Priserna per natt börjar från €34.00.
  • Camping The Watersnip: Trevlig familjecamping nära stranden, med faciliteter som utomhuspool och flera lekplatser. Pris från €31.00.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Amsterdam