view over the lake with peddles

Hyra husbil Anchorage

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Anchorage

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem USA Anchorage

Den bästa husbilen för dig

view over the fields, water and the mountain in the background

Uthyrning av Husbil i Anchorage 

Hyr en husbil från Anchorage, Alaska, och utforska den rika och rikliga vildmarken vid den sista sanna gränsen. Anchorage omgivningar är hem till spektakulära glaciärer, dramatiska berg och orörda kustlandskap som kommer att slå dig med häpnad. 

Nationalparker Runt Anchorage

Strax utanför Anchorage ligger 8 av de största nationalparkerna i Amerika, som var och en lovar magnifik natur och rikligt djurliv som kommer att imponera alla naturälskare. 

Lämna Anchorage och kör din husbil västerut till Kenai Fjords nationalpark. Känd som "Landet där istiden dröjer kvar". Kenai är hem för nästan 40 glaciärflöden. Du kommer att uppleva frodiga skogar som stöter på enorma ark av is och djurliv som frodas bland det rika lövverket. Vandra, paddla kajak eller ta en båttur i fjordlandskapet för att få ut det mesta av ditt besök.

Fortsätt din husbilsresa västerut till den höga Denali National Park and Preserve. Parken är hem för över 1 miljon tunnland av Alaskas orörda vildmark, vilket erbjuder dig den unika chansen att observera Alaskas majestätiska djurliv som älgar, vargar och björnar på ett säkert avstånd.

Sydväst om Anchorage stiger Wrangell-St. Elias National Park and Preserve upp ur havet för att omfatta över 13 miljoner tunnland av det karga och vackra vulkaniska landskapet. Med nio av de högsta topparna i Nordamerika erbjuder parken oändliga möjligheter till utforskning.

Anchorages Kustlinje, Sjöar och Floder

Med berg och det marina djurlivet är de mer än 100 km av nästan orörd kustlinje ett geologiskt komplext och ekologiskt varierat landskap som erbjuder oändliga möjligheter att förundras över på din husbilssemester.

Kör din husbil söderut mot Homer, Alaska, för att besöka Mariner Park Beach. Jaga efter forntida fossiler, surfa på vågorna eller luta dig tillbaka och försök upptäcka en val från stranden.

Du kan fortsätta köra din hyrbil söderut till Eagle Beach, där den amerikanska nationalfågeln – den vithövdade havsörnen – sällan är i underläge även under högsäsong. Denna lugna strand är en lugn oas med en fantastisk bergskuliss.

Med så mycket glaciära vattendrag är Alaska hem till över 1 miljon sjöar. Några sjöar värda att besöka är de imponerande Lake Clark och Skilak Lake. Paddla kanot, fiska, vandra och slå läger runt dessa fantastiska sjöar för att få ut det mesta av din legendariska bilresa till Alaska.

Campingplatser Runt Anchorage

Vildmarken som omger Anchorage kan vara en karg och vild plats som är lika farlig som den är vacker. Av denna anledning är det viktigt att säkra en säker plats att parkera din husbil för kvällen efter en lång dag av äventyr.

Många campingplatser erbjuder reservationer upp till 6 månader i förväg, men vissa fungerar på en "först till kvarn"-basis. Oavsett är det alltid bäst att ringa i förväg för att se till att campingplatsen du vill bo på kan rymma din husbil.

Här är några campingplatser som du kanske vill överväga att bo på under ditt ikoniska Alaska-äventyr: Sunrise vista Campground, K'Esugi Ken Campground, Northern Nights Campground och JJK Campsites.

När du planerar inför ditt husbilsäventyr, läs på om campingtips, tricks , och guider för att navigera i husbilslivet.

Den karga och strålande vildmarken i Alaska är en oöverträffad skönhet som väntar på att utforskas. Hyr en husbil från Anchorage för att börja din oförglömliga resa genom Arktis. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Anchorage