Upp med huvudet, resenärer! Vi erbjuder 20 % rabatt på bilresor som bokas från och med nu och fram till april

Hyra husbil Arizona

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Arizona

Varför vänta? Ta dina väskor och våra bästa erbjudanden

Under en begränsad tid erbjuder vi 20 % rabatt på våra roadtrips som bokas från och med nu till april.

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Road and mountains in Arizona

Allt om skåpbilsuthyrning i Arizonia

Det är svårt att sätta ord på Arizonas skönhet, men kanske är det Grand Canyon, dess mest kända naturelement, som sammanfattar den bäst. Men det finns mer i Arizona än bara Grand Canyon. Det är en vidsträckt delstat, som är genomsyrad av historia och rik på lokala traditioner. Arizona är inte bara en av de vackraste platserna i Amerika, utan också en av de vackraste platserna i världen, vilket gör det till en perfekt destination för att hyra en husbil.

Platser att besöka

 • The Grand Canyon – Den största och vackraste klyftan i världen skapades under miljontals år av Coloradofloden när den slingrar sig genom kanjonen.
 • Petrified Forest National Park – I denna nationalpark finns den största samlingen av förstenade träd i Amerika. Du hittar också massor av fossila reptiler, fiskar, flora och fauna.
 • Monument Valley – Monument Valley ligger på gränsen mellan Utah och Arizona och är hemvist för några av de största och mest natursköna megaliterna i Amerika.
 • The Hoover Dam – Hooverdammen, en av de mest imponerande tekniska prestationerna i mänsklighetens historia, lockar miljontals besökare från hela världen varje år.
 • Havasu Falls – Havasu Falls är Arizonas högsta och förmodligen vackraste vattenfall och är ett mecka för Instagrammare och andra landskapsfotografer i världsklass.

Gastronomi

Det finns ett antal läckra matspecialiteter från Arizona som du inte hittar någon annanstans, åtminstone inte tillagade på rätt sätt. Här är några av regionens bästa rätter:

 • Cheese Crips – Liknar en quesadilla men serveras öppen efter att ha tillagats perfekt i pannan.
 • Chimichangas – Denna berömda maträtt är en friterad burrito, krispig och full av smak.
 • Navajo Taco’s – En regional favorit, huvudsakligen tostadas men serverad på ett utsökt stekt plattbröd.

Årliga evenemang i Arizona

 • The Arizona Balloon Classic – Arizona Balloon Classic hålls i januari varje år och innehåller otaliga varmluftsballonger, shower och aktiviteter för barn. Evenemanget äger rum i den lilla staden Goodyear. Biljetterna kostar endast 13 euro.
 • The Arizona Renaissance Festival – Denna festival hålls under helgerna i februari och mars och återskapar renässansens magi med tornerspel, avancerade kostymer och mat som tillagas i tidens stil. Festivalen äger rum i närheten av Apache Junction. Biljetterna börjar från 25 euro.
 • Arizona State Beer Week – Denna årliga tio dagar långa ölfestival äger rum på över 200 olika platser i mitten av februari. Det är ett utmärkt tillfälle att prova några av de bästa oberoende hantverksölen i staten. Inträdespriserna varierar, men är i allmänhet ganska låga.

Camping i Arizona

 • The Grand Canyon Railway RV Park – En av de mest intressanta aspekterna av denna campingplats i världsklass är tåget som går från parken till Grand Canyon och tillbaka. Dessutom har parken en inomhuspool, bubbelpooler och snabbt Wi-Fi. Priserna börjar på 52 euro per natt.
 • Eagle View RV Resort at Fort McDowell – Denna imponerande husbilspark erbjuder ridning, en pool, en golfklubb och till och med ett kasino. Snabbt Wi-Fi, varmvattenanslutningar och en park för husdjur utan koppel kompletterar komplexets många faciliteter. Priserna börjar på 38 euro per natt.
 • Leaf Verde RV Resort – Leaf Verde Recreation Park ligger nära Phoenix, Arizonas största stad, och är ett utmärkt alternativ för dem som vill utforska de många aktiviteter som finns i storstaden. I själva parken finns det hästskohålor, en stor uppvärmd pool, grillplats, biljardbord och mycket mer. Priserna börjar på 34 euro per natt.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu