Arizona desert

Hyra husbil Arizona

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Arizona

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Road and mountains in Arizona

Allt om skåpbilsuthyrning i Arizonia

Det är svårt att sätta ord på Arizonas skönhet, men kanske är det Grand Canyon, dess mest kända naturelement, som sammanfattar den bäst. Men det finns mer i Arizona än bara Grand Canyon. Det är en vidsträckt delstat, som är genomsyrad av historia och rik på lokala traditioner. Arizona är inte bara en av de vackraste platserna i Amerika, utan också en av de vackraste platserna i världen, vilket gör det till en perfekt destination för att hyra en husbil.

Platser att besöka

 • The Grand Canyon – Den största och vackraste klyftan i världen skapades under miljontals år av Coloradofloden när den slingrar sig genom kanjonen.
 • Petrified Forest National Park – I denna nationalpark finns den största samlingen av förstenade träd i Amerika. Du hittar också massor av fossila reptiler, fiskar, flora och fauna.
 • Monument Valley – Monument Valley ligger på gränsen mellan Utah och Arizona och är hemvist för några av de största och mest natursköna megaliterna i Amerika.
 • The Hoover Dam – Hooverdammen, en av de mest imponerande tekniska prestationerna i mänsklighetens historia, lockar miljontals besökare från hela världen varje år.
 • Havasu Falls – Havasu Falls är Arizonas högsta och förmodligen vackraste vattenfall och är ett mecka för Instagrammare och andra landskapsfotografer i världsklass.

Gastronomi

Det finns ett antal läckra matspecialiteter från Arizona som du inte hittar någon annanstans, åtminstone inte tillagade på rätt sätt. Här är några av regionens bästa rätter:

 • Cheese Crips – Liknar en quesadilla men serveras öppen efter att ha tillagats perfekt i pannan.
 • Chimichangas – Denna berömda maträtt är en friterad burrito, krispig och full av smak.
 • Navajo Taco’s – En regional favorit, huvudsakligen tostadas men serverad på ett utsökt stekt plattbröd.

Årliga evenemang i Arizona

 • The Arizona Balloon Classic – Arizona Balloon Classic hålls i januari varje år och innehåller otaliga varmluftsballonger, shower och aktiviteter för barn. Evenemanget äger rum i den lilla staden Goodyear. Biljetterna kostar endast 13 euro.
 • The Arizona Renaissance Festival – Denna festival hålls under helgerna i februari och mars och återskapar renässansens magi med tornerspel, avancerade kostymer och mat som tillagas i tidens stil. Festivalen äger rum i närheten av Apache Junction. Biljetterna börjar från 25 euro.
 • Arizona State Beer Week – Denna årliga tio dagar långa ölfestival äger rum på över 200 olika platser i mitten av februari. Det är ett utmärkt tillfälle att prova några av de bästa oberoende hantverksölen i staten. Inträdespriserna varierar, men är i allmänhet ganska låga.

Camping i Arizona

 • The Grand Canyon Railway RV Park – En av de mest intressanta aspekterna av denna campingplats i världsklass är tåget som går från parken till Grand Canyon och tillbaka. Dessutom har parken en inomhuspool, bubbelpooler och snabbt Wi-Fi. Priserna börjar på 52 euro per natt.
 • Eagle View RV Resort at Fort McDowell – Denna imponerande husbilspark erbjuder ridning, en pool, en golfklubb och till och med ett kasino. Snabbt Wi-Fi, varmvattenanslutningar och en park för husdjur utan koppel kompletterar komplexets många faciliteter. Priserna börjar på 38 euro per natt.
 • Leaf Verde RV Resort – Leaf Verde Recreation Park ligger nära Phoenix, Arizonas största stad, och är ett utmärkt alternativ för dem som vill utforska de många aktiviteter som finns i storstaden. I själva parken finns det hästskohålor, en stor uppvärmd pool, grillplats, biljardbord och mycket mer. Priserna börjar på 34 euro per natt.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn