view over auckland's coast

Hyra husbil Auckland

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Auckland

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

view over auckland's waterfall

Uthyrning av Husbilar i Auckland

När du hyr en husbil i Auckland får du enkel tillgång till Nya Zeelands Nordön. Detta område har slående vulkanisk natur, fantastiska stränder, nationalparker, grottor och sjöar.

Medan Nordön, även kallad Te Ika-a-Māui, är mer uppbyggd och folkrik än södern, är den lika spektakulär. Med så mycket att se och göra i regionen är en husbil ett bra sätt att ta sig runt.

Aucklands Nationalparker

Auckland har stora nationalparker som är en kort husbilstur bort. Parken Waitakere ligger nära staden, men den förkroppsligar naturlig skönhet. Svarta stränder, en regnskog och en chans att se gamla maorier betyder att du inte vill missa den här parken.

Om du vill resa norrut mot spetsen av ön, kan du hitta Waipoua Forest. Parken är otrolig för vandringar, promenader och djurlivsturer.

I söder kan du köra till Whanganui National Park. Parken är hem för många av öns ikoniska kiwibefolkning och är enorm. Det erbjuder ett utbud av aktiviteter, som vandring, kanotpaddling, båtturer, och en chans att se den hisnande Kaiwhakauka-vattenfallet.

Aucklands Kustlinje, Sjöar och Floder

Auckland har fantastiska kustlinjer som du kan nå med en husbil. Regionens västkust är känd för sin karga, orörda skönhet och otroliga svarta stränder.

Karekare-stranden är avlägsen och vacker, Muriwai-stranden har otrolig utsikt och Piha-stranden är en surfinghotspot.

Rodneyregionens Lake Ototoa är en otrolig sötvattensjö. Du kan utforska dess oöverträffade skönhet med roddbåt. För något mindre kan du prova sjön Kawaupaka i Te Henga. Det finns en anledning till att det är en turistattraktion.

Slutligen har Auckland några stora floder också. Floden Hoteo är utmärkt för kajakpaddling och forsränning, medan floden Puhoi har paddelbåtar, kajakpaddling, kryssningar och oslagbar natur.

Campingplatser Runt Auckland

Husbilsuthyrning i Auckland skulle inte vara detsamma utan en bra plats att vila på kvällen. Tack och lov har Auckland utmärkta platse för husbilar.

Avondale Motorhome ligger nära staden. Den har många husbils- eller husvagnsplatser, alla nödvändiga faciliteter och en lekplats för barn. 

Om du reser norrut är Pakiri Holiday Park ett otroligt alternativ. Vita sandstränder och utmärkta husbilsfaciliteter är några anledningar att stanna. Parken erbjuder också surfing, simning och fiske, allt med en naturlig skönhet.

Det bästa med husbilsuthyrning i Auckland är att du är vid en central utgångspunkt. Om du är mer benägen att köra söderut finns det några bra ställen som du enkelt kan komma åt med en husbil.

Nära Whanganui National Park hittar du Whanganui Seaside Holiday Park. Med tre tunnland anlagd mark, en simbassäng, bastur och ett grillområde är det en fantastisk anläggning. Med Castlecliff-stranden och Kowhai Park bara en promenad bort, finns det massor för familjen att se och göra.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Auckland