🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

australia_card

Hyra husbil Australien

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Australien

Labor Day Road Trip erbjudanden! 🚐🌄

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 7 nätter eller mer med koden: TRAVEL24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

australia_port

Uthyrning av Husbilar i Australien

Hyr en husbil i Australien och ge dig ut på en oförglömlig resa. Du kommer att kunna köra din hyrbil längs natursköna motorvägar vid havet, över den soliga obygden och genom frodiga regnskogar, när du åker runt i landet Down Under.

Nationalparker i Australien

Från kängurufyllda stränder till obeboeliga öknar är Australiens nationalparksnätverk mångsidigt och otroligt vackert. Reser du med husbil kan du komma nära och personligen med Australiens mest anmärkningsvärda naturliga funktioner som korallrev, sandiga öknar och dolda grottor.

Fem anmärkningsvärda nationalparker omger Sydney. Utforska det täta busklandskapet och dyk ner i den aboriginska kulturen i nationalparken Blue Mountains. Simma under vattenfall vid Nightcap National Park och vandra upp till Australiens högsta topp vid Kosciuszko National Park.

Kör din hyrbil norrut mot Brisbane och utforska den gyllene sanden i Great Sandy National Park. Här hittar du sötvattensjöar och avskilda stränder – en lugn avkoppling från det liv och rörelse som typiska folkmassor i nationalparken har.

Ta din husbil i motsatt riktning, söderut, för att utforska lila dalar och frodiga vingårdar. Grampians nationalpark utanför Melbourne ligger i hjärtat av vinlandet och erbjuder fantastiska vyer och en slående bergig bakgrund att lägga till ditt husbilsäventyr.

Australiens Kustlinje, Sjöar och Floder 

Andas in den salta havsluften eller flyt i en av de fridfulla sötvattensjöarna som fyller det vidsträckta australiensiska landskapet. Denna ödestination lovar ingen brist på havsnöje oavsett vilken väg du väljer under ditt husbilsäventyr.

Byron Bay ligger nära Sydney och är en lokal favorit. Frodiga skogar faller på vita sandstränder och i turkosa vatten. Byron Bay erbjuder massor av dolda vikar och naturlig skönhet att utforska i din husbil.

Naturligtvis är inget vildmarksäventyr komplett utan en resa till guldkusten i Queensland. Hem till stora barriärrevet och Daintree Rainforest erbjuder denna region  några av de mest spektakulära surfplatser, sanddynor och avskild natur i världen. Njut av den naturliga skönheten på lugna stränder som Noosa Main Beach och Burleigh Head Beach.

Missa inte smaragdpoolerna i den australiensiska vildmarken. Karloo Pool och Jingga Pool, och Kellys Falls är alla fantastiska platser för ett dopp halvvägs på turen. Vi rekommenderar också att du tar dig tid att bada i McKenzies bländande sötvatten, strax utanför Brisbane. Denna kristallklara regnvattensjö är verkligen unik. 

Campingplatser Runt Australien

Att ha ditt campingboende är viktigt för att se till att din campingsemester är perfekt på alla sätt. När du letar efter en campingplats är det också viktigt att boka en säker plats som kan rymma din specifika husbil.

Det är viktigt att komma ihåg att många campingplatser kan bokas i god tid, medan andra kommer att fungera på en" först till kvarn"-basis.

Du kan överväga att kolla in dessa campingplatser när du förbereder dig för din camping- eller husbilsresa: Green Acres-campingen nära Darwin, Wombeyan Caves-campingen nära Sydney och Boreen Point-campingen utanför Great Sandy National Park.

För mer information om att vara på vägen med en husbil kan du besöka våra två dedikerade bloggsektioner : Campingtips och guider

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
Incredible locations