Hyra husbil Barcelona

Hyra husbil Barcelona

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Barcelona

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Landscape of Mont Serrat in Barcelona

Plåtis Barcelona

Över hela världen är ordet Barcelona förknippat med det goda livet, konsten, modernitet, bra väder och mat. Så är det och har varit i många år, ända sedan Barcelona blev ett av världens turistcenter. Om du anser dig vara en hedonist har du tusentals terrasser och dolda barer för att njuta av en god tapa och ett glas vin och lite sol. Om du gillar konst, vad sägs om Gaudís, Picassos eller Mirós spår genom gatorna. Eller om du är fotbollsfantast, här finner du stadion Camp Nou och Barça. Och om naturen är din grej, kommer Pyrenéerna och Costa Brava att få dig att känna dig i ditt rätta element. Vad mer kan du begära?

Att ta sig till Barcelona

Med ett privilegierat geografiskt läge är Barcelona ett vägskäl: vid Medelhavets stränder, ett stenkast från Frankrike och perfekt anslutet till resten av den iberiska halvön. Som ett resultat är staden lättillgänglig på land, till sjöss och i luften. Om din idé är att anlända på väg från norra Iberiska halvön eller från Madrid, är det bästa sättet att nå staden via AP-2. Annars kan du använda kustmotorvägarna, antingen från Valencia eller från Montpellier (Frankrike). Och om ditt favoritalternativ är tåget, har Sants Station linjer till olika delar av Iberiska halvön och Europa. Att flyga in i Barcelonas storstadsområde är också mycket enkelt, med flyg från vilken europeisk huvudstad som helst till El Prat Airport (huvudflygplatsen) eller till mindre flygplatser, som Reus, via de största flygbolagen. Och du kan till och med flyga in i hamnen i Barcelona från en annan Medelhavshamn!

Parkering i Barcelona

Barcelona och dess storstadsområde bildar en enorm stadszon, hem för mer än 5,5 miljoner människor. Det är därför att försöka parkera i utkanten av staden kan vara ett äventyr du inte vill utsätta dig för. Låt oss göra livet enkelt! Vi föreslår fyra platser att parkera din husbil: två inne i Barcelona och två i utkanten. I staden finns freser trinxant parkering och Garcia-Faria busspark. Men om du letar efter lugnare utomhusplatser, finns det två i utkanten: Caravaning Park, i L'Hospitalet, och Caravaning Park Vallés, i hjärtat av Vallés, det bergiga området närmast Barcelona. Men du kan också notera några extra tips: Zona Universitaria och Montjuic är två av de bästa platserna i staden för att parkera din husbil gratis och på vilken dag som helst i veckan. Slutligen, om du föredrar att parkera i stadens centrum, antingen i den gröna eller blå zonen, är det bäst att göra det mellan 20:00 och 8:00 på morgonen. Annars måste du betala mellan 1 och 4 euro per timme, beroende på typ av bil och parkeringszon.

Årliga evenemang i Barcelona

  • Sant Jordi: Den viktigaste festivalen i Katalonien, firandet av boken och rosen. Om du gillar litteratur är den 23 april dagen att besöka BCN.
  • Primavera Sound: Evenemanget som öppnar sommarfestivalsäsongen i Spanien är en av symbolerna för Barcelona. Indie, electronica och trap utspritt över många dagars festande.
  • Ekolod: Elektronisk musik, kreativitet och teknik är de tre pelarna i Barcelonas andra stora festival, som vanligtvis hålls i mitten av juni.
  • Fiesta de la Mercé: Det mest traditionella, gammaldags evenemanget i Barcelonas festivalkalender. Under den sista veckan i september vänder Festa de la Mercé staden mot sitt folk, något som inte händer större delen av året.

Camping i Barcelona

  • Area Camper Barcelona Beach: Bara 25 kilometer från centrala Barcelona erbjuder denna campingplats vid stranden 40 husbilsplatser för 15 euro om dagen (25 euro i juli och augusti).
  • Camping 3 Estrellas: I likhet med den tidigare, men ännu närmare och på väg söderut, erbjuder Camping 3 Estrellas också möjlighet att övernatta vid havet. Också ett sätt att hyra din husbil, åka till Barcelona och sova i lugn och ro bara ett stenkast från staden. En bra plan.
  • El Vedado: Om du föredrar bergen framför stranden och betalar lite mindre är El Vedado Camping platsen för dig. En halvtimme från Barcelona med bil erbjuder El Vedado överkomliga priser: 18 euro per natt under högsäsong (juni, juli och september) och endast 11 euro under resten av året.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Barcelona