Bari Indie Campers

Hyra husbil Bari

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Bari

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Bari campervan

Uthyrning av husbilar i Bari

Upptäck  Italiens  dolda pärlor genom att hyra en husbil i den charmiga staden Bari via Indie Camper. Upplev friheten på den öppna vägen när du utforskar de fängslande omgivningarna och kulturarvet som gör Bari till en unik destination för en road trip.

 

Nationalparker i Bari-området 

Gör ditt Bari-äventyr minnesvärt genom att hyra en husbil och utforska de närliggande nationalparkerna. Fördjupa dig i det rika kulturarvet som är förknippat med att besöka dessa naturliga underverk. Gargano nationalpark, Alta Murgia nationalpark och Pollino nationalpark lockar, och erbjuder hisnande landskap och en unik road trip-upplevelse.

 

Baris kust, sjöar och floder

Med en husbil till ditt förfogande kan du korsa den förtrollande italienska kusten runt Bari. Njut av bekvämligheten av ett hem på hjul när du upptäcker olika platser, deltar i vattensporter och varvar ner på vackra stränder. Res längs Adriatiska kusten, på väg norrut för att utforska Garganohalvön, Tremiti-öarna och de orörda stränderna i Salento.

 

Campingplatser runt Bari-området

Oavsett din destination från Bari väntar många campingplatser på dig. Planera och säkra en plats för din husbil på anläggningar såsom Camping Village Baia degli Aranci,  Camping  Village Polignano a Mare, Camping Village Torre Rinalda och Camping Village La Masseria. Säkerställ en sömlös reseupplevelse genom att kontrollera tillgänglighet och bokning i förväg.

 

Enkelresor tillgängliga från Bari

Utnyttja Indie Campers erbjudanden och ge dig ut på enkelresor från Bari till spännande platser såsom Neapel, Rom, Florens och Milano. Vidga dina horisonter och skapa varaktiga minnen när du utforskar olika platser och äventyr under din italienska road trip.

 

Information och krav för att köra från Bari

För att komma bakom ratten på våra fordon ska du vara minst 21 år gammal och ha ett standardkörkort. Du kan vara säker på att alla Indie Campers-fordon omfattas av grundförsäkringen, med täckning som varierar baserat på statliga lagar och landsföreskrifter. Bekanta dig med våra allmänna villkor, särskilt när du besöker olika stater under din road trip. Vår hyrhusbil i Bari har automatisk växel och följer regeln för högerkörning.

 

 Ge dig ut på ditt italienska äventyr när du hyr en husbil i Bari. Börja din resa idag och skapa minnen som varar livet ut.

 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Bari