Bergen

Hyra husbil Bergen

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Bergen

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

bergen-norway-coast

Uthyrning av Husbilar i Bergen

Bergen är en drömdestination för alla som älskar friluftsliv. Från brusande vattenfall till genomskinliga fjordar till majestätiska berg, landskapet i denna skandinaviska stad kommer att få dig att häpna. Det råder ingen tvekan om att du kommer att leka med tanken på att planera en roadtrip runt Norge efter ett besök i Bergen. Speciellt om du har turen att se det hisnande norrskenet!

Hyr en husbil i Bergen och skapa värdefulla minnen i ett soloäventyr, med vänner eller med din familj. Se bara till att du förbereder din husbil ordentligt om du bestämmer dig för att besöka Norge på vintern.

Bergens Nationalparker

Börja med att köra din husbil mot Oslo och besök Hardangervidda nationalpark, den största nationalparken i Bergen. Förutom att njuta av fantastisk utsikt kan du vandra, åka längdskidor och cykla. Du kan också åka linbana, åka på en idyllisk båttur under sommarsäsongen från Skinnarbu till Mogen, och få en unik utsikt över fjällplatån från en snödrake. Medan du är här, missa inte spektakulära Vøringsfossen vattenfall och dess nervkittlande hängbro som ligger i närheten.

Åk västerut med din hyrda husbil, från Hardangervidda nationalpark till Husnes, och utforska Folgefonna nationalpark. Här kan du åka skidor i alpina fjäll, vandra uppför dalar och dyka i fjordens glaciärvatten. 

Njut av Hallingskarvets nationalparks rena natur när du vandrar längs dess vackra stigar och åker skidor på vintern. Stanna vid stentrappan uppför Prestholtskaret som lagts av nepalesiska Sherpas. Denna nu unika väg var uttänkt av en bergsbonde, som spårade upp och via brev kontaktad en grupp Sherpas för att komma hjälp. Idag, tack vare hjälpen av dessa experter, är lederna skyddade mot erosion och vandrare är säkra från potentiella skador. 

Bergens Kust, Sjöar och Floder

Utnyttja Norges fjordar och floder och gör dina favorit vattensporter. Hoppa in i din husbil och kör i riktning mot Folgefonna nationalpark till Hardangerfiord, där du kan hyra kajaker och kanoter. Du kan också åka österut, till Ulkiv, och idrotta på samma sätt i Ulvikafjorden. 

Söder om Bergen, nära Folgefonna nationalpark också, hittar du sjön Rullestadvatnet. Här kan du paddla, paddla kajak och paddla kanot. Och om du gillar forsränning, kör din husbil till Raundalsälven, i det härliga Vossområdet. 

Bergens kustlinje består av många fjordar, liksom resten av området, och bergslandskap. Utforska den norska kusten i din husbil och leta efter fina, sandiga sydvästra stränder, såsom naturaliststranden Risham. 

Campingplatser Runt Bergen

Några av de bästa campingplatserna nära våra föreslagna sevärdheter i Bergen är Rullstad Camping, Ringøy Camping och Kyrping Camping. Varje campingplats erbjuder viktiga tjänster för att hålla din husbil igång, plus andra bekvämligheter, såsom TV, gratis Wi-Fi, båtuthyrning och kaféer. I det senare är tomterna vid strandpromenaden reserverade för husbilar. Gör en bokning om du planerar att bo här. Alla tre campingplatser accepterar onlinebokningar. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Bergen