Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil Bordeaux

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Bordeaux

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

wine fields in Bordeaux country side

Plåtis Bordeaux

Området runt Bordeaux är världsberömt för de många vingårdar som det är värd för. Varje år ger detta rika arv upphov till evenemang som Spring Wine Festival, Grand Cru Weekend och "Bordeaux Fête le Vin". Vin är stoltheten hos folket i Bordeaux, och dom tvekar inte att fira det.

Staden sticker också ut tack vare sitt arkitektoniska arv. Place de la Bourse eller Saint-André-katedralen där dess stora klocka vittnar om Girondes rika historia. De branta gatorna i stadens centrum fungerar som länkar mellan de olika offentliga torgen, var och en mer charmig än den förra.

Att ta sig till Bordeaux

Staden Bordeaux ligger i Garonnes flodmynning i sydvästra delen av landet. Bordeaux-Mérignac flygplats ligger 12 km väster om staden. Ryanair, British Airways och EasyJet är alla flygbolag som erbjuder flyg till vinstaden. Motorväg A10 från norr och motorvägarna A63 och A62 söderifrån ger tillgång till ringvägen. Från öster måste du ta riksväg N89. Dessutom kan du nå stadens centrum med tåg på den stora stationen Bordeaux Saint-Jean.

Parkering i Bordeaux

När du besöker Bordeaux är det bäst att först hitta en plats att parkera säkert. Allée de Chartres parkering är öppen mellan 08:00 och 20:00 för cirka £ 13 per dag. Dessutom tar den 24-timmarsöppna Bord'eaux Village-parkeringen vid Garonnes stränder ut 22 £ per dag. Utanför staden erbjuder OnePark at Bordeaux Loake eller Zenpark i Mérignac mer överkomliga priser. Du måste dock använda kollektivtrafiken för att komma till stadens centrum.

Årliga evenemang i Bordeaux

  • Le printemps des vins: (Vinfjäder) på Citadelle de Blaye i april - En helg under vilken Blayes vinodlare erbjuder provsmakning till vinälskare.
  • Bordeaux firar floden: I juni - För en helg kommer båtar tillbaka till Garonne och vartannat år anordnas festligheter för tillfället.
  • Saint-Emilion Jazz Festival: I juli - Denna tredagarsfestival kombinerar jazz- och funkkonserter med Saint-Emilion vinprovningar mot en avgift på cirka £ 34 per dag.
  • Médoc Marathon: I oktober - För ett biljettpris på mellan £ 85 och £ 170 korsar löpare de berömda vingårdarna i Bordeaux och stannar för en provsmakning.
  • Grand Cru-helgen: I maj - Under en solig majhelg samlas vinmakare och vingårdsägare och presenterar sina viner i stadens centrum.

Camping i Bordeaux

Att hyra en husbil i Bordeaux innebär att reservera platser för en lugn natts sömn.

  • Camping le grain: I nordöstra delen av staden välkomnar denna fridfulla camping campervanägare för mindre än £ 13 per natt.
  • Le village du Lac campingplats: På stranden av Bordeauxsjön tar denna campingplats cirka £ 21 per natt utanför högsäsongen.
  • Camping Beau soleil i Gradignan: På väg söderut har denna campingplats upp till 22 tillgängliga platser för husbilar. 

 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din bilresa till Bordeaux

Bästa tiden att hyra husbil i Bordeaux

Weather graph for average temperatures in Bordeaux
Genomsnittliga temperaturer i Bordeaux per månad

Bordeaux närhet till Atlanten har ett enormt inflytande på stadens klimat. Klimatet varierar faktiskt från dag till dag. Molnen på morgonen kan ge vika för en vacker sol på eftermiddagen eller vice versa. Ändå är vädret fortfarande milt under hela året.

Sommartemperaturerna varierar i genomsnitt mellan 15 °C och 28 °C.  Detta innebär att folket i Bordeaux njuter av vackra soliga somrar utan extrem värme. På vintern varierar temperaturen mellan 3 °C och 9 °C under de kallaste perioderna. Det är ganska sällsynt att se termometern sjunka under 0 °C.  Januari är årets kallaste och regnigaste månad. Omvänt är augusti den torraste och varmaste månaden. Invånarna i Bordeaux vet hur man använder detta milda klimat till sin fördel, genom att ta långa promenader längs Garonne eller sitta på en kaféterrass på ett av stadens många torg.

Närheten till Atlanten gör Bordeaux till en mycket attraktiv stad på sommaren, särskilt under juli och augusti. Priserna tenderar att gå upp vid denna tidpunkt och tillgången på boende blir knapp. Medan januari är den billigaste och minst trånga månaden, är maj och juni idealiska för husbilsuthyrning i Bordeaux. Vädret är behagligt vid den här tiden på året, och antalet besökare är rimligt.

Indie Campers i Bordeaux

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev