brisbane_card

Hyra husbil Brisbane

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Brisbane

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

brisbane_sandy_park

Uthyrning av Husbilar i Brisbane

Husbilsuthyrning i Brisbane är ett otroligt sätt att uppleva Queensland och mer. Med solsken och guldkuster på vardera sidan av Brisbane har området hisnande kustlinjer och episka naturliga underverk som du lätt kan nå när du hyr en husbil.

Nationalparkerna i Brisbane

Norr om Brisbane och en kort bilresa i din husbil kan du hitta den otroliga Great Sandy National Park. De största attraktionerna är bra promenader, naturskön utsikt och orörda stränder.

Bribie Island National Park är tillgänglig med husbil, tack vare en bro. Vita stränder, vacker natur och massor av djurliv, som kängurur, är några av de punkter som gör parken så unik. 

Längre söderut, förbi den ikoniska Byron Bay och mot Sydney, hittar du Bundjalung National Park. Otroligt djurliv, regnskogar och stigar som tar in fantastisk natur är verkliga höjdpunkter. Det finns också paddleboarding, simning och förstklassiga stränder.

Brisbanes Kust, Sjöar och Floder

Brisbane ger dig tillgång till Queenslands 7 000 km långa kust. Östra Australien är välkänt för sina fantastiska stränder, som gör kustvägresor så populära.

I söder kan du nå Sydney och Melbourne vid kusten. Många husbilsrutter är byggda kring att ta in kusten och dess spektakulära landskap medan du ansluter till dessa stora städer.

Brisbane har också en hel del sjöar som du kan uppleva med hjälp av en husbil. En av de mest anmärkningsvärda är Lake Mackenzie, på Fraser Island, i sydvästra Queensland. Lake Eden är ett annat utmärkt val, med bra promenader, djurliv och lekplatser. För något lite mer dunkelt, kan du prova Lake Dunn och kolla in den otroliga Sculpture Trail. 

Queensland har också stora floder. Cooper Creek är fantastisk. Du kan resa längs delar av den i din husbil och bevittna platser som The Valley of the Monks, Cusarare Falls och Lake Arareco.

Warregofloden, som ligger i New South Wales, är en annan fantastisk destination. Det är vackert och innehåller en hel del aktiviteter också, som kajakpaddling, fågelskådning, cykling, promenader och simning. Parro-floden ligger också i New South Wales, med bushwalking, fågelskådning och fiske som populära aktiviteter för äventyrare.

Campingplatser Nära Brisbane

Husbilsuthyrning i Brisbane gör att du kan utforska Queensland och New South Wales. Men att hitta en plats att slå läger på är oerhört viktigt. Många av de bästa sajterna är mycket populära, så det är viktigt att boka i förväg när du planerar din resplan. Om du vill ha fler tips om hur du planerar en resplan kan du läsa vårt användbara blogginlägg, Road Trips for Beginners

Bribie Island Caravan Park är ett utmärkt val om du besöker Bribie Island. Det är en perfekt plats för husbilar, med utmärkta faciliteter, som en tennisbana, pool, minigolfbana, spelrum och mycket mer.

Dingo Van och Motorhome Park är ett annat enastående alternativ. Det är nära Dawson Range State Forest, den rena campingplatsen, värdarna är vänliga och sångerna runt lägerelden är legendariska.

Slutligen är Elliott Heads Holiday Park värt en titt. Moderna faciliteter, gratis grönsaksträdgårdar och bra lägen nära kusten är bara några av de saker som gör denna plats mycket speciell. Det är en lugn plats att koppla av på, men det finns massor av närliggande aktiviteter, som fiske och surfing, om du letar efter lite äventyr.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Brisbane