Njut av hösten i en husbil! Spara upp till 20 % på utvalda resor.

Hyra husbil Bryssel

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Bryssel

Fira hösten med upp till 20 % rabatt!

Vill du njuta av hösten i en husbil? Vi har erbjudanden på utvalda resor! Njut av fallande löv från din mysiga husbil med upp till 20 % rabatt!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis ändringar och flexibel betalning

Du kan ändra dina bokningsuppgifter upp till 72 timmar före resan! Du betalar också bara hela beloppet för din bokning 17 dagar före resan.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Lake view with a castle and trees on the back

Plåtis Brussel

Oavsett årstid är Bryssel fortfarande mycket attraktivt. I denna kosmopolitiska stad finns det alltid mycket att göra. Som en symbol för ett folk som älskar att festa är öl ett perfekt ackompanjemang till belgiska kvällar. Så helgerna är alltid väldigt festliga. Faktum är att festen är som störst under den fem dagar långa sommarfestivalen i Bryssel.

Men Bryssel har många gömda skatter. I själva verket är det ett stort utomhuskulturcentrum. Staden är rik på historia. Manneken Pis, Atomium och till och med Bryssels stadshus är stolta viktiga landmärken i staden.

Att ta sig till Brussel

Bryssel ligger som gränsen mellan de latinska och nordiska länderna och är ett verkligt europeiskt vägskäl. Den europeiska vägen E40 erbjuder verklig tillgång från väst och öster, men den europeiska vägen E19 erbjuder direktförbindelse till städer i söder och norr. Dessutom ligger Bryssels flygplats bara tolv kilometer nordost om staden. Ryanair, KLM, EasyJet eller till och med Lufthansa är alla företag som erbjuder flyg till Belgien. Bryssels norra station erbjuder direkt tillgång till stadens centrum. Dessutom erbjuder järnvägslinjerna flera förbindelser med angränsande europeiska städer.

Parkering i Brussel

Förutom interparkeringssystemet Ecuyer-Bryssel, som tillåter parkering i hjärtat av staden för £ 15,50 per dag, finns det många underjordiska parkeringsplatser. Interparkinganläggningen Albertine-Square erbjuder en annan möjlighet till parkering till ett pris av £ 19 per dag. I utkanten av staden erbjuder många P+R (Park and Ride) parkeringsplatser parkering för £ 2.50 / dag, förutsatt att du har en kollektivtrafikbiljett. Detta är vad staden kallar "avskräckande" parkeringsplatser. P+R Craheim och P+R Ceria erbjuder dessa fördelaktiga alternativ.

Årliga evenemang i Brussel

Brussel Summer Festival, i augusti. En 5-dagars festival under vilken många konserter äger rum på stadens gator.

Midi-mässan, från juli till augusti. Detta är ett gigantiskt tivoli som äger rum längs Boulevard du Midi.

Den belgiska ölhelgen på Stora torget, i september. Under dessa två dagar firar Bryssels folk en av landets favoritspecialiteter: öl!

Tomorrowland, i Boom, i juli. Denna festival lockar tusentals festivalbesökare från världens fyra hörn. Kostnaden för en tredagarsfestival är cirka £ 425 (inklusive boende).

Belgiens nationaldag den 21 juli. Bryssels folk högtidlighåller den förste belgiske kungens ed 1831. Denna händelse är en symbol för Belgiens självständighet och ger plats för många festligheter.

Camping i Brussel

Eftersom den belgiska huvudstaden är mycket attraktiv året runt är det bäst att boka en campingplats för övernattningar i en husbil.

 Bryssel Caravaning Club camping. Öster om staden erbjuds du en rustik miljö för mysiga belgiska nätter.

Grimbergen camping. Några kilometer norr om stadens centrum erbjuder denna plats husbilsplatser för £ 7.70 / person.

Druivenland camping ligger söder om staden. Denna trestjärniga camping kostar £ 5 per person och dag. Dessutom måste du betala en platshyravgift på £ 4.25.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Bryssel

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu