cairns beach

Hyra husbil Cairns

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Cairns

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

cairns river with pebbles

Uthyrning av Husbilar i Cairns

Cairns är en kuststad i Queensland, belägen i nordöstra Australien. Husbil i Cairns ger dig en hel del alternativ. Du kan uppleva stora barriärrevet och tropiska regnskogar i norr eller ta en lång tur med husbil längs Guldkusten för att nå städer som Brisbane, Sydney eller Melbourne.

Cairns nationalparker

Regionen har några av de bästa nationalparkerna i världen. En husbil är ett utmärkt sätt att komma åt dessa otroliga sevärdheter.

Kuranda nationalpark ligger en kort resa från Cairns. Det är lättillgängligt med husbil. Några av höjdpunkterna är spektakulära eukalyptusskogar, fantastiska promenader och otroligt djurliv som koalor och kängurur.

Daintree National Park ligger cirka 90 minuters bilresa norr om Cairns. Parken innehåller världens äldsta regnskog. Några av de bästa aktiviteterna är att se Alexandra Lookout, Cape Tribulation eller krokodilerna i Daintree River. 

Fitzroy nationalpark ligger cirka 20 km utanför kusten. Det är ett fantastiskt val för en dagstur. Du kan parkera din husbil på parkeringen och få tillgång till ön med färja. Det finns mycket att göra i Fitzroy, från vandring, snorkling eller bara njuta av det otroliga paradiset Nudey Beach.

Cairns kustlinje, sjöar och floder

Cairns är fullt av vattenattraktioner som du kan nå med husbil. Lake Eacham, en lugn blå sjö som ligger inuti en tropisk regnskog, är inte att missa. I närheten kan du också uppleva Barrinesjön och dess utsökta promenader samt flora och fauna.

Det finns också många anmärkningsvärda floder i området. O'Brien's Creek, nära Mount Surprise, är hem till fantastisk utsikt och är ett populärt turistmål för att hitta topaspärlor. Om du gillar något mer energiskt erbjuder Barron River Rapid Boarding och dagsutflykter på floden.

När det gäller kusten blir den inte vackrare än stora barriärrevet – ett av världens sju underverk. Snorkling, dykning och dagsutflykter är alla tillgängliga i denna ikoniska attraktion.

Campingplatser nära Cairns

När du hyr en husbil i Cairns behöver du bra campingplatser i närheten av alla fantastiska attraktioner.

Norr om Cairns, längs kusten, hittar du Wonga Beach Caravan Park. Det har alla faciliteter du behöver för en bekväm vistelse, plus grillområden och även fiske.

BIG4 Whitsundays Tropical Eco Resort ligger nära Conway National Park och Whitsundays Islands. WiFi, en pool, en lekpark för barn och massor av aktiviteter som fiske och cykling gjorde detta till en förstklassig destination. 

Om du besöker antingen Daintree National Park eller Mount Lewis National Park, är Tropic Breeze Caravan Park en utmärkt plats. Ägarna är vänliga, det är nära till staden och marinan, och faciliteterna är fantastiska. Det är bra valuta för pengarna, vilket g

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Cairns