view of the city of Calgary from outside park

Hyra husbil Calgary

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Calgary

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

view over the pristine waters of the Lake Moraine at Banff

Uthyrning av Husbilar i Calgary

Hyr en husbil från Calgary och fördjupa dig i det spektakulära landskapet i nordvästliga Kanada. Regal Mountains, idylliska ängar och slingrande floder väntar på dig i denna fristad för naturälskare.

Calgary Nationalparker

Det naturliga landskapet som omger Calgary är hem till några av de mest ikoniska och vackra landskapen i Kanada. Glaciärfloder rinner ut i orörda sjöar, och karga toppar når högt upp i atmosfären. Kör din husbil till någon av de 7 fantastiska nationalparkerna runt Calgary för att uppleva sann och fantastisk isolering.

Åk västerut från Calgary till Kanadas äldsta park, Banff National Park . Banff omfattar tre ikoniska sjöar som måste ses: Peyto, Louise och Moraine Lake. Detta Unesco-världsarv hyllas ofta som ett vandringsmecka, men skidåkning, cykling och camping ingår också i de aktiviteter som är tillgängliga för resenärer.

På väg till Banff nationalpark är Cave and Basin National Historic Site ett stopp som du inte vill hoppa över. Förundras över de glittrande termiska källorna som gömmer sig djupt i hjärtat av denna bergsgrotta, njut av fantastisk utsikt över Northern Rockies och lär dig om hur grottan blev en helig ursprungsplats för över tio tusen år sedan.

Kör din husbil norr om Calgary för att möta den magnifika biosfären i Elk Island National Park. Böljande kullar och lugna sjöar är lekplatser för tusentals skyddade hjordar med bisonoxar. Parkera din husbil strax utanför parken för att uppleva förtrollningen av norrskenet i mitten av sommaren till sensommaren.

Calgarys Sjöar och Floder

Landet runt Calgary är fullt av forsande floder och spegelblanka sjöar som du kan dyka ner i. Parkera din husbil nära stranden av Vermilion Lakes för att titta på en fantastisk solnedgång bara några timmar utanför Calgary. Rika kärr och tallrika stränder erbjuder också gott om utrymme för utforskning tills fot eller i kanot.

Abraham Lake är ett annat fantastiskt vattendrag att utforska på ditt husbiläventyr. På sommaren erbjuder dess stränder en uppfriskande avkoppling från värmen. På vintern kan du dock bevittna det unika lapptäcket av isbubblor under sjöns yta. 

Fortsätt ditt äventyr i vattenlandskapet genom att köra din husbil till den pittoreska floden Elbow eller den fantastiska floden Bow. Med början i de kanadensiska Rocky Mountains slingrar sig floden Elbow genom bergens fot och prärier och erbjuder dig ett stort och varierat landskap att utforska längs dess stränder, och så småningom går den samman med Bow River strax utanför Calgary. 

Campingplatser Runt Calgary

Under din resa genom den kanadensiska vildmarken är det viktigt att ha en säker plats varje natt för att parkera din hyrda husbil. När du letar efter ett ställe att bo på är det alltid en bra idé att ringa i förväg och se till att de kan rymma din husbil.

Dessutom accepterar många campingplatser bokningar upp till 6 månader i förväg, men vissa fungerar på en "först till kvarn"-basis och du kan behöva planera att anlända tidigt eller på vardagar för att säkra en plats. När du letar efter campingplatser att lägga till din resplan, här är några du kan tänka på: Lake Louise Hard-Sided Campground, Townsite Campground, Elk Island Retreat och Gooseberry Campground

För mer information om att vara på vägen med en husbil kan du besöka våra två dedikerade bloggsektioner : Campingtips och guider .

Hyr en husbil från Calgary för att njuta av din fria anda och utforska magin i nordvästra Kanada. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Calgary