view of Chicago over Lake Michigan

Hyra husbil Chicago

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Chicago

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem USA Chicago

Den bästa husbilen för dig

view of the waters in effigy mounds national park chicago

Uthyrning av Husbilar i Chicago

Chicago ligger vid den stora Michigansjön och är centralt för alla de mest fantastiska naturliga egenskaperna i det amerikanska mellanvästern. Hyr en husbil från Chicago för att utforska pittoreska sjöar, majestätiska slingrande floder och expansiva vintergröna skogar. Dyk in i området kring de stora sjöarna för att uppleva underverken i det amerikanska hjärtat.

Nationalparker i Chicago-området

Från de vintergröna Northwoods till de lapisfärgade vattnen i de stora sjöarna har norra mellanvästern ingen brist på skönhet att utforska. Att hyra en husbil från Chicago innebär obegränsad tillgång till några av de mest pittoreska amerikanska nationalparkerna.

Kör din husbil österut till Indiana Dunes National Park. Parken omsluter en 24 km lång del av kusten strax utanför Chicago där du kan vandra genom karga sanddyner, förtrollande våtmarker och höga skogar.

Fortsätt din utforskning med husbilar österut till en av USA:s mest besökta nationalparker, Cuyahoga Valley National Park. Parken erbjuder pittoreska vattenfall, milslånga skogsbevuxna vandringsleder, dolda broar och ett livligt djurliv.

Alternativt kan du bege dig väster om Chicago i din husbil för att komma i kontakt med American History på Effigy Mounds National Monument. 200 djurformade högar (avbildningar) ligger i slående ordning på en av de mest natursköna delarna av den övre Mississippifloden. Detta nationella monument anses heligt av de infödda som byggde dem, och erbjuder kontemplativa landskap och en titt in i det heliga amerikanska förflutna.

Chicagos sjöar och Floder

Som en av de våtaste regionerna i Amerika, har Chicago-området ingen brist på vattendrag att utforska. Vandra längs bubblande bäckar, paddla genom förtrollande våtmarker eller dyk in i någon av de massiva stora sjöarna för en uppfriskande upplevelse mitt under din bilresa.

Ditt husbilsäventyr skulle inte vara komplett utan att dyka ner i den uppfriskande Michigansjön. Upplev den pittoreska charmen på Ovala stranden eller umgås med lokalbefolkningen på Montrose Beach. Om du vill fly stadens folkmassor kan du köra din husbil till Warren Dunes State Park strax öster om Chicago.

Söder om Chicago erbjuder Lake Sara och Rend Lake lugna tunnland av våtmarker, ängar och skogar att utforska och hänga på. Flyt längs Silver Springs stränder, en naturlig källmatad pool som är uppkallad efter hur den skimrar eller paddlar lugnt nerför Fox River.

Campingsplatser Runt Chicago

Med så många spännande landskap att utforska är det viktigt att du har en säker plats att vila och ladda på medan du är på din bilresa. När det gäller övernattning är det alltid en bra idé att ringa i förväg och se till att dina valda campingplatser är utrustade för att hysa din husbil.

Många campingplatser kan bokas upp till 6 månader i förväg, men du kan upptäcka att vissa fungerar på en "först till kvarn"-basis. Här är några campingplatser som du kan överväga att bo på din Midwest Tour: Holland-Lake Macatawa Campground, Pikes Peak State Park Campground, Pride Valley Campground och Lake Sara Campgrounds.

När du förbereder dig för att ta din husbil runt i den amerikanska mellanvästern, se till att bekanta dig med några tips , tricks och guider för att leva husbilslivet du drömt om. Att hyra en husbil från Chicago är ett spektakulärt sätt att fördjupa dig i de minnesvärda och hisnande landskapen i Amerikas hjärta – det kommer garanterat att bli en oförglömlig resa.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Chicago