🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

christchurch_card

Hyra husbil Christchurch

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Christchurch

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem Australien Christchurch

Den bästa husbilen för dig

christchurch_viewpoint

Uthyrning av Husbilar i Christchurch

Christchurch ligger på östra sidan av Nya Zeelands Sydön. Husbilsuthyrning i Christchurch är ett utmärkt sätt att utforska det karga och orörda omgivande området.

Du kan enkelt komma åt områdets fantastiska parker, kuster och vildmark i en husbil, vilket gör det till en semester du aldrig kommer att glömma.

Christchurch Nationalparker

Husbilsuthyrning i Christchurch innebär att du är nära till några av Nya Zeelands mest spektakulära nationalparker.

Arthur's Pass National Park ligger bara en kort tur med husbil från Christchurch. Det är en otrolig bergig region med hisnande utsikt. Bara körningen för att komma dit gör det värt besväret.

Åk längre västerut, och du kan upptäcka skönheten i Paparoa National Park. Om kalkstensklippor, kustskogar och vackra kustlinjer är något för dig hittar du dem alla här. På toppen av det kan du också se de ikoniska, pannkaksstaplade kustformationerna.

I söder hittar du nationalparken Aoraki/Mount Cook. Parken är full av alpin prakt, så slående att Peter Jackson berömt använde den i inspelningen av Sagan om ringen. Så du kanske känner igen en del av det när du är där.

Christchurchs Kust, Sjöar och Floder

Husbilsuthyrning i Christchurch sätter dig nära många av Sydöns vackraste kustlinjer, sjöar och floder.

Christchurch ligger på Pegasus Bay, som är känt för delfiner och valar. Men kusten i söder är perfekt för en husbilsrutt som tar in många av Sydöns kustbyar och städer.

Rakaiafloden i Canterbury Plains är värt en resa. Klyftan har många bra aktiviteter, som jetbåtar, simning och fiske. Floden Clyde, längre in i Sydöns bergiga centrum, är en utmärkt plats för kanotpaddling, kryssningar och otroligt djurliv.

Christchurch är också känt för sina sjöar. Du kan nå Lake Roto Kohatu, Lake Pearson och Lake Ellesmere med en husbil. Varje sjö blandar spektakulära platser med roliga vattenbaserade aktiviteter som hela familjen kan njuta av. 

Campingplatser Runt Christchurch

Hhusbiluthyrning i Christchurch handlar om att komma ut och se det karga och orörda omgivande landskapet och vildmarken. Men Christchurch och dess omgivningar erbjuder också några bra campingplatser för att parkera din husbil så att du kan koppla av för kvällen och vila väl under natten.

När du planerar din resplan är det viktigt att boka i förväg där det är möjligt. Campingplatser är en massiv del av Nya Zeelands semesterkultur så att de kan fyllas snabbt, särskilt under sommaren. 

Du har några alternativ om du planerar att besöka den fängslande Banks Peninsula. I närheten av Akaroa ligger Duvauchelle Holiday Park, som har alla faciliteter du behöver. Christchurch Kiwi Holiday Park är ett annat bra alternativ, särskilt när du vill tillbringa lite tid på Christchurch Gondola eller Sumner-stranden.

Slutligen är Waikuku Beach Holiday Park ett utmärkt alternativ för din husbil. Med massor av platser med ström, en närliggande strand, tennisbanor, lekplatser och närliggande barer och kaféer, är det en perfekt plats för familjer.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Christchurch