Mountain landscape in Colorado

Hyra husbil Colorado

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Colorado

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Mountain with a river in Colorado

Allt om skåpbilsuthyrning i Colorado

Colorado är en fantastisk plats för vintern, med oöverträffade platser för skidåkning, snowboardåkning, snöskovandring, snöskoteråkning och snowtubing, för att inte tala om otaliga säsongsbundna festivaler med mera. Om du och din familj älskar allt som är roligt på vintern är Colorado en delstat som du inte vill missa på din nästa vinterresa med husbil. Trots de många vintersportaktiviteter i världsklass som erbjuds i Colorado finns det i delstaten också ett antal attraktioner året runt, inklusive några av de bästa nationalparkerna i Amerika.

Platser att besöka

 • Telluride – Telluride är ofta omtalad som en av de bästa skid- och snowboardstäderna på jorden. Med över 2 000 hektar skidspår kommer denna förtrollande vinteranläggning att glädja hela familjen.
 • Rocky Mountain National Park – De majestätiska Klippiga bergen är en av de mest pittoreska bergskedjorna i världen. Det är därför ingen överraskning att detta är en av de mest besökta nationalparkerna i Amerika.
 • Aspen – Varje år lockar Aspen världens bästa olympiska och paralympiska skidåkare till sina orörda backar. Staden är också hem för några av världens bästa lyxresorter och har en kulinarisk scen som är oöverträffad.
 • Colorado Springs – Colorado är mer än bara ett skidresmål. Colorado Springs är utan tvekan ett av de bästa vandringsområdena i landet och lockar tusentals turister varje år.
 • Great Sand Dunes National Park – Great Sand Dunes National Park and Preserve är hemvist för de största sanddynerna i Nordamerika. Vandring, ridning och områdets varierande ekosystem gör det till ett måste i Colorado.

Gastronomi

 • Rocky Mountain Oysters – Denna världsberömda maträtt görs av testiklar från tjur, buffel och kalv. Glöm ingredienserna och prova den, den är berömd av en anledning - den är utsökt.
 • Colorado-style Pizza – Till skillnad från alla andra pizzor du någonsin har smakat är Coloradopajen extra tjock, extra ostfylld och dess skorpa är fylld med en mängd olika ostar.
 • Colorado-style Green Chili – Chili Verde, som den kallas lokalt, är en varm och kryddig fläskrätt som är typisk för regionen. Den serveras på en utsökt friterad flatbread och är ett måste att prova i den milsvida staten.

Årliga evenemang i Colorado

 • The Denver Barbecue Festival – Colorados mest kända stad är värd för denna läckra köttfestival varje september, med över 5 000 kilo smakliga kötträtter. Det bästa av allt är att det är helt gratis att delta i evenemanget.
 • The Crested Butte Wildflower Festival – Crested Butte är Colorados huvudstad för vilda blommor. I juli varje år arrangerar staden den spektakulära Wildflower Festival, som inkluderar 4x4-jeepturer genom de vackra blomsterfälten. Deltagandet är gratis, men priserna för Jeep-turen varierar beroende på arrangör.
 • The Telluride Bluegrass festival – Varje år i juni kommer världens bästa bluegrass-artister till Telluride för det största musikevenemanget i sitt slag. Evenemanget pågår i fyra dagar och biljetterna kostar från 150 euro.

Camping i Colorado

 • Paradise on the River – Tack vare parkens närhet till Rocky Mountain National Park har gästerna tillgång till massor av roliga utomhusaktiviteter i området, inklusive golf, tennis, vandring och fiske. Priserna börjar på 52 euro per natt.
 • Grape Creek RV Park – AMed den kanske bästa utsikten av alla RV-parkeringar i Colorado är Grape Creek en viktig bas för professionella och amatörfotografer. Ridning och öringfiske kan ordnas av parkens personal utan extra kostnad. Priserna börjar på 48 euro per natt.
 • Red Mountain RV Park – Flugfiske, fossiljakt, snöskoteråkning och vattensporter är bara några av de aktiviteter som erbjuds på denna orörda campingplats i Kremmling, Colorado. Priserna börjar på 32 euro per natt.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn