Darwin Indie Campers

Hyra husbil Darwin

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Darwin

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Darwin Campervan

Uthyrning av husbilar i Darwin

Utforska Darwin på nära håll med en hyrd husbil. Detta är den perfekta utgångspunkten för din nästa bilresa i Australien, oavsett om du längtar efter kuststränder, tysta laguner eller ett klassiskt bushlandskap. Hyr din husbil idag för att uppleva denna verkligt ikoniska del av Australien.

Nationalparker i Darwin-området

Området kring Darwin är hem åt otaliga naturliga underverk. Och våra hyrtjänster för husbilar är det perfekta sättet att utforska.

Besök Litchfield National Park  för att upptäcka forsande vattenfall och uppfriskande pooler. Eller bege dig till  Kakadu National Park  för att förena dig med historien i form av forntida aboriginsk klippkonst. Oavsett vilken typ av resa du föredrar är en välutrustad husbil din biljett till nya underverk.

Darwins kust, sjöar och floder

Många äventyrare hyr en husbil i Darwin för att kryssa längs Stuart Highway. Förutom hisnande utsikt över kusten är denna led full av fantastiska platser för dagsutflykter. Upptäck  Mindil Beach Sunset Market  för en smakupplevelse, fördjupa dig i de lugna simhålen i  Berry Springs , eller kolla in  George Browns botaniska trädgårdar . Våra husbilar är den perfekta mobila basen för att utforska Darwin till fullo.

Campingplatser runt Darwin-området

Northern Territory är fullt av fantastiska campingplatser. Njut av autentisk torrsäsongscamping vid  Gunn Point  – och ta med eget vatten och förnödenheter. Eller besök  Wangi Falls Camping Area  för det familjevänliga, rullstolsanpassade paketet, komplett med offentliga toaletter och picknickområden. Våra husbilar erbjuder friheten att campa i komfort oavsett var du stannar längs vägen.

Enkelresor tillgängliga från Darwin

Ge dig ut på ett sömlöst enkelvägsäventyr från Darwin till Alice Springs, genom det ikoniska Röda centret. Bevittna den häpnadsväckande  Uluru och Kata Tjuta , som skapar minnen när du går. En hyrd husbil i Darwin låter dig utforska Australiens olika landskap på dina villkor.

Information och krav för att köra från Darwin

Innan du ger dig ut på ditt husbilsäventyr, planera i förväg. Många nationalparker tillåter endast begränsad camping på angivna platser. Viltskyddade områden såsom Ilparpa Swamp är avsedda att avnjutas utan att lämna ett spår, så var beredd på att ta med dig ditt skräp. Naturligtvis behöver du också ett  körkort , måste vara 21 år gammal och behöver försäkring. Om du är osäker kan vårt team av campingentusiaster hjälpa dig att planera en smidig resa – vi tycker att kul ska vara bekymmersfritt!

Husbilsmodeller tillgängliga i Darwin

Vi gör det enkelt att välja mellan en rad välskötta husbilar i Darwin. Oavsett om du vill hyra en husbil eller en husbil erbjuder vår flotta en mängd olika modeller för att passa dina behov. Med praktiska upphämtningar på flera platser börjar din perfekta bilresa i Australien med oss.

 

Börja din utforskning av Northern Territory med en hyrd husbil i Darwin. Boka nu.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Darwin