🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Denver landscape

Hyra husbil Denver

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Denver

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

City view of Denver

Allt om skåpbilsuthyrning i Denver

Denver är Colorados huvudstad och den mest befolkade staden i delstaten med över 700 000 invånare. Staden ligger i South Platte River Valley, strax öster om Rocky Mountains Front Range. Downtown Denver ligger omedelbart öster om sammanflödet av South Platte River och Cherry Creek.

Denver kallas "Mile High City" på grund av sin höjd och ligger exakt 5 280 fot över havet och har 300 soldagar per år. Som du kan föreställa dig är det en idealisk destination för turister året runt.

Staden har 200 parker och nästan 20 000 hektar parkmark i de närliggande Rocky Mountains, vilket gör den till en av de bästa städerna i USA för att komma tillbaka till naturen. Området är också mycket miljömedvetet och rankas bland de 30 grönaste städerna i Amerika.

Denver tar emot miljontals turister varje år, som lockas av det stora utbudet av utomhusaktiviteter och det stimulerande köket i staden. Oavsett om du gillar en bra vandring eller en god måltid hittar du allt du vill ha och mer därtill i Denver.

Hur man tar sig dit

Om du hyr en husbil i Denver kan du ta dig dit med bil. Denver är kors och tvärs av motorvägar, varav den viktigaste är Interstate 70, som sträcker sig över hela landet och korsar hela Colorado.Du kan också ta dig till Denver med flyg. Denver International Airport betjänar storstadsområdet Denver och den större Front Range-korridoren. Flygplatsen ligger 25 mil från centrala Denver, men det finns även ett tågalternativ. Amtrak Zephyr går dagligen mellan San Francisco och Chicago med ett stopp i Denver. Resan genom Rockies anses vara en av de mest natursköna tågresorna i USA och är väl värd priset.

Platser att besöka

  • Red Rocks Park and Amphitheater: Red Rocks Park and Amphitheater ligger cirka 15 miles från centrum och är väl värt resan. Red Rocks är både en kommunal park och en konsertlokal som ägs av staden Denver. Namnet kommer från de röda sandstensformationer som bildar väggarna i amfiteatern.
  • Denver Botanic Gardens: Denver Botanical Garden är en av de största i USA. Den omfattar 23 hektar bredvid Cheesman Park. Trädgården är ett centrum för inhemska växter och främjar hållbara metoder. Parken har över 40 individuella trädgårdar och är vackert anlagd.
  • Denver Zoo: Denver Zoo grundades i slutet av 1800-talet och har en rik historia av bevarande. I dag kan du utforska denna vackert anlagda djurpark, där varje hägn är anpassat till den art det hyser.

Parking

Parkering på gatan i Denver kostar i genomsnitt 1 dollar i timmen med en genomsnittlig begränsning på högst 2 timmar. Det bör noteras att Denver tar ut avgifter för parkering över natten och kräver att du flyttar ditt fordon 30 meter om det står parkerat i två timmar mellan kl. 8.00 och 22.00.

Om du väljer att parkera i ett garage eller på en parkeringsplats debiteras mellan 3 och 21 euro per timme. Det finns ett antal specialiserade verkstäder i hela staden, och priserna ökar ju närmare centrum du befinner dig.

Årliga evenemang i Denver

  • Denver St Patrick’s Parade: Endast New York kan konkurrera med Denver när det gäller storleken på paraden på St Patrick's Day. Stadens parad innehåller stora vagnar, färgglada uppvisningar och entusiastiska marschorkestrar. Oavsett om du vill fira ditt arv eller bara fördjupa dig i kulturen får du inte missa Denvers St Patrick's Day-firande.
  • Cinco De Mayo Festival: Cinco De Mayo-festivalen är ett av de största kulturevenemangen i Colorado. Denver firar med liveunderhållning, mat och dryck, konstutställningar och en uppsjö av aktiviteter för barn.
  • Juneteenth Music Festival: Juneteenth Music Festival är en kulturell fest som firar slaveriets slut och firar den afroamerikanska historien. Festivalen lockar över 50 000 personer varje år och är en av stadens största fester.

Camping i Denver

  • Dakota Ridge RV Park: Dakota Ridge RV Park är det bästa av två världar och kombinerar rustik friluftsliv med urban kultur. Alla Denvers bästa sevärdheter ligger inom några minuter från detta centrala läge. Dagspriserna varierar mellan 44 och 67 euro.
  • Loveland RV Resort: Denna resort har ett centralt läge och erbjuder snabb tillgång till bergen och staden samt ett antal andra attraktioner. Loveland RV Resort är en av de bästa i Denver och har alla faciliteter som behövs för att göra din vistelse trevlig. För att bo här får du betala mellan 45 och 55 euro per natt.
  • Garden of the Gods RV Resort: Garden of the Gods RV Resort är perfekt för dem som vill utforska bergsstigarna och erbjuder imponerande landskap och 5-stjärniga faciliteter. Priserna beror på datumet för din resa och på deras webbplats finns en praktisk kalkylator som hjälper dig att boka.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Denver