Upp med huvudet, resenärer! Vi erbjuder 20 % rabatt på bilresor som bokas från och med nu och fram till april

Hyra husbil Dortmund

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Dortmund

Varför vänta? Ta dina väskor och våra bästa erbjudanden

Under en begränsad tid erbjuder vi 20 % rabatt på våra roadtrips som bokas från och med nu till april.

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

town square in dortmund

Uthyrning av husbil Dortmund

Med över en halv miljon invånare är Dortmund en av de nio största städerna i Tyskland och den tredje största staden i delstaten Nordrhein-Westfalen. Som en del av storstadsregionen Rhine-Ruhr betraktas den tidigare industrimetropolen nu som kulturellt centrum i den östra Ruhrregionen.

Dortmund är känt som ett fäste för många evenemang och festivaler, till exempel "Mayday", som har hållits årligen i Westfalenhallen sedan 1991. Staden är också känd för sin ovanligt varierande arkitektur och innerstadsparker som Rombergpark, som är en del av sightseeingupplevelsen. Fotbollsfans gillar att besöka Westfalenstadion. Och när du är klar med att utforska Dortmund ligger andra sevärda metropoler som Düsseldorf och Köln bara ett stenkast bort med husbil.

Ta dig till Dortmund

Att ta sig till Dortmund med bil, tåg eller flyg är en barnlek, eftersom hela regionen är mycket väl ansluten till transportnätet.

Motorvägarna A40, A44, A45 och A1 går runt staden, liksom de federala motorvägarna B1, B54 och B236. Oavsett från vilket håll du kommer kan du snabbt nå Dortmund med bil.

Med tåg kan du resa direkt till Dortmunds centralstation. Regionaltåg och intercitytåg från hela Tyskland stannar här varje dag. Du kan till exempel nå din destination från Berlin med ICE-tåg på mindre än 4 timmar.

Du kan flyga direkt till Dortmunds flygplats. Välkända flygbolag flyger till flygplatsen med EasyJet, Ryanair eller Eurowings.

Parkering i Dortmund

Om du hyr en husbil i Dortmund och letar efter en parkeringsplats kan du parkera precis som med en bil överallt där det är tillåtet och förutsatt att du hittar en tillräckligt stor parkeringsplats. Antingen är motsvarande parkeringsplats gratis eller så kostar den mellan en och två euro per timme. Tillräckligt med utrymme erbjuder dock Mobilcamp Wischlingen med totalt 45 husbilsparkeringsplatser i Dortmund.

Årliga evenemang i Dortmund

Om du hyr en husbil i Dortmund får du inte missa följande evenemang:

  • Juicy Beats (juli): en flerdagarsfestival med en internationell uppställning och många musikgenrer i Westfalenpark. Biljetter från 100 dollar.
  • Extraschicht Culture Festival (sista lördagen i juni): Industrikulturens natt i 22 städer i Ruhrområdet, inklusive Dortmund. Biljetter från 13,50 dollar (tidig fågel), 22 dollar i biljettkassan.
  • Mayday (april): Förmodligen det största och mest kända EDM-evenemanget i Tyskland. Biljetter från 66 dollar plus förköpsavgift, kassan 78 dollar.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj

Indie Campers i Dortmund

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu