Hyra husbil England

Hyra husbil England

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i England

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

a picture showing Stonehenge in England

Allt om att hyra husbil i England

England är den centrala nationen i de fyra brittiska länderna och har en mängd unika landskap och platser för campervan-resenärer att se, stanna och besöka platser som antika Stonehenge, de romerska städerna Bath och Colchester, besöka hundratals kuststäder eller köra genom de fantastiska naturliga bergslandskapen i Peak och Lake distrikt.

Med bra sommarväder och året runt-evenemang oavsett vart du väljer att åka i England hittar du en mängd olika landskap och platser som säkert kommer att imponera.

Visste du det?

  • Det finns nästan 1200 campingplatser spridda över hela England och på grund av Populariteten med motorhoming i Storbritannien är nästan alla husbilsvänliga!
  • A1 förbinder Englands huvudstad London med Edinburgh, Skottlands huvudstad och är den längsta vägen i Storbritannien på 700 miles eller 660 km lång.
  • Det finns inte en enda punkt i Storbritannien som ligger mer än 12 mil från en kustlinje så du är aldrig långt från havet i England.

Campingplats

Tekniskt fri camping är olagligt i England men många bönder kommer att tillåta campare på sin mark med tillstånd eller mot en liten avgift och du bör alltid hålla dig till mentaliteten "lämna bara fotspår, ta bara bilder" när du gör det.

Du kan också lagligt sova på en mötesplats längst vägen i ditt fordon och det finns gott om dessa som ligger runt fantastiska landskap i England.

Camping- och husbilsattraktioner är omfattande i England och det finns alltid flera campingplatser som är campervänliga i områden med enastående naturskönhet som Lake och Peak-distrikten.

Körning i England

Motorvägsnäten i England är omfattande och når varje ände av landet med motorvägar som är fyra körfält breda medan sidovägar vanligtvis är 2 körfält breda. Vägarna är väl underhållna och är alla asfalterade vilket innebär att en bra körupplevelse garanteras.

Avgiftsbelagda vägar är ovanliga i England med endast 22 i hela landet och ligger vanligtvis på broar eller tunnlar och kostar husbilar inte mer än £ 5 per passerande.

Det är viktigt att komma ihåg att England och resten av Storbritannien kör på vänster sida av vägen och att de körfälten allra längst till höger på motorvägen endast är till för omkörning. Det finns inget "fast lane"-system i England.

Årliga evenemang i England

  • Sommarmånaderna ser det största antalet evenemang i England med festivaler som den 4-dagars Reading Rock-festivalen som äger rum och firar musikkultur i England.
  • Årliga helgdagar som jul firas också över hela England och ser vintermarknader som inrättas i de flesta större städer.
  • Ett populärt årligt evenemang den 5 november i England är Bonfire night som innebär fyrverkerier och massiva brasor tända över hela landet.
  • Den 23 april firas St George's Day med aktiviteter som sträcker sig från medeltida festivaler till drakjakter som vanligtvis äger rum över hela England.
  • Musikfestivalbiljetter kostar cirka £ 250 i genomsnitt och årliga evenemang som jul, St George's Day och Bonfire night ger normalt en mängd gratis evenemang och aktiviteter.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn