🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Hyra husbil Floride

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Floride

Labor Day Road Trip erbjudanden! 🚐🌄

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 7 nätter eller mer med koden: TRAVEL24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Allt om skåpbilshyra i Florida

Det råder ingen brist på roliga saker att göra om du hyr en husbil i Florida. Från Disney World, barnens paradis, till Miami Beach, de vuxnas lekplats, är det inte konstigt att miljontals besökare strömmar till Florida varje år. Florida är också hemvist för några av USA:s bästa nationalparker, inklusive den hisnande Everglades National Park. Med varierande landskap, solsken året runt och några av de bästa husbilsparkerna i USA är Sunshine State ett utmärkt resmål för alla som vill fly från vardagen.

Platser att besöka

 • Walt Disney World Resort –I över 50 år har Disney World i Orlando, Florida, fångat barnens fantasi.
 • Key West – Key West är den sydligaste punkten på USA:s fastland och är känt för sitt livliga folk, sina färgglada hus och sina spektakulära korallrev - det är verkligen ett paradis för snorklare och dykare.
 • Miami Beach – Miami är en världsberömd stad och dess namngivna strand är lika sensationell. Här finns också några av världens trendigaste barer, klubbar och restauranger.
 • Everglades National Park – Florida är lika känt för sina alligatorer som för sina fantastiska stränder och nöjesparker. Det bästa stället att se dessa magnifika djur är Everglades nationalpark.
 • Key Largo – Key Largo är världens dykhuvudstad och här finns USA:s enda levande korallrev. Här finns också en undervattenspark och världens enda undervattenshotell.

Gastronomi

 • Dole Whip - Den berömda Dole Whip är kanske den mest kända kulinariska godiset som erbjuds på Disney World. Den här frysta efterrätten är gjord av färsk ananas och vaniljglass, och det finns inget liknande.
 • Key Lime Pie - Inget besök i Florida är komplett utan en bit Key Lime Pie. Denna berömda dessert görs med färsk lime, kondenserad mjölk och en klick maräng som avslutning.
 • Stone Crab - Det är en regional delikatess och strikta regler har införts för att se till att endast en klo avlägsnas från krabborna åt gången, så att djuren kan återskapa sina lemmar för en framtida skörd.

Årliga evenemang i Florida

 • Gasparilla Pirate Fest – Varje år i slutet av januari intar denna piratfestival Tampa Bay-gatorna och vattnen med över 750 pirater och evenemang med pirattema för hela familjen. Priserna varierar beroende på evenemanget.
 • The Florida Folk Festival – Florida Folk Festival är en tredagarsfestival med berättelser, musik, dans, konst och hantverk som hålls varje helg på Memorial Day. Det är fritt inträde till festivalen.
 • Jazz in the Gardens Music Fest – Denna musikfestival har blivit en av Miami Gardens huvudattraktioner varje år och innehåller några av de största och bästa namnen inom musikbranschen. Biljetterna börjar på 63 euro.

Camping i Floride

 • Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground – Denna sagolika campingplats är förmodligen den bästa campingplatsen i Amerika och ligger inbäddad i Walt Disney World Resort och erbjuder fiske, en flod, en förtrollad skog, hästridning, bågskytte och mycket mer. Priset per natt börjar på 66 euro.
 • Flamingo Campground – Saltvattenfiske, vandringsleder, kanotpaddling och fågelskådning är bara några av de aktiviteter som väntar dig på Flamingo Campground i Florida. Denna park är rankad som en av de bästa campingplatserna i Florida för naturentusiaster och får inte missas under din vistelse i solskensstaten. Priserna börjar vid det otroligt låga priset på bara 18 euro per natt.
 • Florida Caverns State Park – Florida Caverns är en av delstatens främsta husbilsparker, med allt från guidade grottturer till cykelleder och en golfbana. Florida Caverns är också den enda RV-parken i delstaten som har stalagmiter och stalaktiter. Övernattningspriserna börjar på bara 18 euro.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn