🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Hyra husbil Frankfurt

Hyra husbil Frankfurt

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Frankfurt

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

A tower castle in the midde of a forest lake

Plåtis Frankfurt

När folk tänker på Frankfurt am Main är det första jag kommer att tänka på stadens bankdistrikt och dess enorma skyskrapor. De gör Frankfurts skyline unik i Tyskland. I motsats till detta ligger gamla stan, bara ett stenkast bort, som kombinerar tradition med modernitet. Men det finns många andra saker som är typiska för den stora hessiska staden: den typiska Frankfurtdialekten, äppelvinet eller en speciell typ av grön sås som heter "Grie Soß". Men du kan inte bara hitta dessa delikatesser i "Freßgass", gågatan. Du kan också verkligen njuta i Frankfurt och fly från bullret från stadens centrum, till exempel på stranden av Main och eller i Palmengarten. Schwanheim Sanddynerna ligger bort från stadsmurarna och är ett riktigt insidertips.  De är en typ av inlandsdyner; De är mycket sällsynta och endast ett fåtal av dem finns i Europa. Strandpromenaden är idealisk för vandrare.

Att ta sig till Frankfurt

Frankfurt har ett mycket bekvämt läge. Frankfurter Kreuz-korsningen är en av de mest trafikerade vägkorsningarna, inte bara i Tyskland utan i hela Europa. Med bil kan du nå Frankfurt från alla håll via motorvägarna A3 och A5 och B53. Med tåg kan du resa till Frankfurts centralstation.  Mer än 1 100 tåg anländer och avgår hit varje dag, vilket förbinder staden med internationella och nationella destinationer. Frankfurt Airport är också en av de viktigaste flygplatserna i Tyskland såväl som över hela världen. Mer än 1 300 flygningar hanteras här varje dag, och alla välkända flygbolag som Lufthansa, Eurowings, TUIfly, Ryanair eller Condor är representerade. En något mindre kommersiell flygplats ligger i Frankfurt-Hahn.

Parkering i Frankfurt

Central parkering med husbil i Frankfurt är svårt, men det finns några möjligheter i utkanten av staden. På City Camp Frankfurt (leta efter gatunamnet "An der Sandelmühle") kan du parkera för 8.50 € per dag. Alternativt finns i väster Camp-Phönix Park i Eschborn, i direkt anslutning till Frankfurt. Här kan du till och med parkera gratis. Bara några kilometer utanför stadens gränser kan du parkera din husbil gratis i Bad Vilbel – antingen vid utomhuspoolen eller på nöjesfältet ("Festplatz").

Årliga evenemang i Frankfurt

  • Frankfurt Dippemess: 3 veckor i april och september - Frankfurts största offentliga festival, med anor från 1300-talet. Inträdet är gratis och mat, dryck och åkattraktioner måste betalas separat.
  • Mainfest: 4 dagar i juli/augusti - Vid floden Main; åkattraktioner, viltbås och ett stort fyrverkeri i slutet av festivalen. Inträde är gratis.
  • Frankfurt Apple Wine Festival: Augusti - Du kan inte tänka på Frankfurt utan att tänka på dess äppelvin. En hel festival är dedikerad till detta. Inträde gratis, vin från € 2.

Camping i Frankfurt

  • Bärensee campingplats: Ligger i Hanau, denna campingplats har sina egna idrottsplatser, sandstrand och parcellation. Priser från € 18.90.
  • Waldcamping Frankfurt: Platsen ligger nära staden, men fortfarande i lugnt och fridfullt läge. Platser från €8.10 per natt. WI-FI, el på plats, vatten och gas finns tillgängliga, sanitära anläggningar har nyligen renoverats.
  • Mainkur campingplats: En välskött, parkliknande plats med lekplats för barn. Mycket tyst och säkert inhägnad. Kostnad från € 11 per natt.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Frankfurt