Njut av hösten i en husbil! Spara upp till 20 % på utvalda resor.

Hyra husbil Frankfurt

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Frankfurt

Fira hösten med upp till 20 % rabatt!

Vill du njuta av hösten i en husbil? Vi har erbjudanden på utvalda resor! Njut av fallande löv från din mysiga husbil med upp till 20 % rabatt!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis ändringar och flexibel betalning

Du kan ändra dina bokningsuppgifter upp till 72 timmar före resan! Du betalar också bara hela beloppet för din bokning 17 dagar före resan.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

A tower castle in the midde of a forest lake

Plåtis Frankfurt

När folk tänker på Frankfurt am Main är det första jag kommer att tänka på stadens bankdistrikt och dess enorma skyskrapor. De gör Frankfurts skyline unik i Tyskland. I motsats till detta ligger gamla stan, bara ett stenkast bort, som kombinerar tradition med modernitet. Men det finns många andra saker som är typiska för den stora hessiska staden: den typiska Frankfurtdialekten, äppelvinet eller en speciell typ av grön sås som heter "Grie Soß". Men du kan inte bara hitta dessa delikatesser i "Freßgass", gågatan. Du kan också verkligen njuta i Frankfurt och fly från bullret från stadens centrum, till exempel på stranden av Main och eller i Palmengarten. Schwanheim Sanddynerna ligger bort från stadsmurarna och är ett riktigt insidertips.  De är en typ av inlandsdyner; De är mycket sällsynta och endast ett fåtal av dem finns i Europa. Strandpromenaden är idealisk för vandrare.

Att ta sig till Frankfurt

Frankfurt har ett mycket bekvämt läge. Frankfurter Kreuz-korsningen är en av de mest trafikerade vägkorsningarna, inte bara i Tyskland utan i hela Europa. Med bil kan du nå Frankfurt från alla håll via motorvägarna A3 och A5 och B53. Med tåg kan du resa till Frankfurts centralstation.  Mer än 1 100 tåg anländer och avgår hit varje dag, vilket förbinder staden med internationella och nationella destinationer. Frankfurt Airport är också en av de viktigaste flygplatserna i Tyskland såväl som över hela världen. Mer än 1 300 flygningar hanteras här varje dag, och alla välkända flygbolag som Lufthansa, Eurowings, TUIfly, Ryanair eller Condor är representerade. En något mindre kommersiell flygplats ligger i Frankfurt-Hahn.

Parkering i Frankfurt

Central parkering med husbil i Frankfurt är svårt, men det finns några möjligheter i utkanten av staden. På City Camp Frankfurt (leta efter gatunamnet "An der Sandelmühle") kan du parkera för 8.50 € per dag. Alternativt finns i väster Camp-Phönix Park i Eschborn, i direkt anslutning till Frankfurt. Här kan du till och med parkera gratis. Bara några kilometer utanför stadens gränser kan du parkera din husbil gratis i Bad Vilbel – antingen vid utomhuspoolen eller på nöjesfältet ("Festplatz").

Årliga evenemang i Frankfurt

  • Frankfurt Dippemess: 3 veckor i april och september - Frankfurts största offentliga festival, med anor från 1300-talet. Inträdet är gratis och mat, dryck och åkattraktioner måste betalas separat.
  • Mainfest: 4 dagar i juli/augusti - Vid floden Main; åkattraktioner, viltbås och ett stort fyrverkeri i slutet av festivalen. Inträde är gratis.
  • Frankfurt Apple Wine Festival: Augusti - Du kan inte tänka på Frankfurt utan att tänka på dess äppelvin. En hel festival är dedikerad till detta. Inträde gratis, vin från € 2.

Camping i Frankfurt

  • Bärensee campingplats: Ligger i Hanau, denna campingplats har sina egna idrottsplatser, sandstrand och parcellation. Priser från € 18.90.
  • Waldcamping Frankfurt: Platsen ligger nära staden, men fortfarande i lugnt och fridfullt läge. Platser från €8.10 per natt. WI-FI, el på plats, vatten och gas finns tillgängliga, sanitära anläggningar har nyligen renoverats.
  • Mainkur campingplats: En välskött, parkliknande plats med lekplats för barn. Mycket tyst och säkert inhägnad. Kostnad från € 11 per natt.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Frankfurt

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu