🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Hyra husbil Tyskland Euro 2024

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Tyskland Euro 2024

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

The Castle of Schwangau in Bavaria

Njut av EURO 2024 med oslagbar utsikt

Tyskland är inte bara en fotbollsstormakt utan också en av Europas främsta destinationer för husbilsresor. Med sitt rika kulturarv, moderna infrastruktur och hisnande landskap erbjuder Tyskland en unik blandning av spänning och lugn skönhet. Landet har 16 nationalparker och 98 naturreservat, vilket gör det perfekt för dem som vill kombinera sin kärlek till fotboll med naturens lockelse. Starta från en av våra många upphämtningsplatser som Berlin , München , Frankfurt eller Köln och njut av matcherna medan du fördjupar dig i magin i detta sagolika land.

Fördelarna med att resa med husbil under EURO 2024

Kostnadseffektiv resa: Eftersom hotellpriserna skjuter i höjden under stora evenemang är en husbil ett budgetvänligt alternativ. Spara på boende och biluthyrning, vilket ger dig mer frihet att lägga pengar på upplevelser.

Oöverträffad flexibilitet: En husbil ger dig flexibiliteten att följa matcherna i Tysklands 10 värdstäder i din egen takt. Oavsett om det handlar om att njuta av en match i en livlig stad eller koppla av på landsbygden, hur du upptäcker Tyskland under EURO 2024 är helt i dina händer.

Utforska Tysklands underverk mellan matcherna

Att hyra en husbil under EURO Cup i Tyskland erbjuder en oöverträffad möjlighet att utforska landets fantastiska naturlandskap och livliga kulturscener. Tyskland har 16 nationalparker, inklusive den förtrollande Bayerska skogen med sina frodiga ängar och täta skogar, perfekt för vandring, cykling och stjärnskådning. Ta dig till de majestätiska Alperna i Berchtesgaden nationalpark, ett biosfärområde som är upptaget på UNESCO:s lista, för hisnande vandringar och orörda vulkansjöar.

Upptäck Nordsjöns unika ekosystem i Hamburg Wadden Sea National Park eller njut av Östersjöns sandstränder vid Rugen och Timmendorfer Strand, kända för sina vita klippor och vattensporter. Tysklands rikliga sjöar och floder, som Rhenfloden och Bayerns turkosa sjöar, erbjuder ytterligare äventyr och avkopplande platser.

Förbättra din roadtrip-upplevelse genom att bo på förstklassiga campingplatser som Campground Haide nära Heidelberg, Alpen-Caravanpark vid Tennsee för utsikt över alperna eller den lugna Natur Camping Usedom vid Östersjöns bakvatten. Varje plats erbjuder en unik utsiktspunkt för att njuta av Tysklands natursköna landskap och utomhusaktiviteter.

Med en husbil är du utrustad för att ta dig fram genom Tysklands pittoreska städer och landsbygd, uppleva lokal gastronomi och pittoreska vyer i din egen takt. Efter EURO Cup-spelen kan du utöka ditt äventyr utanför Tysklands gränser till grannländerna Belgien eller Nederländerna och få ut det mesta av din europeiska resa. Att hyra en husbil för dig inte bara närmare naturen utan berikar också din EURO Cup-upplevelse med oförglömliga upptäcktsfärder.

Läs vårt blogginlägg för fler tips om att resa till fotbolls-EM i en husbil.

Check our Blog Post for more tips on travelling to the EURO on a campervan.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn