Hyr en husbil nära Glasgow och upplev det bästa västra Skottland har att erbjuda

Hyra husbil nära Glasgow

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra nära Glasgow

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Road leading to Loch Lomond National Park

Uthyrning av Husbilar i Glasgow

Res med husbil till Glasgow och njut av den extraordinära naturen i Skottland. Denna hamnstad består av berg, skogar och dalgångar och är den perfekta destinationen för campare som älskar sevärdheter i inlandet och fantastisk kustutsikt.

Hyr en husbil i Glasgow och ha en fantastisk tid omgiven av naturen i denna sagostad. Dess centrala läge i landet gör det lättare att besöka andra spännande platser, såsom Edinburgh , i öster, och Aberdeen, i nordost.

Glasgows Nationalparker

Njut av det fantastiska landskapet, med berg, sjöar, skogar och dalgångar, i Loch Lomond och The Trossachs nationalpark. Få igång ditt äventyrliga husbilsäventyr och njut av utomhusaktiviteter som cykling, vandring, klättring och loch cruising. 

Kör din husbil norr om Glasgow för att besöka Cairngorms nationalpark, där du också kan ha kul utomhus i en förtrollande park. Du kan promenera, vandra och cykla. I kallare väder kan du åka skidor och snowboard också. Kör söderut, i riktning mot Newcastle på Tyne, och åk till den magiska Northumberland National Park. Här kan du jogga, Vandra och klättra.

Glasgows Kust, Sjöar och Floder

Ta din husbil till Skottlands kust, nära Glasgow, och besök några lågmälda men fantastiska stränder. Om du åker till östkusten, besök Tentsmuir Sands, Lunan Bay och Seacliff Beach. I väster kan du njuta av Gourock Pencil-stranden, Ganavan-stranden och Machrihanaish-stranden. 

Passa på att uppleva vattenaktiviteter som paddling, kanotpaddling, kajakpaddling, båtliv och segling i skotska floder och sjöar: River Almond, Forth of Firth och Union Canal, samt Loch Insh, Loch Morlich och Loch Lomond. Nära Caimgorms, i floden Spey och Dee, kan du också åka flotte, simma, paddla och segla.

Utforska andra intressanta platser med din hyrda husbil på Skottlands västra och norra kust med vår resplan för Skottland och västra Skottland .

Campingplatser i Glasgow

Tillbringa dina husvagnsnätter på campingplatser som är integrerade i vackra landskap. Dessa campingplatser ligger nära intressanta platser runt staden Glasgow, från nationalparker till den skotska stranden. 

Här är tre förslag på trevliga campingplatser där du kan ladda din husbil och få en god natts vila i utkanten av vackra Glasgow: Immervoulin Caravan & Camping Park, Braemar Caravan Park och Lochgilphead Caravan Park. 

Dessa campingplatser erbjuder roliga aktiviteter för hela familjen, gratis Wi-Fi, tvätt, en lekplats och mycket mer. Boka din campingplats så snart du planerar din rutt. Det kan garantera en smidig husbilsupplevelse, utan problem i sista minuten relaterade till brist på utrymme på närliggande campingplatser. 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn