Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil Hamburg

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Hamburg

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Housing residences surrounding a river

Plåtis Hamburg

Moin Hamburg – God morgon, Hamburg! Hamburg är Tysklands näst största stad med 1,8 miljoner invånare. Hansastaden i norra Tyskland har mycket att erbjuda. Hamburg är särskilt känt för sin stora industrihamn, den ökända Reeperbahn där festen aldrig slutar (åtminstone i icke-pandemiska tider) och för ett av århundradets dyraste byggprojekt - Elbe Philharmonic Hall. Mentaliteten hos Hamburgs lokalbefolkning är också unik - och kanske kan du inte räkna ut det direkt eftersom lokalbefolkningen är känd för att vara ganska reserverad eller till och med kall eller introvert. Det borde inte avskräcka dig för när du väl har fastställt första kontakten kommer du att uppskatta och lära dig att älska den torra nordliga humorn snabbt!

Att ta sig till Hamburg

Trafikförbindelserna i och runt Hamburg är utmärkta, och du kan lita på kollektivtrafiken som tar dig säkert och i tid från A till B. Hamburgs centralstation ligger mitt i stadens centrum, och sightseeingplatser som Elbe (Philharmonic Hall) ligger på gångavstånd. Hamburgs flygplats ligger lagom långt från centrum, och S1 kör var 10: e minut till centralstationen i rusningstid. Dessutom kan staden lätt nås från alla håll. Från öst via A24 (länk till Berlin), A20 och A23 i norr, A7 (Nord-Syd-länken) eller A1 från sydväst.

Parkering i Hamburg

Det blir svårt att hitta parkering i innerstaden och alla grönområden runt alsterälven har strikta parkeringsfria zoner. Det finns stora parkeringsgarage i centrum (2,50 till 4 € per timme), men Hamburg är en av Tysklands städer med de dyraste parkeringsavgifterna. Utanför staden hittar du dock många Park&Ride-erbjudanden - du kanske kan parkera ditt fordon även gratis och ta kollektivtrafiken in i centrum: Park&Ride am Lattenkamp, Park&Ride Denhaide, Park&Ride Friedrichsberg eller Park&Ride Veddel. Om du inte har några mynt till hands kan du betala med din mobiltelefon under www.mobil-parken.de .

Årliga evenemang i Hamburg

Hafengeburtstag (Hamndag): Varje år runt den 7 maj förvandlas hamnen till en festlig mil i tre dagar.

MS Cockville: Stor musikfestival i Augusti i Wilhelmsburg (Söder av Hamburg) Reeperbahn Festival: I september fylls distriktet St. Pauli med levande musik och festfolk.

Hamburg DOM: Gatufestival i mars, juli och november. Julmarknader: Från slutet av november finns det många julmarknader överallt i staden.

Camping i Hamburg

  • Plats för Campers Heiligengeistfeld mellan mässområdet och Reeperbahn; För en avgift finns möjliget till parkering över natten upp till 3 nätter, ström och vatten tillgängliga mot en avgift, parkeringsavgift (18.00 € per kalenderdag och enhet), vatten / sanitet anläggning användning (5.00 € per dag och person, inkluderar dusch), användning av kraft (5.00 € per dag).
  • Camping Buchholz & bed and breakfast, nära staden, standardnivå på  sanitära faciliteter, lounge med TV, frukost, mellanmål och dryck service, hundar är tillåtna, bokning rekommenderas, WLAN finns.
  • Wohnmobilhafen (husbilshamn) Hamburg Södra: öppet året runt, med rinnande vatten, kraft, avloppsrening, WC, dusch och med egen badstrand, eluttag med EC-uttag.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din bilresa till Hamburg

Bästa tiden att hyra husbil i Hamburg

Weather graph for average temperatures in Hamburg
Genomsnittliga temperaturer i Hamburg per månad

Den bästa tiden att upptäcka Hamburg är de varmare sommarmånaderna från maj till september. Maritima influenser dominerar klimatet i Hansastaden och sommaren samt vintern är milda. Temperaturen stiger sällan över 25 °C på sommaren; Många medborgare i Hamburg kommer att njuta av de varma och soliga dagarna, till exempel med en promenad längs floden Alster eller längs den stadssjunde Elbe-stranden med utsikt över Hamburgs hamn.

Den kallaste månaden är januari med en medeltemperatur på -20 °C. Genom närheten till havet blåser alltid en lätt vind och duggregn, och en (något) molnig himmel är ingen sällsynthet – glöm därför inte att alltid ha din vindtäta regnjacka till hands. Under höstsäsongen kan du ibland uppleva en hel del stormar. Så när du vill besöka Hamburg, var redo att möta några olika väderförhållanden. Men det borde inte vara ett problem om du är väl förberedd.

Det händer alltid något i en av Tysklands största städer, oavsett om du besöker shoppinggatorna i innerstaden runt Mönckebergstraße, promenerar på den ökända Reeperbahn eller Schanze, den hippa och trendiga stadsdelen. Särskilt de soliga månaderna driver människor ut på gatorna i staden och många i lokalbefolkningen tar sig tid att turnera den omgivande naturen och stränderna. Om du vill hyra en husbil och hitta några bra erbjudanden rekommenderar vi att du reser på försommaren (maj) eller sensommaren (september).

Indie Campers i Hamburg

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev