🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

RV rental in Hanover

Hyra husbil Hannover

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Hannover

Labor Day Road Trip erbjudanden! 🚐🌄

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 7 nätter eller mer med koden: TRAVEL24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Presigious castle with its reflection on a lake

Plåtis Hanover

Hannover kan enkelt konkurrera med andra större städer i Tyskland. Du kan boka sightseeingturer i staden med en dubbeldäckare och en erfaren reseguide inte bara i London utan också i Hannover. Festivaler, konstutställningar, museibesök och evenemang erbjuds i hela staden. Höjdpunkterna i Hannover är till exempel den så kallade "Herrenhäuser Gärten" (herrgårdsträdgårdar). De består helt av fyra olika trädgårdar: centrumattraktionen är "Große Garten" (stor trädgård), som rankas bland de mest kända trädgårdarna i barockstil i hela Europa. De överdådigt anlagda och minutiöst lagda trädgårdarna är verkligen värda ett besök. Altwarmbüchener Moor (hedlandskap) som sprider sig över 15 km2  är också värt en resa - du kan antingen gå dit eller ta din cykel om du hade tagit med den i din husbil. Hannoverbor och besökare gillar att avsluta sina dagliga gör och äventyr med ett glas "Lüttje Lage" – en cocktail som konsumeras av två glas och är extremt populär i den regionen.

Att ta sig till Hanover

A2 från riktningen av Berlin och från Dortmund/Cologne leder direkt till Hannover. Kommer från Kassel/Frankfurt eller Hamburg/Bremen tar du A7. De federala motorvägarna B3 och B6 går rakt igenom Hannover. Stadens centralstation har goda förbindelser lokalt och för fjärrtrafik. ICE tar dig till Hannover på 4,5 timmar från München, från Hamburg tar det dig bara en timme. Flygplatsen Hannover ligger i stadsdelen Langenhagen. Det förbinder staden med internationella och inhemska destinationer med 55 direktflyg av flygbolag som Condor, Eurowings, Lufthansa, Ryanair och SAS.

Parkering i Hanover

Möjlig parkering med husbilen i ett centralt läge är Maschsee parkeringsplats. Tomten ligger direkt vid sjön och utan extra kostnad. Annan parkering för husbilar – men utan förråd – hittar du Am Großen Garten 3. Detta parti är också i ett centralt läge, men det finns en avgift på 20 € per dag. Om du reser till Hannover under mässtid finns parkering för campare på mässområdet mittemot Hall 13 mot en avgift på 9 och 12 € per dag. Du kan också hitta parkering för din husbil vid sjön Altwarmbüchen - i ett trevligt läge och gratis. När du har tur och hittar ett tillräckligt stort utrymme kan du också parkera direkt vid vägkanten i Hannover som inte kostar något.

Årliga evenemang i Hanover

  • Deistertag (se ovan) (Maj): för alla naturälskare: vandring, cykling och levande musik. Beroende på programmet mellan 4 och 8 €, är många attraktioner och aktiviteter också gratis.
  • SNNGT-Festival (en helg i juli): konst, kultur och musik. Det varierade programmet erbjuder t.ex. poetry slams, läsningar, utställningar, teater och olika typer av musik. Biljettpriser från 55 € med förhandsbokning.
  • Fotomarathon Hanover (september): Varje år har ett nytt ämne och 12 knepiga uppgifter att göra. Deltagarna har 12 timmar på sig att upptäcka ett lämpligt motiv och ta ett foto av det. Startavgiften är 29 €.

Camping i Hanover

  • Campingplatz Birkensee: direkt vid sjön Birken med badstrand, restaurang och möjligheter till sporter som fotboll och volleyboll, lekplats för barn; parkeringsplats mellan 7 och 9 €, direkt vid sjön 9 och 11 €.
  • Camping Springhorstsee: i Burgwedel nära Hannover, med sandstrand och inomhuspool. Campingplats 9 € per dag.
  • Nordufer Camping: 4-stjärnig camping på Steinhuder Meer, parkliknande design med många träd. Husbilsparkering 8 € per dag.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Hannover