Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil nära Horsens

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra nära Horsens

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

red house a top a damn, fall colours

Plåtis Horsens

Jyllandskusten liknar inte någon annan plats i världen, och Horsens är fjordens pärla. Under halvöns ”näsa” ligger ett mecka för äventyr i naturen. Upplev skönheten i Horsens fjord på vilket sätt du vill. Promenera längs stigarna eller njut av utsikten när du sitter i din bekväma hyrda husbil i Horsens. Om andan faller på kan du ta en kajak och paddla vid den vackra småbåtshamnen. Gå på några av västra Danmarks finaste museum samt musik- och kulturevenemang i Horsens centrum.

Att ta sig till Horsens

Fråga valfri dansk vad Jylland har överflöd av. Näst efter mjölkbönder kommer de att säga motorvägar. Danmark har omkring 30 motorvägar, och 20 av dem ligger på halvön.

Motorvägen E45 går i stort sett raka vägen genom Jylland från tyska gränsen till Horsens.

 Billunds flygplats ligger bara 53 km från Horsens; Århus flygplats är 91 km därifrån.

Flygtiden London – Billund är 1 h 25 min; Los Angeles – Billund är 12 h 25 min; New York – Billund är 10 h; Toronto – Billund är 10 h 5 min.

Stora flygbolag som trafikerar Billunds flygplats är KLM, SAS, Air France och Lufthansa.

 Man kan också åka snabbtåget med DSB från Köpenhamns flygplats eller centralstationen direkt till tågstationen i Horsens, som ligger i stadens centrum.

Parkering i Horsens

I Horsens är det lätt att parkera med allmän parkering lite varstans. De första två timmarna står man gratis. Behöver du mer tid än så för att shoppa kan du betala antingen med kreditkort eller med appen EasyParks. Men låt inte parkeringsavgifterna avskräcka dig från att stå med din hyrda husbil i Horsens så länge du vill – timtaxan är endast 10 DKK.

Årliga evenemang i Horsens

  • Medeltidsfestival: Augusti – Sedan mer än 25 år, i Horsens. Under fyra dagar kommer riddare till häst med glänsande rustningar, gycklare vid hovet och munkar med kåpa och tar Horsens tillbaka i tiden – helt gratis.
  • Musikfestivalen Wall of Sound: Tiden på året varierar – Erbjuder allt från mat vid lägereldar och brädspel till kroppsmålning och paraplydrinkar och konserter.

Camping i Horsens

  • Løgballe Camping: Uppvärmd pool och minigolf, från 25 DKK per natt.
  • Gudenå Camping: Kanotuthyrning vid ån, 85 DKK för vuxna, 48 DKK för barn per natt.
  • Juelsminde Strand Camping: Tillgång till strand och marina, 90 DKK för vuxna, 50 DKK för barn per natt.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din bilresa till Horsens

Bästa tiden att hyra husbil i Horsens

Graph of the average temperature in Horsens
Genomsnittliga temperaturer i Horsens per månad

På den danska ostkusten erbjuder Jylland milsvida områden med sand, vass, fjordar och marinor hela vägen från gränsen mot Tyskland upp till udden i norr, Skagen, där Kattegatt och Skagerrak möts. Nästan precis halvvägs på den måleriska sträckan ligger Horsens.

Vädret i Danmark kan sammanfattas med några få ord – oförutsebart, men milt. På sommaren är dagarna långa, och luftfuktigheten gör att även genomsnittstemperaturen på 22 ºC räcker gott på stranden. Den bästa perioden att hyra en husbil i Horsens börjar i maj. Jyllands bokskogar är fulla med ljusgröna löv och vårblommor. Hyr du en kanot och paddlar längs den smala Gudenåen får du uppleva ett av Europas härligaste naturområden i full blom.

Men vädret kan slå om snabbt på våren, så parasollet kan snart behöva användas som skydd mot regn. Mellersta Jylland får mest regn i hela Danmark, varför de flesta turister kommer först senare på sommaren.

I juni och juli är stranden Langelinie full av glada familjer som plaskar i de blåa vågorna, ett bra ställe att vistas på med din hyrda husbil i Horsens. Föredrar du ett område med färre sandslott och utan glassförsäljning kan du promenera till den mindre besökta Strandparken. Detta lilla sommarparadis ligger på gångavstånd från centrala Horsens.

I juli och augusti är det kultur- och konstevent varje helg i Horsens som leder fram till huvudnumret i kalendern – medeltidsfestivalen sista helgen i augusti.

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev