banff mountain over canadian city

Hyra husbil Kanada

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Kanada

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

alberta lake with stone and nature around

Uthyrning av Husbilar i Kanada

Snötäckta berg, steniga kustlinjer, smaragdsjöar och milslånga orörda skogar – Kanada är den perfekta platsen att få kontakt med din inre äventyrare. Hyr en husbil från Vancouver, Toronto eller Calgary för att börja din oförglömliga resa genom den kanadensiska vildmarken. 

Nationalparker i Kanada

Kanada är hem för 37 nationalparker i 31 av landets distinkta markbundna naturregioner. Detta mångsidiga parksystem låter dig vandra bland de geologiska resterna av tektonisk turbulens, utforska stora isfält och skåda älgar som betar på ängar med vildblommor.

Ta din hyrbil rakt in i hjärtat av de kanadensiska klipporna i Jasper National Park. Här kröner taggiga toppar vibrerande blå glaciala sjöar som är hem till en myriad av djurliv. Njut av vandring, cykling och, på vintern, skidåkning på denna unika nationalskatt. 

Strax nordost om Vancouver ligger den anmärkningsvärda Mount Revelstoke National Park där du kan utforska frodiga dalar, hisnande bergstoppar och till och med ett världsberömt skidhopp. Kör din husbil till toppen av Mount Revelstoke för en spännande utsikt över det kanadensiska landet. 

Ett annat alternativ är att bege sig norrut från Toronto till Bruce Peninsula National Park. Utforska de intrikata kalkstensgrottorna eller koppla av på den sjungande sandstranden. Var noga med att göra tid för att upptäcka den unika inhemska floran i parken som innehåller nästan 40 arter av orkidéer och 100-åriga träd som hänger från klippor. 

Kanadas Kust, Sjöar och Floder

Oavsett om du vandrar över den melodiösa vita sanden i Basin Head Beach eller utforskar stränderna i den pittoreska Yukonfloden är Kanadas spektakulära vattenlandskap en minnesvärd höjdpunkt på din campingresa.

Kanada har över 202 000 km kust för dig att utforska i din husbil. Regnskogar och berg fungerar som bakgrund till gyllene stränder på Long Beach i British Columbia där du under vår- och sommarsäsongen kan få en glimt av den majestätiska gråvalens vandring. Wasaga Beach och Brackley Beach är också fantastiska platser att lägga ner en handduk och njuta av solen. 

När du kör din husbil inåt landen, kolla in Moraine Lake. En glacial sjö som ligger i en dal med tio toppar, denna sjö är inget annat än fantastisk. Paddla i det turkosa vattnet eller ta ett dopp från den alpina stranden. 

Parkera din husbil vid Garibaldi Lake trailhead och vandra förbi blomstrande ängar och dånande vattenfall till Garibaldi Lake. Själva sjön är så lugn att den erbjuder nästan en perfekt spegel för de höga toppar som omger den. 

Campingplatser i Kanada

Att  lära sig allt om husbilslivet är superviktigt. Att ha ditt övernattningsboende i ordning i förväg är ett bra sätt att förhindra onödig stress på din kanadensiska resa. När du väljer övernattning är det alltid en bra idé att ringa i förväg för att a) kontrollera tillgängligheten och b) se till att de kan rymma din specifika husbil.

Många campingplatser kan bokas upp till 6 månader i förväg, medan andra drivs på en "först till kvarn"-basis. Här är några campingplatser att överväga att bo på när du planerar din resa: Alice Lake Provincial Park, Whistlers Campground, Redstreak Campground och Campbell 's Cove Campground.

För fler tips om hur du förbereder dig för din campingtur genom Kanada, kolla in campingtips sektionen på vår Indie Campers blogg .

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn