Hyra husbil Lissabon

Hyra husbil Lissabon

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Lissabon

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

The yellow Sinta palace at the top of the hill

Plåtis Lissabon

Utnämnd till världens ledande stadsdestination 2018, är den ojämförliga skönheten och den kosmopolitiska mångfalden i den portugisiska huvudstaden bara några av anledningarna till att staden är så populär bland resenärer. En stad översköljd av floden Tagus, där himlen nästan alltid är blå, där maten får dig att be om mer, där du kan höra Fado på Alfamas gator och uppleva historien genom kulturmonumentens oändlighet. I staden med sju kullar finns en rad platser som är värda att besöka, till exempel slottet São Jorge, Katedralen i Lissabon, Praça do Comércio, Elevador de Santa Justa och det slutar inte där. Alla dessa platser kan utforskas när man hyr en husbil i Lissabon.

Att ta sig till Lissabon

Staden Lissabon (Portugals huvudstad och Europas västligaste huvudstad) ligger i landets centrum, på högra stranden av Tagus flodmynning. Staden kan nås på ett antal olika sätt. Med flyg finns det flera internationella flygningar till Lissabons flygplats. Med bil, via de olika vägarna som ger tillgång till staden som A1 (norr), A2 (söder), A4, A5 (Cascais), A6 (Alentejo), A7, A8 (Väst), A9 Crel (Lissabons yttre regionala ringväg). Det bästa sättet är att söka den snabbaste vägen på Google Maps eller Waze.
För att hyra en husbil i Lissabon kan du ta dig dit med tåg eller buss. Om du redan befinner dig i Portugal kan du bland annat hitta resor från Lissabon till olika platser i landet som Porto eller Faro. Det finns också en tågförbindelse mellan Portugal och Spanien och flera internationella bussförbindelser.

Parkering i Lissabon

När du väljer att hyra en husbil i Lissabon, kom ihåg att husbilarna normalt är över den maximala höjden som tillåts inuti de underjordiska parkeringsplatserna i Lissabons centrum. Alternativt kan du parkera din husbil i utkanten av Lissabon och använda Lissabons kollektivtrafik under dagen. Du kan välja följande parkeringsplatser: Aeroportoparque (öppet 24h per dag - € 5 per dag) eller av Redpark (öppet 24h per dag - € 5 per dag på utomhusparkeringen och € 7 per dag på den täckta parkeringen) - båda ligger nära Lissabon flygplats.

Årliga evenemang i Lissabon

Det äger alltid rum något evenemang i den livliga portugisiska huvudstaden. Som ett av de mest livliga områdena med alternativ för alla besökare anordnas olika nationella och internationella evenemang årligen i staden (och i närheten).

Om du väljer att hyra en husbil i Lissabon är detta några av de evenemang som äger rum där.

  • Den traditionella Marchas Populares de Lisboa: en av de äldsta och växande traditionerna i huvudstaden. Det är en populär marschtävling som äger rum i juni.
  • Lissabons bokmässa: En stor utställning med böcker och förlag som vanligtvis äger rum mellan maj och juni på Parque Eduardo VII. Fri entré.
  • ModaLisboa: Lissabons modeveckor i mars och oktober, som presenterar säsongernas kollektioner av portugisiska modedesigners.
  • Lissabon & Sintra Filmfestival: i november. Filmfestival.
  • Millennium Estoril Open: Tennistävling i Estoril mellan april och maj. Priserna varierar mellan €10 och €45.
  • NOS Alive: musikfestival i Restelo-distriktet. Dagsbiljett: 69 €.
  • Super Bock Super Rock: Rockmusikfestival på Meco beach i Sesimbra. Dagsbiljett: 58 €.
  • MEO Rip Curl Pro Portugal: International Surfing Competition, vanligtvis i oktober, på stränderna i Peniche.

Camping i Lissabon

När du hyr en husbil i Lissabon, ta reda på var du kan övernatta under din bilresa.

Även om det inte finns några campingplatser i den historiska stadskärnan finns det flera övernattningsplatser i närheten av staden.

  • Lisboa Camping & Bungalows. Denna campingplats i Monsanto ligger mycket nära staden och erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter.  Priser: € 41.80 per natt under högsäsong och € 27.30 per natt under lågsäsong.
  • Inatel da Caparica. Denna campingplats (som många andra) ligger på södra stranden och ligger mycket nära de otroliga stränderna i Costa da Caparica. Pris: cirka 9,10 € per dag

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Lissabon