Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil Lissabon

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Lissabon

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

The yellow Sinta palace at the top of the hill

Plåtis Lissabon

Utnämnd till världens ledande stadsdestination 2018, är den ojämförliga skönheten och den kosmopolitiska mångfalden i den portugisiska huvudstaden bara några av anledningarna till att staden är så populär bland resenärer. En stad översköljd av floden Tagus, där himlen nästan alltid är blå, där maten får dig att be om mer, där du kan höra Fado på Alfamas gator och uppleva historien genom kulturmonumentens oändlighet. I staden med sju kullar finns en rad platser som är värda att besöka, till exempel slottet São Jorge, Katedralen i Lissabon, Praça do Comércio, Elevador de Santa Justa och det slutar inte där. Alla dessa platser kan utforskas när man hyr en husbil i Lissabon.

Att ta sig till Lissabon

Staden Lissabon (Portugals huvudstad och Europas västligaste huvudstad) ligger i landets centrum, på högra stranden av Tagus flodmynning. Staden kan nås på ett antal olika sätt. Med flyg finns det flera internationella flygningar till Lissabons flygplats. Med bil, via de olika vägarna som ger tillgång till staden som A1 (norr), A2 (söder), A4, A5 (Cascais), A6 (Alentejo), A7, A8 (Väst), A9 Crel (Lissabons yttre regionala ringväg). Det bästa sättet är att söka den snabbaste vägen på Google Maps eller Waze.
För att hyra en husbil i Lissabon kan du ta dig dit med tåg eller buss. Om du redan befinner dig i Portugal kan du bland annat hitta resor från Lissabon till olika platser i landet som Porto eller Faro. Det finns också en tågförbindelse mellan Portugal och Spanien och flera internationella bussförbindelser.

Parkering i Lissabon

När du väljer att hyra en husbil i Lissabon, kom ihåg att husbilarna normalt är över den maximala höjden som tillåts inuti de underjordiska parkeringsplatserna i Lissabons centrum. Alternativt kan du parkera din husbil i utkanten av Lissabon och använda Lissabons kollektivtrafik under dagen. Du kan välja följande parkeringsplatser: Aeroportoparque (öppet 24h per dag - € 5 per dag) eller av Redpark (öppet 24h per dag - € 5 per dag på utomhusparkeringen och € 7 per dag på den täckta parkeringen) - båda ligger nära Lissabon flygplats.

Årliga evenemang i Lissabon

Det äger alltid rum något evenemang i den livliga portugisiska huvudstaden. Som ett av de mest livliga områdena med alternativ för alla besökare anordnas olika nationella och internationella evenemang årligen i staden (och i närheten).

Om du väljer att hyra en husbil i Lissabon är detta några av de evenemang som äger rum där.

  • Den traditionella Marchas Populares de Lisboa: en av de äldsta och växande traditionerna i huvudstaden. Det är en populär marschtävling som äger rum i juni.
  • Lissabons bokmässa: En stor utställning med böcker och förlag som vanligtvis äger rum mellan maj och juni på Parque Eduardo VII. Fri entré.
  • ModaLisboa: Lissabons modeveckor i mars och oktober, som presenterar säsongernas kollektioner av portugisiska modedesigners.
  • Lissabon & Sintra Filmfestival: i november. Filmfestival.
  • Millennium Estoril Open: Tennistävling i Estoril mellan april och maj. Priserna varierar mellan €10 och €45.
  • NOS Alive: musikfestival i Restelo-distriktet. Dagsbiljett: 69 €.
  • Super Bock Super Rock: Rockmusikfestival på Meco beach i Sesimbra. Dagsbiljett: 58 €.
  • MEO Rip Curl Pro Portugal: International Surfing Competition, vanligtvis i oktober, på stränderna i Peniche.

Camping i Lissabon

När du hyr en husbil i Lissabon, ta reda på var du kan övernatta under din bilresa.

Även om det inte finns några campingplatser i den historiska stadskärnan finns det flera övernattningsplatser i närheten av staden.

  • Lisboa Camping & Bungalows. Denna campingplats i Monsanto ligger mycket nära staden och erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter.  Priser: € 41.80 per natt under högsäsong och € 27.30 per natt under lågsäsong.
  • Inatel da Caparica. Denna campingplats (som många andra) ligger på södra stranden och ligger mycket nära de otroliga stränderna i Costa da Caparica. Pris: cirka 9,10 € per dag

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din bilresa till Lissabon

Bästa tiden att hyra husbil i Lissabon

Weather graph for average temperatures in Lisbon
Genomsnittliga temperaturer i Lissabon per månad

 Lissabon - Portugals huvudstad och en av de mest populära europeiska huvudstäderna, väljs av fler och fler turister som sitt semestermål. Dess milda (och avundsvärda) klimat gör Lissabon till en attraktiv stad av stort intresse under hela året. Det anses vara en av Europas mildaste städer på grund av sitt geografiska läge.
Den sträcker sig längs Atlantens kust och har ett milt klimat året runt. Somrarna är inte för varma och vintrarna inte för kalla. Klimatet i Lissabon under våren och hösten är lika behagligt och milt, vilket gör staden lika intressant att besöka under lågsäsongerna.


De flesta dagar under sommaren är soliga. När det gäller temperaturer är juli den varmaste månaden i Lissabon med en medeltemperatur på 23,5 °C. Medan den kallaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittlig temperatur på 11°C. Vintern är vanligtvis den regnigaste tiden på året i staden, särskilt under november månad.

Om du gillar stranden finns det fantastiska stränder nära Lissabon (Cascais och Costa da Caparica-området), som enkelt kan nås med en husbil som hyrs i Lissabon.

Högsäsong i Lissabon är på sommaren, mellan juni och augusti och på vintern, mellan december och januari. Detta är när de flesta turister besöker staden och priserna är i allmänhet högre. Lågsäsongen är under våren och hösten, efter sommarens topp och nyårsfestligheterna. Även om den portugisiska huvudstaden tar emot många turister året runt, är dessa årstider de mest lämpliga för att hyra husbilar i Lissabon, eftersom priserna är lägre och att besöka de mest sevärda turistattraktionerna är roligare, utan att man behöver vänta i långa köer.

Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Lissabon

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev