Hyra husbil London

Hyra husbil London

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i London

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Street view of the Big Ben clock and palace

Plåtis London

London är Storbritanniens bultande hjärta och innehåller otaliga monument, parker och samhällen alla med sin egen unika dragningskraft och kultur.

Besök det vackra Buckingham Palace eller Houses of Parliament, eller utforska utomhusmatmarknaderna i Camden och Borough där du kan få smaka några av de godaste och billigaste maträtterna i London!

London har några stora dolda pärlor och de som hyr en husbil i London bör se till att kolla in Covent Gardens Top Secret Comedy Club där några av de bästa komikerna i världen spelar hemliga shower för intet ont anande gäster.

För en av de bästa vyerna i staden, se till att besöka Londons himmelträdgårdar gratis som ger dig tillgång till en tropisk trädgård inomhus med utsikt över hela Londons skyline.

Att ta sig till London

Att hyra en husbil i London är enkelt eftersom det kan nås med storbritanniens motorvägsnät med varje motorväg eller M-väg som ansluter till Londons huvudringväg, M25-omloppsbanan. Denna väg cirklar runt London så oavsett vilken stadsdel du behöver nå, kommer denna väg att vara din huvudsakliga åtkomstpunkt.

Det finns sex stora flygplatser som London City, London Gatwick, London Heathrow, London Luton, London Stansted och London Southend. Dessa flygplatser har förbindelser från hela världen och genomsnittliga flygtider från Europa är mellan 1 och 3 timmar medan transatlantiska flygningar tar mellan 6 och 8 timmar för en resa.

London har tågförbindelser från hela Storbritannien och Europa och dess huvudtågstationer inkluderar Saint Pancreas och Kings Cross samt Waterloo och Charing Cross. En tågresa från London till Edinburgh tar cirka 5 timmar medan en tågresa på Eurotunneln från Paris till London tar cirka 3 timmar. Det brittiska tågnätet är omfattande och trafiken körs regelbundet med minsta möjliga förseningar och bra faciliteter i hela landet.

Parkering i London

Parkering av din husbil i London kan vara kostsam med många parkeringszoner som kostar mellan £ 5 och £ 8 per timme och mycket lite utrymme tillägnad gratis parkering, men det finns undantag. Vanligtvis finns det inga begränsningar på kvällen mellan 18:30 och 8.30 medan vissa områden på lördagar tillåter 2 timmars gratis parkering och gratis parkering hela dagen söndag. Detta varierar dock på området så se till att kontrollera lokala skyltar innan du lämnar din husbil.

Parkering i utkanten av London visar sig vara billigare med mycket mer rimliga långtidsparkeringspriser och NCP-parkeringsplatser tenderar att vara det billigaste parkeringsalternativet i London.

City of London är hem för sju off-street parkeringsplatser som drivs av National Car Parking association och priserna varierar mellan platser, men de billigaste alternativen är NCP-parkeringsplatserna vid Covent Garden och Kings Cross och om du använder ParkPass-appen kommer det att kosta cirka £ 30 i 24 timmar.

Att parkera utanför London och sedan ta det underjordiska tunnelbanenätet in i centrum är alltid det billigare alternativet, och du kan parkera på antingen NCPs Richmond eller Docklands parkeringsplatser som kostar mellan £ 8 och £ 14 för en 24-timmars vistelse.

Årliga evenemang i London

  • Notting Hill Carnival (augusti) - ett av de största årliga evenemangen i London som ser en tre dagars gatufestival flöda ut ur Notting Hill-området som firar afro-karibisk kultur. Fri entré.
  • Winter Wonderland (december) - Winter Wonderland-evenemanget äger rum i Hyde Park och är en av de största julmarknaderna i världen med traditionella tyska ölhallar och åkattraktioner som etablerar sig över hela parken. Fri entré.
  • Londons nyårsfyrverkerier: ger också en av de mest spektakulära showerna i världen och tusentals flockas till huvudstaden för att se denna musik sammanflätade fyrverkerier. Fri entré.

Camping i London

Det finns en mängd fantastiska campingplatser för husbilsuthyrning runt London.

  • Crystal Palace Caravan Club Site: Med ett bra sydcentralt läge som är skogsbevuxet och en mängd campinganläggningar inklusive ett toaletthus, diskplats och elektriska anslutningar per natt här kommer att kosta dig mellan £ 8 och £ 12 beroende på säsongen.
  • Lee Valley Camping and Caravanning: Beläget i norra London nära en sjö och med omfattande faciliteter som elektriska anslutningar, toaletthus samt en butik och tvättstuga. Camping för en natt här kostar mellan £ 7.75 till £ 12.40.
  • Chertsey Camping and Caravanning: Beläget vid Themsen och bara 50 minuters tunnelbaneresa från Londons centrum har denna plats dusch- och toaletthus samt ett klubbhus med fritidsaktiviteter och camping här kommer att kosta mellan £ 10 och £ 14 per natt.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i London