Route 66 near Los Angeles

Hyra husbil Los Angeles

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Los Angeles

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem USA Los Angeles

Den bästa husbilen för dig

cliffside beach

Översikt över staden

Los Angeles är "City of Angels" där stjärnor kommer för att bli kända, surfare kommer för att surfa de bästa vågorna på västkusten, och alla andra kommer att uppleva en av de största städerna i Amerika. LA är en plats som har allt – från palmkantade gator till natursköna stränder. Var bara medveten om de slumpmässiga jordbävningshändelserna som kan inträffa när som helst.

 LA är en stor metropol, men staden är bara utgångspunkten för din semester i Kalifornien. Utforska de närliggande nationalparkerna genom att hyra en husbil och upptäck otroliga landskap som de högsta träden i världen eller stora öknar.

 Det finns flera spännande områden att kolla in i Los Angeles - var och en med sina egna unika egenskaper. Häng på LA Live i centrum eller promenera längs Walk of Fame i Hollywood. Santa Monica Pier, som är ett bra fritidsområde fullt av aktiviteter, livliga gatuartister, restauranger och fantastisk havsutsikt, eller så kan du kolla in utsikten över den berömda Hollywood-skylten.

Komma dit

Los Angeles är en stor stad i södra Kalifornien. Majoriteten av staden ligger i en dal som sträcker sig till Stillahavskusten. Det ger staden ett unikt landskap, med flera kullar och bergsregioner i stadens utkanter.

De flesta som reser till Los Angeles flyger till Los Angeles International Airport (LAX). LAX är en av de mest trafikerade flygplatserna i världen, med årliga passagerarantal som når en topp på över 60 miljoner människor.

Flygplatsen är ett nav för stora flygbolag, inklusive Delta Air Lines, American Airlines och United Airlines. Det tillhandahåller också rutter till stora internationella destinationer på British Airways, Air Canada, Japan Airlines och mycket mer.

 Los Angeles har flera stora motorvägar som passerar genom staden. Rutter som Interstate-5 och Pacific Coast Highway. Att resa med bil är det mest populära sättet att komma runt i LA. Var medveten om att LA har bland den tyngsta trafiken du kommer att uppleva i världen. Även med sexfiliga motorvägar är det fortfarande vanligt att se trafikstockningar – särskilt under rusningstid.

 Kollektivtrafik är inte lika vanligt som i andra städer, även om det finns en tunnelbanebuss med rutter till större områden i innerstaden.

Den historiska Union Station är ett transportnav för metro-, metrolink- och Amtrak-tjänsterna - även om det inte är lika vanligt, särskilt för besökare.

Parkering

Parkering i Los Angeles är väldigt knepigt. Med så mycket trafik överallt du går - oavsett om det är i staden eller nära stränderna - är det nästan omöjligt att hitta någon, än mindre billig (eller gratis) parkering. Var noga med att ta hänsyn till parkeringsavgifter i din budget när du reser till LA om du hyr en husbil.

I LA är den vanligaste platsen att parkera på gatan. Parkeringsmätarna varierar i timpris från $ 0.50 till $ 6.00. Priserna ändras baserat på tid på dagen. Var medveten om var du parkerar för att undvika parkeringsböter, få din bil bogserad eller bilbrott.

Ett alternativ är att hitta ett parkeringsgarage, som är säkrare än gatuparkering. LA Live parkeringsgarage är en populär plats att parkera som erbjuder erbjudanden som $ 5 för de första två timmarna och fasta priser på $ 15 på natten.

Om du vill utforska LA med kollektivtrafik kan du dra nytta av Park and Ride-parkeringar längs tunnelbanelinjerna. Dessa tomter ligger i större städer som Burbank och Culver City som erbjuder gratis parkering, och du anländer till LA så snabbt som en 20-minuters tunnelbaneresa.

Årliga evenemang

  • Kinesiskt nyår - Jan/Feb varje år (sammanfaller med nyårsdatum) - parad och firande i Chinatown för det nya året. Evenemanget är gratis för allmänheten.
  • PrideParad - Sommar - Långvarigt firande av HBTQ-community med över 80 000 deltagare. Event är en helgaktivitet med utvalda aktiviteter som börjar på $ 10 för att komma in.
  • 4 juli Fireworks Spectacular - 4 juli - Hollywood Bowl - massiv fyrverkerishow med levande musikaliska föreställningar. Biljetter säljs före evenemanget och sträcker sig från $ 9 - $ 111;  halva priset för 12 år och under.
  • LA County Fair - Varierar vår eller höst - tre veckors mässa med åkattraktioner, shower, spel och mycket mer. Biljetter börjar på $ 20 med rabatter tillgängliga för barn, seniorer och veckodagspriser.
  • LA Marathon - Början av november: stort maratonlopp från Dodger Stadium till Santa Monica Beach med över 20 000 löpare. Evenemanget är gratis för allmänheten att titta på och inträde i loppet börjar på $ 170 med tidig fågelprissättning.

Camping

  • Angeles National Forest - skogscamping i San Gabriel Mountains i LA County. Platser finns tillgängliga enligt först till kvarn-principen. Dagliga pass för att använda parken kostar runt $ 5 per person.
  • Hollywood RV Park - RV Park i stadens centrum för en autentisk LA-upplevelse med shower, väggmålningar och enkel tillgång till LA-attraktioner. Dagliga priser börjar på $ 65 med vecko- och månadspriser tillgängliga.
  • Malibu Beach RV Park - camping vid stranden nära Santa Monica Mountains National Recreation Area. Bokning krävs för en av de 142 husbilsplatserna. Priserna för fullt ansluten husbil webbplatser börjar på $ 137.50 under veckan och $ 154 under helgen.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Los Angeles