Äger du en husbil? Tjäna 500 SEK extra om du publicerar din husbil för hyra inom slutet av september!

Hyra husbil Los Angeles

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Los Angeles

Los Angeles - Los Angeles
-
2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

cliffside beach

Översikt över staden

Los Angeles är "City of Angels" där stjärnor kommer för att bli kända, surfare kommer för att surfa de bästa vågorna på västkusten, och alla andra kommer att uppleva en av de största städerna i Amerika. LA är en plats som har allt – från palmkantade gator till natursköna stränder. Var bara medveten om de slumpmässiga jordbävningshändelserna som kan inträffa när som helst.

 LA är en stor metropol, men staden är bara utgångspunkten för din semester i Kalifornien. Utforska de närliggande nationalparkerna genom att hyra en husbil och upptäck otroliga landskap som de högsta träden i världen eller stora öknar.

 Det finns flera spännande områden att kolla in i Los Angeles - var och en med sina egna unika egenskaper. Häng på LA Live i centrum eller promenera längs Walk of Fame i Hollywood. Santa Monica Pier, som är ett bra fritidsområde fullt av aktiviteter, livliga gatuartister, restauranger och fantastisk havsutsikt, eller så kan du kolla in utsikten över den berömda Hollywood-skylten.

Komma dit

Los Angeles är en stor stad i södra Kalifornien. Majoriteten av staden ligger i en dal som sträcker sig till Stillahavskusten. Det ger staden ett unikt landskap, med flera kullar och bergsregioner i stadens utkanter.

De flesta som reser till Los Angeles flyger till Los Angeles International Airport (LAX). LAX är en av de mest trafikerade flygplatserna i världen, med årliga passagerarantal som når en topp på över 60 miljoner människor.

Flygplatsen är ett nav för stora flygbolag, inklusive Delta Air Lines, American Airlines och United Airlines. Det tillhandahåller också rutter till stora internationella destinationer på British Airways, Air Canada, Japan Airlines och mycket mer.

 Los Angeles har flera stora motorvägar som passerar genom staden. Rutter som Interstate-5 och Pacific Coast Highway. Att resa med bil är det mest populära sättet att komma runt i LA. Var medveten om att LA har bland den tyngsta trafiken du kommer att uppleva i världen. Även med sexfiliga motorvägar är det fortfarande vanligt att se trafikstockningar – särskilt under rusningstid.

 Kollektivtrafik är inte lika vanligt som i andra städer, även om det finns en tunnelbanebuss med rutter till större områden i innerstaden.

Den historiska Union Station är ett transportnav för metro-, metrolink- och Amtrak-tjänsterna - även om det inte är lika vanligt, särskilt för besökare.

Parkering

Parkering i Los Angeles är väldigt knepigt. Med så mycket trafik överallt du går - oavsett om det är i staden eller nära stränderna - är det nästan omöjligt att hitta någon, än mindre billig (eller gratis) parkering. Var noga med att ta hänsyn till parkeringsavgifter i din budget när du reser till LA om du hyr en husbil.

I LA är den vanligaste platsen att parkera på gatan. Parkeringsmätarna varierar i timpris från $ 0.50 till $ 6.00. Priserna ändras baserat på tid på dagen. Var medveten om var du parkerar för att undvika parkeringsböter, få din bil bogserad eller bilbrott.

Ett alternativ är att hitta ett parkeringsgarage, som är säkrare än gatuparkering. LA Live parkeringsgarage är en populär plats att parkera som erbjuder erbjudanden som $ 5 för de första två timmarna och fasta priser på $ 15 på natten.

Om du vill utforska LA med kollektivtrafik kan du dra nytta av Park and Ride-parkeringar längs tunnelbanelinjerna. Dessa tomter ligger i större städer som Burbank och Culver City som erbjuder gratis parkering, och du anländer till LA så snabbt som en 20-minuters tunnelbaneresa.

Årliga evenemang

  • Kinesiskt nyår - Jan/Feb varje år (sammanfaller med nyårsdatum) - parad och firande i Chinatown för det nya året. Evenemanget är gratis för allmänheten.
  • PrideParad - Sommar - Långvarigt firande av HBTQ-community med över 80 000 deltagare. Event är en helgaktivitet med utvalda aktiviteter som börjar på $ 10 för att komma in.
  • 4 juli Fireworks Spectacular - 4 juli - Hollywood Bowl - massiv fyrverkerishow med levande musikaliska föreställningar. Biljetter säljs före evenemanget och sträcker sig från $ 9 - $ 111;  halva priset för 12 år och under.
  • LA County Fair - Varierar vår eller höst - tre veckors mässa med åkattraktioner, shower, spel och mycket mer. Biljetter börjar på $ 20 med rabatter tillgängliga för barn, seniorer och veckodagspriser.
  • LA Marathon - Början av november: stort maratonlopp från Dodger Stadium till Santa Monica Beach med över 20 000 löpare. Evenemanget är gratis för allmänheten att titta på och inträde i loppet börjar på $ 170 med tidig fågelprissättning.

Camping

  • Angeles National Forest - skogscamping i San Gabriel Mountains i LA County. Platser finns tillgängliga enligt först till kvarn-principen. Dagliga pass för att använda parken kostar runt $ 5 per person.
  • Hollywood RV Park - RV Park i stadens centrum för en autentisk LA-upplevelse med shower, väggmålningar och enkel tillgång till LA-attraktioner. Dagliga priser börjar på $ 65 med vecko- och månadspriser tillgängliga.
  • Malibu Beach RV Park - camping vid stranden nära Santa Monica Mountains National Recreation Area. Bokning krävs för en av de 142 husbilsplatserna. Priserna för fullt ansluten husbil webbplatser börjar på $ 137.50 under veckan och $ 154 under helgen.

Äger du en husbil? Tjäna 50 SEK extra genom att hyra ut hos oss.

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Vi ger dig 500 SEK extra om du hyr ut din husbil i slutet av September!

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Bästa tiden att hyra en husbil i Los Angeles

Planera din resa till Los Angeles
Weather graph for average temperatures in LA
Genomsnittliga temperaturer i Los Angeles per månad

Los Angeles ligger vid Stillahavskusten, där du finner ett medelhavsklimat året runt. Stadens unika läge, inbäddat mellan bergen och Stilla havet, reglerar temperaturerna för att skapa ett milt klimat under alla årstider.

 En av de bästa delarna med LA-väder är att det i allmänhet är soligt året runt.

 Den mest trafikerade tiden att besöka LA är under sommaren. Juli och augusti är årets varmaste månader, med en medeltemperatur på 22°C. Det är när många turister kommer för att njuta av stränderna längs kusten. Eftersom vädret inte varierar nämnvärt, även under vintermånaderna, kan du förvänta dig en medeltemperatur på 55 °F (13 °C). Men på vintern får LA betydligt mer nederbörd.

 Våren och hösten har mildare klimat i genomsnitt runt 15-18°C. Detta innebär att du kommer att ha massor av sol, men ändå tillräckligt cool för att njuta av utomhusaktiviteter som vandring.

 Sommaren är den bästa restiden för att besöka LA. Boendepriserna tenderar att vara dyrare än under resten av året och det finns mindre tillgänglighet. Men om du vill uppleva Hollywood-glamour, besök under januari för den årliga Golden Globe Awards eller Oscarsgalan i februari.

 LA är en mångsidig stad med massor av kulturella aktiviteter under hela året. Du kommer att se en ökning av turismen under november för Dia de los Muertos Festival eller kinesiska nyåret, med en stor parad i februari.

Indie Campers i Los Angeles

Vår blogg

Vi har några resetips i vår blogg för att resa inomhus Los Angeles

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev