🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Hyra husbil Madrid

Hyra husbil Madrid

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Madrid

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Natural park with forest and rocks

Plåtis Madrid

Madrids ursprung är fortfarande ett mysterium. Vissa säger att staden grundades som en defensiv plats av araberna, andra hävdar ett keltiskt ursprung och andra hävdar att de första invånarna var romarna. Kungliga slottet, Almudena, Plaza Mayor, Puerta del Sol eller Gran Via, en promenad genom Retiroparken eller ett besök i Gyllene triangeln (dess 3 museer), kommer att se till att du minns Madrid för lång tid framöver. 

Dessutom har du i närheten av Madrid Aranjuez och Alcalá de Henares, som är med på världsarvslistan, samt städer som Toledo och Segovia.

Att ta sig till Madrid

Madrid är hjärtat i Spanien, så härifrån kan du ta dig till alla delar av Spanien via de nationella motorvägarna (A3, A4, A5 och A6). Det finns också motorvägar och ringvägar för att snabbare ta sig från en punkt till en annan inom Madrid stad.

Staden har en tågstation, den världsberömda Atocha, som har AVE- och pendeltåg vilka gör det enkelt att resa runt Madrid.

Barajas internationella flygplats ligger 20 minuter från centrum, och du kan åka buss, taxi eller tunnelbana.

Tunnelbanan i Madrid förbinder hela staden med olika linjer. Det är den vanligaste transportmetoden och den mest ekonomiska.

 Med alla dessa valmöjligheter är att hyra en husbil i Madrid ett äventyr, då du har städer värda att besöka i närheten som är mycket lättillgängliga.

Parkering i Madrid

Parkering i Madrid är komplicerat. Almendra central, som är området inuti M-30, regleras av ORA (parkeringsmyndigheten), med begränsad parkering. Det enklaste sättet är att ställa bilen på en betald parkeringsplats eller parkera den i ett yttre grannskap och ta dig in centralt med tunnelbana.

När du bestämt dig för att hyra en husbil i Madrid och du inte vill spendera för mycket på att parkera den, så finns lågprisparkeringar utspridda över några gator i Madrid vilka gör att du kan parkera ditt fordon från 5 EUR/dag.

Årliga evenemang i Madrid

  • San Isidro (15 maj): Detta är en av de äldsta och viktigaste festivalerna i huvudstaden. En rad aktiviteter organiseras för alla åldrar (konserter, utomhusdanser, parader och religiösa ceremonier, etc).
  • Gay Pride-dagen (slutet av juni): Detta är en av de viktigaste LGTBI-händelserna i världen. Från sitt epicentrum i grannskapet Chueca anordnas konserter, parader och shower som sätter sin prägel runtom i hela staden.
  • Nyårsafton: Madrileños har samlats i decennier på den berömda Puerta del Sol för att välkomna det nya året. Du måste klä dig varmt, men glädjen och spänningen tillfället ger gör allas hjärtan varma.

Camping i Madrid

  • Camping Piscis: Ligger i Navalafuente, du kan campa med din husbil från 9 EUR/dag. Den har en busshållplats för att ta sig till Madrid, idrottsanläggningar, lekplats, pooler, restauranger och husdjur är tillåtna.
  • Camping Monte Holiday: Ligger i Gargantilla de Lozoya, priset per dag är 23 EUR. Den har mycket stora campingplatser, pool, sportanläggningar, stormarknad, kanotpaddling och zip line.
  • Camping El Escorial: Ligger i El Escorial och priset är 56 EUR/dag. Husdjur är tillåtna och den har både utomhus- och inomhuspool, barnområden, lekplats och sportområde, restaurang, stormarknad och idrottsanläggningar.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Madrid