Hej Australien! Nu är vi i Sydney, redo att börja resan. Klicka här för att boka din australiensiska bilresa.

Hyra husbil Malaga

Hyra husbil Malaga

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Malaga

Tiden är snart ute! Spara upp till 20 % på din husbilshyra ☀️

Den öppna vägen kallar på dig! Missa inte chansen att utforska fantastiska destinationer och njuta av det goda vädret med upp till 20 % rabatt! Boka nu och spara på din hyra fram till augusti. Men skynda dig, det här erbjudandet varar inte för evigt!

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

side view of a beach with a cliff

Plåtis Malaga

Staden Malaga är ett av Spaniens mest besökta turistmål. Brittiska, tyska och andra europeiska besökare flockas till de vackra stränderna under sommarmånaderna, men Malaga har dessutom lyckats bevara sin gamla stad, som tillsammans med en otrolig infrastruktur för handel och catering gör det till ett nöje för alla resenärer att besöka staden.

Malagas Alcazaba, katedral eller Gibralfaro slott är monument som alla historieälskare kan njuta av. Då Malaga är konstnären Pablo Picassos födelseplats kan du besöka hans museum för att se hans målningar och lära dig mer om hans liv, och sedan ta en promenad längs Calle Larios, stadens livligaste område.

Att ta sig till Malaga

Malaga ligger i Andalusien i södra Spanien, vid Medelhavets strand. För att ta dig till Malaga vägledes kan du anlända från öster och söder på motorväg A-7, medan AP-46 leder till staden från norr, mot Madrid. Om du bestämmer dig för att hyra en husbil i Malaga kommer du att ha goda anslutningar till olika byar och till och med andra städer.

Malagas flygplats ligger bara 20 minuter från stadens centrum och trafikeras av flygbolag som Vueling eller Iberia för inrikesflyg. Den stora tillströmningen av internationella turister innebär att du även kan hitta internationella flyg på flygplatsen. Malaga Maria Zambrano är den centrala tågstationen i staden och drivs av företaget Renfe. Detta är även platsen där pendeltågen anländer till Malaga.

Parkering i Malaga

Malaga är en relativt hektisk stad under hela året, så det är vanligtvis ganska ont om kostnadsfri parkering. Det är emellertid möjligt att parkera gratis på platser så pass centrala som gatorna Guillén Sotelo eller Carretería. En annan utmärkt plats att parkera är Barrio El Ejido. Om du tar dig till stadens utkanter är parkeringsplatserna runt stadion La Rosaleda även en perfekt plats att parkera gratis. Du kan också välja betald parkering i Malagas stadscentrum. Parkeringspriset är vanligtvis omkring 15,00 EUR per dag. Malaga har också parkering i blå zon på många gator för 1,00 EUR per timme.

Årliga evenemang i Malaga

  • Malaga-mässan: Malagas mässa är ett av stadens viktigaste evenemang som pågår under 10 dagar i augusti.
  • Stilla veckan: Processioner och festligheter är vanliga under Malagueñas stilla vecka, som vanligtvis firas mellan månaderna mars och april beroende på året.
  • Malagas karneval: Ytterligare en av Malagas attraktioner är karnevalen, som vanligtvis firas i 15 dagar under februari eller mars.

Camping i Malaga

  • Campanillas husbilsparkering: ligger bara 21 minuter från Malagas centrum och har skyddad parkering. Priset ligger på cirka 1,50 EUR per dag beroende på hur länge du stannar.
  • Camping Torremolinos: belägen 25 minuter från Malaga i staden Torremolinos. Priserna varierar mellan 20,00 EUR och 30,00 EUR beroende på fordonet och tiden på året.
  • Camping Playa Almayate Costa: belägen 30 minuter från Malagas centrum vid Medelhavskusten. Priserna ligger mellan 22,00 EUR och 60,00 EUR.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Malaga

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu