Sista minuten-resor behöver inte vara stress i sista minuten. Få upp till 20% rabatt på hyror med vår sommar REA!

Hyra husbil Malmö

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Malmö

Njut av med våra sista minuten sommarresor: Upp till 20% rabatt!

Hoppa över stressen och njut av fördelarna med vår rea. Upptäck fantastiska erbjudanden för hyra av husbil fram till slutet av september.

En kvinna som står i en Indie Campers husbil

Res som du vill

 • 2 000+ husbilar över hela Europa

 • Envägsturer tillgängliga

 • Helt digital upplevelse

 • 24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

 • Flygplatstransfer tillgänglig (Indies flotta)

 • Försäkring och 100% gratis vägassistans

 • Sängkläder, köksutrustning och städsats (Indies flotta)

 • Obegränsad km tillgänglig (Indies flotta)

Våra egna husbilar att hyra i Malmö

Dessa husbilar finns tillgängliga i vår lokala depå i Malmö. Få reda på vilken som passar bäst för just din road trip.

Side view of the Nomad Model
Nomad (2018)

Fiat Ducato Diesel, 2018 (tillverkad av Knaus)

L2H2 2.3 Multijet 130

 • 4 Personer

  Sittplatser och sängar för 4 personer

 • Dimensioner

  5,41m x 2,69m x 2,75m

 • WC

  Integrerat badrum med dusch

 • 2 konvertibla dubbelsängar

  Nedre - 1.83m x 1.27m | Øvre - 1.70m x 1.20m

Atlas (5 personer)

Fiat Ducato Diesel, 2020-21 (tillverkad av Knaus)

2.3 Multijet 130

 • 5 Personer

  Sittplatser och sängar för 5 personer

 • Dimensioner

  7,01m x 3,00m x 2,79m

 • WC

  Integrerat badrum med dusch

 • 3 dubbelsängar

  Den bakre sängen - 2,01 m x 1,33 m | Sänksäng - 2,10 m x 1,23 m | Hopfällbar säng - 1,92 m x 140 m

Vad du bör veta om Malmö

Här finns nyttig information för husbilsresenärer i Malmö

Hur man kommer till Malmö

Malmö är en lättillgänglig stad, med en internationell flygplats, direkttåg till Stockholm och Göteborg, praktiska buss- och tågförbindelser till resten av Europa, och anslutning till Danmark via Öresundsbron. Genom Deutche Bahn kan man hitta tågbiljetter från Kontinentaleuropa, och det tar tillexempel 4,5 timmar att resa med tåg från Hamburg till centrala Malmö. Sturup flygplats trafikeras av nio flygbolag, däribland SAS, BRA och Wizz Air. Därifrån går det charter och reguljärflyg till olika destinationer i Europa, samt inrikesflyg till Stockholm och Göteborg. Ett direktflyg från Warszawa till Sturup tar under 2 timmar. Väg E20 går via Öresundsbron, genom Malmö, och vidare genom Göteborg och Stockholm.

Parkering

Malmös parkeringar är indelade i olika taxeringsområden, med avgifter liggande mellan 2-33 kr timmen beroende på plats och tid. Stadskärnan och särskilt populära områden har högre avgifter medan det är som billigast att parkera i avsides stadsdelar som Limhamn och Kirseberg. I centrum finns det flera parkeringshus, bland annat p-huset Bagers Plats som ligger nära centralstationen. Parkerar man i utkanten av Malmö går det lätt att pendla till centrum via Skånetrafiken.

Camping

Nybostrand: Intim camping i strandnära läge. Arrangerar gemytliga programkvällar med musik under sommaren. Husvagnscamping kostar 300 kr natten under högsäsongen (vecka 27–32). Övriga veckor kostar det 250 kr natten. Falsterbo Resort: Belägen vid Falsterbonäset, med närhet till havet och en ljuvligt kritvit strand. Campingtomt kring 290 kr lågsäsong och 450 kr högsäsong. First Camp Sibbarp – Malmö: En vacker camping med utsikt över Öresundsbron. Rörlig, säsongsbaserad prissättning med campingplatser från cirka 250 kr.

Om Malmö

Malmö ligger i södra Sverige och åtnjuter ett varmt och tempererat klimat. Staden är dock också benägen till en hel del nederbörd, med anledning av dess position vid kusten. Malmö är en populär sommardestination på grund av att staden erbjuder en eftertraktad mix av strandliv och nattliv.

Även under våren, hösten, och vintern dras folk till Malmö, då staden är känd för sin rika historia och sprudlande nöjesliv. Även under vintern är vädret generellt milt, vilket gör det lätt och bekvämt att besöka staden året om. Det kan till och med vara att föredra att komma på senhösten eller vintern, då turismen trappar ner något.

Den kallaste månaden är februari, med en medeltemperatur på 1 grad. Den billigaste månaden att besöka Malmö är generellt november, så det kan vara en utmärkt tid att hyra en husbil och ge sig ut på äventyr om man vill hålla koll på budgeten. Malmö arrangerar olika event, konserter, och utställningar året om, och har ett mycket aktivt krogliv, så vilken månad man än anländer kommer man säkerligen hitta något spännande att roa sig med.

Årliga evenemang i Malmö:

Malmö Food Truck Festival (Maj): En matglad festival där man kan njuta av mat och dryck från hela världen och riktigt belöna sina smaklökar. Fritt inträde.

Malmöfestivalen (19-20 augusti) : En stor musikfestival som även inkluderar modeshower, matstånd, kräftskiva, tävlingar, debatter, karuseller och mycket mer. Återkommer sommaren 2022. Gratis.

Malmö Garden Show (Maj): En härlig trädgårdsfest för alla grönfingrade odlingsälskare. Lockar årligen drygt 50,000 besökare, och bjuder på inspiration, umgänge, underhållning, och roliga aktiviteter för barnen. Fritt inträde.

Upptäck andra populära städer i Sverige

Vill du starta din road trip i Sverige men någon annanstans? Här har du några andra städer att hyra husbil i.

Populära städer utanför Sverige

Här är några av de mest sökta alternativen till Malmö i andra länder

Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev