RV rental Malmö

Hyra husbil Malmö

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Malmö

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Lake surrounded by trees and grass

Plåtis Malmö

Malmö är Sveriges tredje största och snabbast växande stad, och har smeknamnet ”parkernas stad” på grund av de stora parkanläggningarna mitt i staden. Namnet är dock något förlegat, då Malmö rent statistiskt har näst minst grönyta av alla Sveriges tätorter. Staden är känd för att vara hemort åt en rad kända författare, musiker, skådespelare, konstnärer, och andra högt framstående individer. Konst och kultur utgör en stor del av Malmös identitet, och det är även det som drar många till staden. 

Att ta sig till Malmö

Malmö är en lättillgänglig stad, med en internationell flygplats, direkttåg till Stockholm och Göteborg, praktiska buss- och tågförbindelser till resten av Europa, och anslutning till Danmark via Öresundsbron. Genom Deutche Bahn kan man hitta tågbiljetter från Kontinentaleuropa, och det tar till exempel 4,5 timmar att resa med tåg från Hamburg till centrala Malmö. Sturup flygplats trafikeras av nio flygbolag, däribland SAS, BRA och Wizz Air. Därifrån går det charter och reguljärflyg till olika destinationer i Europa, samt inrikesflyg till Stockholm och Göteborg.  Ett direktflyg från Warszawa till Sturup tar under 2 timmar. Väg E20 går via Öresundsbron, genom Malmö, och vidare genom Göteborg och Stockholm.

Parkering i Malmö

Malmös parkeringar är indelade i olika taxeringsområden, med avgifter liggande mellan 2-33 kr timmen beroende på plats och tid. Stadskärnan och särskilt populära områden har högre avgifter medan det är som billigast att parkera i  avsides stadsdelar som Limhamn och Kirseberg. I centrum finns det flera parkeringshus, bland annat p-huset Bagers Plats som ligger nära centralstationen (maxhöjd 190 cm). Har man husbil bör man parkera utanför centrala Malmö. I stadsdelen Limhamn, vid småbåtshamnen, finns det ställplatser för husbil (200 kr/natten). Väljer man att parkera i utkanten av Malmö går det lätt att pendla till centrum via Skånetrafiken.

Årliga evenemang i Malmö

  • Malmö Food Truck Festival (Maj): En matglad festival där man kan njuta av mat och dryck från hela världen och riktigt belöna sina smaklökar. Fritt inträde.    
  • Malmö Garden Show (Maj): En härlig trädgårdsfest för alla grönfingrade odlingsälskare. Lockar årligen drygt 50,000 besökare, och bjuder på inspiration, umgänge, underhållning, och roliga aktiviteter för barnen. Fritt inträde.  
  • Malmöfestivalen (19-20 augusti) : En stor musikfestival som även inkluderar modeshower, matstånd, kräftskiva, tävlingar, debatter, karuseller och mycket mer. Återkommer sommaren 2022. Gratis.

Camping i Malmö

  • Nybostrand: Intim camping i strandnära läge. Arrangerar gemytliga programkvällar med musik under sommaren.  Husvagnscamping kostar 300 kr natten under högsäsongen (vecka 27–32). Övriga veckor kostar det 250 kr natten.   
  • Falsterbo Resort: Belägen vid Falsterbonäset, med närhet till havet och en ljuvligt kritvit strand. Campingtomt kring 290 kr lågsäsong och 450 kr högsäsong.   
  • First Camp Sibbarp – Malmö: En vacker camping med utsikt över Öresundsbron. Rörlig, säsongsbaserad prissättning med campingplatser från cirka 250 kr.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Malmö