Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil Malmö

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Malmö

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Lake surrounded by trees and grass

Plåtis Malmö

Malmö är Sveriges tredje största och snabbast växande stad, och har smeknamnet ”parkernas stad” på grund av de stora parkanläggningarna mitt i staden. Namnet är dock något förlegat, då Malmö rent statistiskt har näst minst grönyta av alla Sveriges tätorter. Staden är känd för att vara hemort åt en rad kända författare, musiker, skådespelare, konstnärer, och andra högt framstående individer. Konst och kultur utgör en stor del av Malmös identitet, och det är även det som drar många till staden. 

Att ta sig till Malmö

Malmö är en lättillgänglig stad, med en internationell flygplats, direkttåg till Stockholm och Göteborg, praktiska buss- och tågförbindelser till resten av Europa, och anslutning till Danmark via Öresundsbron. Genom Deutche Bahn kan man hitta tågbiljetter från Kontinentaleuropa, och det tar till exempel 4,5 timmar att resa med tåg från Hamburg till centrala Malmö. Sturup flygplats trafikeras av nio flygbolag, däribland SAS, BRA och Wizz Air. Därifrån går det charter och reguljärflyg till olika destinationer i Europa, samt inrikesflyg till Stockholm och Göteborg.  Ett direktflyg från Warszawa till Sturup tar under 2 timmar. Väg E20 går via Öresundsbron, genom Malmö, och vidare genom Göteborg och Stockholm.

Parkering i Malmö

Malmös parkeringar är indelade i olika taxeringsområden, med avgifter liggande mellan 2-33 kr timmen beroende på plats och tid. Stadskärnan och särskilt populära områden har högre avgifter medan det är som billigast att parkera i  avsides stadsdelar som Limhamn och Kirseberg. I centrum finns det flera parkeringshus, bland annat p-huset Bagers Plats som ligger nära centralstationen (maxhöjd 190 cm). Har man husbil bör man parkera utanför centrala Malmö. I stadsdelen Limhamn, vid småbåtshamnen, finns det ställplatser för husbil (200 kr/natten). Väljer man att parkera i utkanten av Malmö går det lätt att pendla till centrum via Skånetrafiken.

Årliga evenemang i Malmö

  • Malmö Food Truck Festival (Maj): En matglad festival där man kan njuta av mat och dryck från hela världen och riktigt belöna sina smaklökar. Fritt inträde.    
  • Malmö Garden Show (Maj): En härlig trädgårdsfest för alla grönfingrade odlingsälskare. Lockar årligen drygt 50,000 besökare, och bjuder på inspiration, umgänge, underhållning, och roliga aktiviteter för barnen. Fritt inträde.  
  • Malmöfestivalen (19-20 augusti) : En stor musikfestival som även inkluderar modeshower, matstånd, kräftskiva, tävlingar, debatter, karuseller och mycket mer. Återkommer sommaren 2022. Gratis.

Camping i Malmö

  • Nybostrand: Intim camping i strandnära läge. Arrangerar gemytliga programkvällar med musik under sommaren.  Husvagnscamping kostar 300 kr natten under högsäsongen (vecka 27–32). Övriga veckor kostar det 250 kr natten.   
  • Falsterbo Resort: Belägen vid Falsterbonäset, med närhet till havet och en ljuvligt kritvit strand. Campingtomt kring 290 kr lågsäsong och 450 kr högsäsong.   
  • First Camp Sibbarp – Malmö: En vacker camping med utsikt över Öresundsbron. Rörlig, säsongsbaserad prissättning med campingplatser från cirka 250 kr.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din bilresa till Malmö

Bästa tiden att hyra husbil i Malmö

Weather graph for average temperatures in Malmo
Genomsnittliga temperaturer i Malmö per månad

Malmö ligger i södra Sverige och åtnjuter ett varmt och tempererat klimat. Staden är dock också benägen till en hel del nederbörd, med anledning av dess position vid kusten. Malmö är en populär sommardestination på grund av att staden erbjuder en eftertraktad mix av strandliv och nattliv. Även under våren, hösten, och vintern dras folk till Malmö, då staden är känd för sin rika historia, sprudlande nöjesliv och internationella känsla.  Hösten är förövrigt en ideal tid till att hyra husbil och utforska landskapet runt Malmö, då hösten bjuder på ett lugnt tempo, lägre priser, och - framför allt - en natur klädd i häpnadsväckande, sprakande, praktfulla höstfärger. Ett tips är till exempel att besöka det mäktiga kalkbrotten Limhamns kalkbrott, eller kanske Dalby Skog Nationalpark. På sommaren (eller på vintern, om man känner sig tuff!) bör man passa på att uppleva Malmös vackra kallbadhus för ett uppfriskande dopp i havet, ett härligt avslappnande besök i bastun, och - om man vill lyxa lite extra- en välgörande spabehandling.  Även under vintern är vädret generellt milt i Malmö, vilket gör det lätt och bekvämt att besöka staden året om, inklusive vinterhalvåret. Under vintern kan man passa på att njuta av all Malmös spännande kultur och historia,genom att till exempel besöka något av stadens många museum, eller genom att helt enkelt ta en promenad genom gamla stan. Malmö arrangerar olika event, konserter, och utställningar året om, och har ett mycket aktivt krogliv, så vilken månad man än anländer kommer man säkerligen hitta något spännande att roa sig med. Malmös kallaste månad är februari, med en fortfarande relativt mild medeltemperatur på 1 grad, och den billigaste månaden att besöka staden är generellt november. Det kan därmed vara en utmärkt idé att hyra en husbil och ge sig ut på ett vinteräventyr i och runt Malmö om man både vill hålla koll på budgeten och ha ett rikt utbud av aktiviteter att roa sig med.    

Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Malmö

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev