🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

RV rental in Manchester

Hyra husbil Manchester

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Manchester

Labor Day Road Trip erbjudanden! 🚐🌄

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 7 nätter eller mer med koden: TRAVEL24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem England Manchester

Den bästa husbilen för dig

Forest and hills full of trees with a river in the middle

Plåtis Manchester

Ofta betraktad som Englands andra stad, är den större Manchester-regionen hem för cirka tre miljoner människor. Mancunians är oerhört stolta över sin stad och har mycket att vara stolta över. En gång en av världens viktigaste städer, fortsätter Manchester idag att imponera på dem som hyr en husbil på grund av dess utbud av attraktioner.

Levande med högt rankade restauranger, barer och nattliv är stadens centrum bara början på vad de som besöker Manchester kan uppleva. Bortom surret i denna metropol hittar besökare skönheten i Irländska havets kust och de orörda vildmarkerna i West Pennine Moors och Peak District National Park bara korta avstånd bort.

Att ta sig till Manchester

Manchester är lätt att nå med din husbil på väg från norr, söder, öster och väster, med Storbritanniens motorvägsnät som möter M60 ringvägen i utkanten av staden. London kan nås på så lite som fyra timmar, medan Liverpool ligger mindre än 1 timme bort längs motorväg M62.

Manchester flygplats har flyg till och från fler destinationer över hela världen än någon annan brittisk flygplats. Det är därför möjligt att nå Europa, Nordamerika, Mellanöstern och till och med Asien på direktflyg som drivs av sådana som British Airways, EasyJet och Jet2.

Manchester Piccadilly är stadens största järnvägsterminal, tillsammans med Manchester Victoria. Tåg korsar landet, med destinationer som Edinburgh, York och Cardiff. Resan till London tar bara två timmar och det finns flera avgångar varje dag.

Parkering i Manchester

Att hitta parkering för din husbilsuthyrning i Manchester centrum kan vara svårt, med många invånare som istället väljer att parkera i utkanten av centrum och gå in. Red Bank parkering på Faber Street erbjuder parkering cirka tio minuter bort för £ 2,50 per dag. Alternativt erbjuder Rochdale Road parkering för ungefär £ 3 per dag. Däremot kommer du att titta på upp till £ 4 per timme närmare hjärtat av staden om du väljer att använda parkeringsplatser på gatan. NCP-parkeringen vid Piccadilly Gardens erbjuder parkering från £ 6 i 12 timmar, även om den maximala höjden på fordon är begränsad till 2,1 meter.

Årliga evenemang i Manchester

  • Kinesiskt nyår: Albert Square, januari /februari: En drakparad gör sin imponerande framfart från Albert Square till Chinatown som kulmen på fyra dagar av festligheter. Gratis.
  • Manchester Day: Centrum, juni: Löst baserad på ett nytt tema varje år, staden är som mest färgstark under denna dag med gratis evenemang och en mängd gatumatstånd. Gratis.
  • Julmarknader: Centrum, november /december: Kom i feststämning med cirka 300 bås som erbjuder allt från glögg till tyska snacks på marknader på Albert Square och olika andra platser i stadens centrum. Gratis.

Camping i Manchester

  • Whitegate: På andra sidan gränsen, i West Yorkshire (cirka 35 kilometer från Manchester) har Whitegate episk utsikt över Holme Valley. Priserna börjar på £ 24 per natt.
  • Rossendale Holiday Cottages: Ligger i dalen med samma namn, denna plats har en blandning av husbilsplatser och campingkapslar. Platser börjar på £ 25 per natt.
  • Little Mill Inn: Bokning är avgörande för den handfull platser som finns i hjärtat av Peak District. Priserna börjar på bara £ 5 per natt eftersom elektriska anslutningar inte är tillgängliga.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn
Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Manchester