Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil Manchester

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Manchester

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem England Manchester

Den bästa husbilen för dig

Forest and hills full of trees with a river in the middle

Plåtis Manchester

Ofta betraktad som Englands andra stad, är den större Manchester-regionen hem för cirka tre miljoner människor. Mancunians är oerhört stolta över sin stad och har mycket att vara stolta över. En gång en av världens viktigaste städer, fortsätter Manchester idag att imponera på dem som hyr en husbil på grund av dess utbud av attraktioner.

Levande med högt rankade restauranger, barer och nattliv är stadens centrum bara början på vad de som besöker Manchester kan uppleva. Bortom surret i denna metropol hittar besökare skönheten i Irländska havets kust och de orörda vildmarkerna i West Pennine Moors och Peak District National Park bara korta avstånd bort.

Att ta sig till Manchester

Manchester är lätt att nå med din husbil på väg från norr, söder, öster och väster, med Storbritanniens motorvägsnät som möter M60 ringvägen i utkanten av staden. London kan nås på så lite som fyra timmar, medan Liverpool ligger mindre än 1 timme bort längs motorväg M62.

Manchester flygplats har flyg till och från fler destinationer över hela världen än någon annan brittisk flygplats. Det är därför möjligt att nå Europa, Nordamerika, Mellanöstern och till och med Asien på direktflyg som drivs av sådana som British Airways, EasyJet och Jet2.

Manchester Piccadilly är stadens största järnvägsterminal, tillsammans med Manchester Victoria. Tåg korsar landet, med destinationer som Edinburgh, York och Cardiff. Resan till London tar bara två timmar och det finns flera avgångar varje dag.

Parkering i Manchester

Att hitta parkering för din husbilsuthyrning i Manchester centrum kan vara svårt, med många invånare som istället väljer att parkera i utkanten av centrum och gå in. Red Bank parkering på Faber Street erbjuder parkering cirka tio minuter bort för £ 2,50 per dag. Alternativt erbjuder Rochdale Road parkering för ungefär £ 3 per dag. Däremot kommer du att titta på upp till £ 4 per timme närmare hjärtat av staden om du väljer att använda parkeringsplatser på gatan. NCP-parkeringen vid Piccadilly Gardens erbjuder parkering från £ 6 i 12 timmar, även om den maximala höjden på fordon är begränsad till 2,1 meter.

Årliga evenemang i Manchester

  • Kinesiskt nyår: Albert Square, januari /februari: En drakparad gör sin imponerande framfart från Albert Square till Chinatown som kulmen på fyra dagar av festligheter. Gratis.
  • Manchester Day: Centrum, juni: Löst baserad på ett nytt tema varje år, staden är som mest färgstark under denna dag med gratis evenemang och en mängd gatumatstånd. Gratis.
  • Julmarknader: Centrum, november /december: Kom i feststämning med cirka 300 bås som erbjuder allt från glögg till tyska snacks på marknader på Albert Square och olika andra platser i stadens centrum. Gratis.

Camping i Manchester

  • Whitegate: På andra sidan gränsen, i West Yorkshire (cirka 35 kilometer från Manchester) har Whitegate episk utsikt över Holme Valley. Priserna börjar på £ 24 per natt.
  • Rossendale Holiday Cottages: Ligger i dalen med samma namn, denna plats har en blandning av husbilsplatser och campingkapslar. Platser börjar på £ 25 per natt.
  • Little Mill Inn: Bokning är avgörande för den handfull platser som finns i hjärtat av Peak District. Priserna börjar på bara £ 5 per natt eftersom elektriska anslutningar inte är tillgängliga.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din bilresa till Manchester

Bästa tiden att hyra husbil i Manchester

Weather graph for average temperatures in Manchester
Genomsnittliga temperaturer i Manchester per månad

Manchester är utan tvekan en av de trendigaste städerna i England. Massiva investeringar har gjort det till en magnet för alla som tycker om, kultur, historia och naturen. Och trots sitt rykte om att vara kallt och vått är Manchester torrare än de flesta delar av Storbritannien. Vad regn faller sprids relativt jämnt över året, och påverkar aldrig allvarligt njutningen av Manchester Day-firandet eller några andra årliga evenemang.

Staden har ett mycket typiskt brittiskt klimat av svala vintrar och varma, men inte varma somrar. Den genomsnittliga vintertemperaturen dagtid är 5 °C, men med mössa och halsduk är det fortfarande möjligt att njuta av allt staden har att erbjuda, inklusive en av de största julmarknaderna i Europa.

Sommaren kan sägas göra sin närvaro kännbar i Manchester från början av juni, och sprider sin värme ända fram till slutet av september. Mellan juni och september temperaturer i genomsnitt 15°C, med de varmaste delarna av dagen når 20°C.

Hösten är definitionen av ombytbar, även om Guy Fawkes Night (Bonfire Night) ger gott om färg och värme. På samma sätt erbjuder våren några förvånansvärt varma dagar, så att människor kan överväga resor till stadens parker för picknick igen.

Att hyra en husbil i Manchester är därför ett rimligt förslag när som helst på året. Med detta i åtanke ger våren förmodligen besökarna den bästa chansen att kombinera bra väder med låga hyrespriser. Priserna börjar stiga först i slutet av juni, när skolorna slutar för sommaren och inte faller igen förrän eleverna återvänder i september.

Lokala alternativ

Andra städer i närheten

Indie Campers i Manchester

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev