melbourne_card

Hyra husbil Melbourne

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Melbourne

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

melbourne_forest

Uthyrning av Husbilar i Melbourne

Husbilsuthyrning i Melbourne lämnar dig perfekt placerad för att utforska staten Victoria och dess omgivningar.

Melbourne är en perfekt startpunkt för att utforska allt som sydöstra Australien kan erbjuda. Fantastiskt djurliv, hisnande naturliga underverk, dalar och vingårdar är bara några attraktioner du kan nå med en husbil i Melbourne.

Nationalparker i Melbourne

Om du älskar nationalparker får du en bra utgångspunkt om du hyr en husbil i Melbourne för att utforska Victorias otroliga naturskatter.

Du kan hitta Yarra Ranges National Park cirka två timmar från Melbourne. Det är en populär turistort med cykling, bra promenader och fenomenal natur. Black Spur Drive är en av Australiens vackraste rutter – det är väl värt att lägga till i din husbilsresplan.

Grampians nationalpark är världsberömd. De spektakulära sandstenstopparna, den vackra inhemska bergskonsten och den otroliga Pinnacle-promenaden är bara några av höjdpunkterna som gör att besökarna kommer tillbaka år efter år.

Om du åker med din husbil längs Great Ocean Road, kan du besöka Great Otway National Park. De platser som erbjuds är otroliga: regnskogar, vattenfall, och även koalor.

Melbournes Kustlinje, Sjöar och Floder

Melbourne har en vacker kustlinje på vardera sidan av staden. Med hjälp av en husbilsuthyrning kan du uppleva några otroliga sevärdheter och stränder. Du kan till exempel ta kustvägen till Sydney i cirka 12 timmar i sträck.

Melbourne har många stora sjöar som du kan komma åt med en husbil. Neangarsjön, norr om Melbourne, är en riktig njutning. Det är mycket pittoreskt, bra för picknick och promenader och har lekplatser för barn.

Öster om Neangar hittar du sjön Nagambie. Det är en otroligt vacker och lugn plats med fantastiskt fiske. Men om du vill ha något mer actionfyllt kan du upptäcka vattenskidåkning, kanotpaddling och en rad andra vattenaktiviteter.

Melbourne har också en hel del floder och byggdes på en av dem, Yarra River. Om du kör ut i din husbil kan du nå några bra aktiviteter, såsom båtkryssningar, rodd och kajakpaddling. Det finns också några otroliga stigar längs flodstränderna, som du kan göra till fots eller en cykel.

Murrayfloden är Australiens längsta. Den utgör gränsen mellan Victoria och New South Wales. Fiske, kanotpaddling och flodbåtturer är några av höjdpunkterna. Det finns också sex golfbanor längs floden om du har en uppsättning klubbor i din husbil.

Campingplatser runt Melbourne

Campingsemester är en populär australiensisk aktivitet. Så när du hyr en husbil i Melbourne har du en hel del alternativ.

Längs kusten, sydost om Melbourne, hittar du Bear Gully Campsite. Det är en fantastisk campingplats, med utmärkta moderna faciliteter. Mycket fridfullt och avlägset, det är precis vid det underbara havet. Det är dock mycket populärt bland semesterfirare, så boka i förväg.

Om du besöker Grampians nationalpark kan du bo på Dunkeld Caravan Park. Värdarna är mycket välkomnande, det är rent och det har utmärkta faciliteter. För alla som besöker Great Otway National Park är BIG4 Wye River Holiday Park ett utmärkt alternativ. Det har allt du behöver för en längre vistelse, inklusive grill- och matlagningsområde. Dessutom kan du se kängurur, koalabjörnar och andra exotiska djur.

 

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Melbourne