🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Miami beach with palm trees

Hyra husbil Miami

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Miami

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Air beach view of Miami

Hyra husbil i Miami

Miami är en kustmetropol i sydöstra Florida. Det är den enda amerikanska stad som grundades av en kvinna - Julia Tittle - som uppmuntrade en byggherre att förlänga Florida East Coast Railroad till Miami, vilket i princip satte området på kartan.

Staden är ledande inom handel, finans, konst, kultur och internationell handel. Med smeknamnet "Latinamerikas huvudstad" är det en av de största städerna med minoritetsmajoritet i USA, med över 70 % latinamerikaner i befolkningen.

Miami är känt för sina vackra stränder, sitt utsökta kök, sitt varma klimat, sitt kubanska kaffe och sina latinamerikanska influenser. Staden välkomnar över 14 miljoner turister per år och över 10 % av arbetskraften arbetar inom turistindustrin.

Miami är en motsägelsefull stad som till största delen är konstgjord men som också har några av världens vackraste naturattraktioner i Everglades nationalpark och Biscayne nationalpark.

Att ta sig dit

Med bil: Det finns flera stora motorvägar i och runt Miami, bland annat Interstate 95 som går från Maine till Miami, där den slutar strax söder om centrum.

Miami kan vara svårt att acklimatisera sig till som bilist på grund av trafikstockningarna, men när du väl förstår stadens rutnätssystem kommer du att ha bättre förutsättningar att köra runt med mindre stress.

Med flyg: Miami International Airport betjänar Miami och dess omgivningar. Den ligger 8 mil nordväst om Miamis centrum och tar emot både internationella och inhemska flygningar.

Med tåg: Miami Amtrak-stationen ligger nära Miamis centrum och fungerar som sydlig slutstation för linjerna Silver Meteor och Silver Star. Det finns två dagliga förbindelser till och från Miami.

Platser att besöka

 • Miami Beach: När du tänker på Miami är det troligt att du tänker på vita sandstränder och strålande sol. Därför är en resa till Miami Beach ett måste om du är i området. Fånga några strålar på sandstranden eller ha en lek i vågorna. Stranden har också gott om mat- och nöjesställen i närheten.
  Bayside Marketplace: Bayside Marketplace ligger längs Miamis strandpromenad och har över 150 turist- och specialbutiker som är redo för att surfa runt. Många lokalbor och turister besöker marknaden för att njuta av atmosfären och beundra bukten.
  Everglades nationalpark: Everglades National Park ligger bara en kort bilresa från Miami. Den omfattar 1,5 miljoner hektar sumpmark och är hem för ormar, alligatorer, krokodiler och en mängd fåglar. Promenera längs en stig för att se områdets djurliv eller hoppa på en höghastighets airboat för att se parken med stil.

Parkering i Miami

Priserna för gatuparkering i staden varierar mellan 2 och 4 dollar per timme. En tumregel är att allt söder om 23rd Street kostar 4 dollar i timmen för gatuparkering och 2 dollar i timmen för parkeringsplatser. Kontrolltiderna är mellan 9 och 3 på morgonen.

Miami är värd för ett antal parkeringsgarage. Priserna varierar vanligtvis mellan 28 och 30 dollar för 24 timmar när man parkerar i ett komplex.

Årliga evenemang i Miami

 • Miami Beach Pride: Miami Beach Pride är ett nio dagar långt firande som äger rum i mars/april och som samlar medlemmar av HBTQ+-samhället och deras allierade till särskilda evenemang, dansfester, sociala möten och en Pride-parad. Oavsett om du är en del av queer-communityt eller en övertygad allierad får du inte missa detta firande.
 • Ultra Music Festival: Ultra Music Festival hålls i slutet av mars varje år och lockar årligen över 70 000 musikälskare. Om du är ett fan av energirik dans med ett stänk av pyroteknik, laser och konfetti är detta festivalen för dig.
 • Calle Ocho Music Festival: Carnaval Miami och Calle Ocho Music Festival är den största latinamerikanska festivalen i USA. Den är en årlig tradition och samlar människor för att fira stadens livliga karibiska och latinska kulturer på gatorna i Little Havana.

Camping i Miami

 • Sunshine Holiday RV Resort: Denna resort ligger nordväst om Fort Lauderdale och drivs av Thousand Trails och ligger vid stranden av en privat sjö. Med rymliga husbilsplatser och picknickbord för att njuta av måltider utomhus är denna husbilspark en av de bästa i området. Priserna varierar beroende på dina resedatum och deras webbplats har ett lättanvänt bokningssystem.
 • Paradise Island RV Resort: Den här anläggningen ligger strax utanför Fort Lauderdale och ligger bara fyra mil från stranden. Paradise Island RV Resort är känt för sin storlek och det faktum att det är oberoende ägt. Priserna varierar mellan 50 och 57 dollar per natt.
 • Yacht Haven Park & Marina: Yacht Haven Park & Marina ligger bara tio minuter från stranden i södra delen av Fort Lauderdale. Priserna varierar beroende på när du reser och vilka funktioner varje husbilsplats har.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Miami