Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil Milano

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Milano

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem Milano

Den bästa husbilen för dig

View of the gardens on the side of lake como

Plåtis Milan

Milano är huvudstad i Lombardiet och är en av de mest besökta städerna i Italien. Det är en mycket livlig stad, alltid full av evenemang och demonstrationer. Dess moderna sida är lätt att känna igen med de höga och sofistikerade byggnaderna, som i fallet med den berömda Bosco Verticale. Å andra sidan är Milano en stad rik på historia och konst. Katedralen, ett underbart exempel på italiensk gotisk arkitektur, tillsammans med de många konstgallerierna och museerna, gör denna stad till en av de mest intressanta ur kulturell synvinkel. Milano är också känt som den italienska designhuvudstaden, tack vare de många evenemang där kända nationella och internationella stylister deltar.

Att ta sig till Milan

Milano ligger i den västra delen av Lombardiet, i norra Italien, och är mycket välorganiserat ur transportsynpunkt. Den största flygplatsen är Malpensa, där de flesta internationella flyg anländer (London-Milano flygtid: 2 timmar). Flygplatsen ligger 45 km från stadens centrum men har god förbindelser med bussar, tåg och pendelbussar som Malpensa Shuttle Air Pullman. Autostrada del Sole förbinder Milano med Reggio Calabria men det finns också många andra statliga vägar, som man inte behöver betala för och förbinder staden med de andra huvudstäderna. Centralstationen är Milano Centrale där det är möjligt att ta regionala eller höghastighetståg (Italo eller FrecciaRossa) för att åka till de största italienska städerna genom att köpa biljett på stationen eller på den officiella hemsidan för Trenitalia.

Parkering i Milan

För att parkera i Milano måste man nästan alltid betala, förutom de med vita ränder längs gatorna. De bästa parkeringsplatserna i stadens centrum är Carducci Parking, mycket nära tunnelbanan, och Sant'Ambrogio Parking. Båda är betalparkeringar (pris per timme: 2 euro - dagspris: 24 euro). Det finns också flera parkeringsplatser utanför staden vilka är lätt att nå med tunnelbana, som Bisceglie Parking och Comasina Parking, med dagspriser runt 7,50 euro.

Årliga evenemang i Milan

  • La Prima della Scala i Milano (7 december): Det är premiär för konsertsäsongen i La Scala, den mest kända teatern i Italien. Priser för bås: 50-250 euro. Scenpriser: 500-2500 euro.
  • Milanos Matvecka (maj): Evenemang där de mest prominenta internationella kockarna deltar. Priserna på evenemanget varierar beroende på provningarna.
  • Arkitekturfestival (från maj till augusti): Utställning tillägnad konst där dignitärer inom sektorn deltar. Gratis evenemang.

Camping i Milan

  • Camping Milano: Är den närmaste campingen till stadens centrum, som kan nås av M1. Dagspriser för husbilar: 10-11 euro beroende på säsong.
  • Campingen Playa di Valverde: Ligger 40 km från Milano och i Ticino-parken. Dagspris för husbilar: 10 euro.
  • Monza Camping: Beläget i Royal Park of Monza och nära den mest kända Formel-1-banan. Dagspriser för husbilar: 15-85 euro beroende på säsong.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din bilresa till Milan

Bästa tiden att hyra husbil i Milan

Weather graph for average temperatures in Milan
Genomsnittliga temperaturer i Milan per månad

Milano är en stad i norra Italien och har ett ganska varierande klimat. På vintern känner man av kylan på grund av fuktigheten, medan värmen på sommaren är mycket kvav. En sak som man aldrig kan undgå är dimman, som till och med nämns i en berömd Totò-film. På vintern sjunker temperaturerna nästan aldrig under 0 ° C och är i allmänhet runt 8-5 ° C. På sommaren kan värmen vara tryckande och nå nästan 40 ° C men i allmänhet är temperaturerna mellan 27-35 ° C. Av denna anledning är de bästa månaderna att åka till Milano vår och höst.

Milano är en mycket dyr stad, särskilt under högsäsongsmånaderna. Faktum är att kostnaderna för hotell och husbilsuthyrning i Milano är mycket högre mellan juli och augusti och mellan december och januari. Trots de höga priserna under vinterperioden är det värt att planera en semester i Milano under den första veckan av december för att delta i öppningen av operasäsongen i La Scala, den mest kända teatern i Italien. De bästa månaderna att besöka Milano är under april och maj, på grund av de billiga priserna och de många festligheterna man kan delta i, till exempel Milan Street Food & Beer.

Indie Campers i Milano

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev