Hyra husbil Milano

Hyra husbil Milano

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Milano

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

View of the gardens on the side of lake como

Plåtis Milan

Milano är huvudstad i Lombardiet och är en av de mest besökta städerna i Italien. Det är en mycket livlig stad, alltid full av evenemang och demonstrationer. Dess moderna sida är lätt att känna igen med de höga och sofistikerade byggnaderna, som i fallet med den berömda Bosco Verticale. Å andra sidan är Milano en stad rik på historia och konst. Katedralen, ett underbart exempel på italiensk gotisk arkitektur, tillsammans med de många konstgallerierna och museerna, gör denna stad till en av de mest intressanta ur kulturell synvinkel. Milano är också känt som den italienska designhuvudstaden, tack vare de många evenemang där kända nationella och internationella stylister deltar.

Att ta sig till Milan

Milano ligger i den västra delen av Lombardiet, i norra Italien, och är mycket välorganiserat ur transportsynpunkt. Den största flygplatsen är Malpensa, där de flesta internationella flyg anländer (London-Milano flygtid: 2 timmar). Flygplatsen ligger 45 km från stadens centrum men har god förbindelser med bussar, tåg och pendelbussar som Malpensa Shuttle Air Pullman. Autostrada del Sole förbinder Milano med Reggio Calabria men det finns också många andra statliga vägar, som man inte behöver betala för och förbinder staden med de andra huvudstäderna. Centralstationen är Milano Centrale där det är möjligt att ta regionala eller höghastighetståg (Italo eller FrecciaRossa) för att åka till de största italienska städerna genom att köpa biljett på stationen eller på den officiella hemsidan för Trenitalia.

Parkering i Milan

För att parkera i Milano måste man nästan alltid betala, förutom de med vita ränder längs gatorna. De bästa parkeringsplatserna i stadens centrum är Carducci Parking, mycket nära tunnelbanan, och Sant'Ambrogio Parking. Båda är betalparkeringar (pris per timme: 2 euro - dagspris: 24 euro). Det finns också flera parkeringsplatser utanför staden vilka är lätt att nå med tunnelbana, som Bisceglie Parking och Comasina Parking, med dagspriser runt 7,50 euro.

Årliga evenemang i Milan

  • La Prima della Scala i Milano (7 december): Det är premiär för konsertsäsongen i La Scala, den mest kända teatern i Italien. Priser för bås: 50-250 euro. Scenpriser: 500-2500 euro.
  • Milanos Matvecka (maj): Evenemang där de mest prominenta internationella kockarna deltar. Priserna på evenemanget varierar beroende på provningarna.
  • Arkitekturfestival (från maj till augusti): Utställning tillägnad konst där dignitärer inom sektorn deltar. Gratis evenemang.

Camping i Milan

  • Camping Milano: Är den närmaste campingen till stadens centrum, som kan nås av M1. Dagspriser för husbilar: 10-11 euro beroende på säsong.
  • Campingen Playa di Valverde: Ligger 40 km från Milano och i Ticino-parken. Dagspris för husbilar: 10 euro.
  • Monza Camping: Beläget i Royal Park of Monza och nära den mest kända Formel-1-banan. Dagspriser för husbilar: 15-85 euro beroende på säsong.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Milano