🚀 Oförglömliga äventyr från 1€/natt - utforska mer, betala mindre! →

Hyra husbil München

Hyra husbil München

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i München

Festivaler Säsong Erbjudanden 🎆

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: FESTIVALS24. Klicka här och läs mer. ✨

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

wooden bridge crossing a small river in the alps

Plåtis München

Efter Berlin är München den största turistattraktionen i Tyskland. När du hör den lokala mellanbayerska dialekten går det inte att  missa att du är i München! En sak du inte får missa är den engelska trädgården, Nymphenburg Palace och München Residence. Om du vågar dig upp för de 306 stegen till toppen av Peterskyrkan får du en fantastisk utsikt över staden. För fotbollsfans bör tid definitivt avsättas för att besöka Allianz Arena på resan till München. BMW-Welt, är inte bara platsen där nya fordon levereras, utan du kan också fördjupa dig i historien om bilmärket från München. Denna fantastiska dag ute är definitivt inte bara för bilentusiaster! Efter en hektisk dag med att utforska Münchens charm kan du se fram emot mys på en ölmässa i ett traditionellt bryggeri.

Att ta sig till München

Det verkar som alla vägar eller bör vi säga motorvägar leder till München: Du kan köra till München på A8, A995, A92, A94, A95, A96 och A99. Du kan även resa till Münchens centralstation enkelt med tåg nästan varje timme från de flesta större tyska städer. Du kan även resa med flyg På Franz-Josef-Strauss flygplats förbinder flygbolag som Condor, EasyJet, Lufthansa och Austrian Airlines staden med ett antal inhemska tyska och europeiska destinationer samt Asien, Afrika och Amerika och erbjuder flera dagliga flygningar.

Parkering i München

På bussparkeringen norr om Allianz Arena hittar du parkering. Det kostar € 15 per natt, och parkeringen är endast stängd för husbilar på matchdagar. Du kan också parkera på utställningsområdet i München-Riem som är öppen under Oktoberfesten. Det finns plats för 1 500 husbilar och en husbilsplats för två personer kostar 35 € per natt. Dessutom finns det gott om gratis parkering på gatan i München - men det är svårt att få tag på ett ledigt utrymme som är tillräckligt långt. Lite längre bort från stadens centrum kan du till och med parkera och få en fantastisk utsikt över Alperna vid Dulipphof i München-distriktet och varje natt kostar € 11.Från € 11 per dag kan du också parkera på München-Obermenzing campingplatser, oavsett säsong.

Årliga evenemang i München

  • Oktoberfest (september/oktober): Världens största folkfest är verkligen vad många tänker på när de hör ordet München. Det är gratis att vandra genom evenemanget och ta in atmosfären, och du kan också komma in i öltälten utan att behöva köpa en biljett. Det kostar bara € 3 att gå in i "Oide Wiesn" före 21:00. För alla adrenalinjunkies kostar åkattraktionerna från € 1, medan en traditionell mässöl (liter) kommer att kosta dig runt € 11.
  • Münchens filmfestival (slutet av juni): Totalt visas cirka 180 filmer från ett brett utbud av genrer på 18 dukar. Biljetter till ordinarie föreställningar kostar € 10,90 (med rabatt € 7,90).
  • Saint Patrick's Day (söndagen före den 17 mars): en livlig parad följt av en fest. Det är gratis att delta och inga biljetter behövs.
  • Münchens vårfestival (två veckor i april): även känd som "Lilla Oktoberfest". Återigen betalar du inte inträde, utan bara för åkattraktioner, mat och dryck. En liter öl får du för priser från € 10.50.

Camping i München

  • Utting campingplatser: Campingplatser upp till 60 m² ligger vid den populära sjön Ammer och kostar från 7 € per dag.
  • München Thalkirchen campingplatser: En av de närmaste campingplatserna till München, men fortfarande i naturen. Priserna varierar mellan € 15 och € 17 (låg eller högsäsong).
  • Wolfratshausen campingplatser: En annan typ av camping med ett vardagsrum utomhus, lägereld och verkstad för mindre cykelreparationer. Plats € 10 per natt.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i München