View of the Vesuvio

Hyra husbil Neapel

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Neapel

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Den bästa husbilen för dig

Air view of Naples

Uthyrning av Husbilar i Neapel

Neapel är en fantastisk destination för campare som vill tillbringa tid omgiven av pittoreska vulkaniska landskap och hisnande kustutsikt. Hyr en husbil i Neapel och gör dig redo att ha en bra tid i nationalparker, naturreservat, stränder och campingplatser i en av de vackraste regionerna i Italien, Kampanien. I slutet kommer du att önska att ditt äventyr på vägarna aldrig tar slut!

Neapels Nationalparker

Utforska nationalparkerna i området, där du kan njuta av skönheten i italiensk natur, såsom Parco Nazionale Vesuvius i södra Neapel. Var noga med att gå Gran Cono-leden och vandra till Vesuvius krater. Fortsätt söderut med din husbil till Salerno och prova Cilento in Volo (linbana) i den unika nationalparken Cilento och Vallo di Diano.

Längs resan kan du inkludera några av Neapels naturreservat och skogar i din reseplan. I Gaiola Underwater Park kan du snorkla och paddla kajak i skyddade vatten. Om du föredrar att förbli på land, åk västerut och vandra i den vackra Cratere Degli Astroni och Oasi Naturalistica di Monte Nuovo. Åk österut med din husbil till Foresta Regionale di Roccarainola för en naturskön picknick. Om du behöver matinspiration, kolla in vår artikel om välsmakande och hälsosamma road trip snacks att ta med dig

Neapels Kust och Sjöar

Neapels kust är bland den största och mest populära på Medelhavets kust. Det finns gott om stränder värda ett besök! Väster om Neapel kan du njuta av solen och vågorna på Miliscola-stranden, La Gaiola-stranden och Schiacchetiello-stranden. På väg norrut med din husbil hittar du stranden Lago Patria tillsammans med flera närliggande stränder nära Castel Volturno naturreservat och Sassolini-stranden. I Sorrento, öster om Neapels centrum, finns de unika baden av drottning Giovanna, en förtrollande vik med kristallklart vatten. 

Tillbringa en avkopplande tid eller starta ett nytt husbilsäventyr vid sjöarna. Åk väster om stadens centrum till sjön di Averno, i Campi Flegrei, och ta en varm kopp kaffe medan du observerar naturen, eller hyr en kajak och hoppa i vattnet. I riktning mot Castel Volturno, nordväst om Neapel, hittar du den största sjön i Kampanien-regionen, Lake Patria. Det finns gott om restauranger i närheten, där du kan njuta av en läcker italiensk måltid. 

Det mest kända kustområdet är Amalfikusten, men på grund av dess smala, klippiga vägar, kan du inte resa dit i en husbil under högsäsong. Istället kan du njuta av naturlandskap i området, såsom naturreservatet La Valle delle Ferriere, där du hittar hisnande vattenfall och många stigar att utforska. 

Om du åker norrut, i riktning mot Rom , kommer du att njuta av en annan del av Italiens unika landskap: Lazio. Den består av orörda stränder, arkeologiska platser, medeltida slott, naturreservat och mycket mer. När du kommer till Rom, ta din husbil på vår Road Trip i centrala Italien och berika din semester med mer häpnadsväckande sevärdheter på den italienska halvön.

Campingplatser i Neapel

Neapel har ett brett utbud av välutrustade campingplatser för att koppla av och sova medan du laddar din husbil. Undvik alla typer av stress genom att, när så är möjligt, göra din bokning i förväg. 

Från Neapel stad ner till Sorrento-området är några av de bästa campingplatserna för campare att koppla av på Agricampeggio Oasi Verde, Sosta Camper Palinuro, Nube d 'Argento, Santa Fortunata, och Beata Solitudo.

Dessa campingplatser tillhandahåller viktiga tjänster för din husvagn eller husbil, såsom elförsörjning, dränering och tvättrum. Det finns också fritidstjänster: gratis Wi-Fi, restauranger, en pool och lekplatser. 

Om det är första gången du förbereder ett äventyr med en hyrd husbil, kolla in våra tips för road trips för nybörjare

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i Neapel