Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil Nederländerna

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Nederländerna

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Tulip flowers field and windmills

Allt om att hyra husbil i Nederländerna

Nederländerna är ett relativt litet land i Västeuropa med cirka 17 miljoner invånare och en yta på över 41 000 kvadratkilometer. En märklig egenskap hos Nederländerna är att den västra delen av landet ligger till stor del under havsnivån. Trots detta märkliga faktum är den västra delen det mest tätbefolkade området. Nederländerna brukade vara känt som ett framstående handelsland, dränerat av det eviga arbetet i kvarnar och byggt från lerjorden. Nederländerna har fascinerande naturreservat inklusive Hoge Veluwe och De Biesbosch, plus otaliga historiska städer där historia, konst och kultur är att ta. Hyr en husbil i Nederländerna och upptäck dina favoritplatser själv!

Visste du det?

Hoe gaat het? = Hur mår du?

Wat kost dit? = Hur mycket är det här?

Is er een VVV-kantoor in de buurt? = Finns

det ett turistinformationscenter i närheten?

Waar is de supermarkt? = Var är snabbköpet?

Is er nog een kampeerplekje? = Finns det

fortfarande en campingplats tillgänglig?

Twee / drie kaartjes graag = Två /tre biljetter tack

Is het nog ver? = Är det fortfarande en lång väg att gå?

Is er een parkeerplaats? = Finns det en parkeringsplats?

Camper = husbil

Maximale doorrijhoogte = maximalt utrymme

Campingwinkel = campingbutik

Zwembad = simbassäng

Campingplats

Till skillnad från flera andra europeiska länder är fri camping tyvärr inte tillåtet och camping på officiella campingplatser är det enda alternativet när du bestämmer dig för att hyra en husbil i Nederländerna. Lyckligtvis hittar du hundratals campingplatser i hela landet, från bergen i Södra Limburg till de pittoreska Waddenöarna. En av de bästa platserna att campa är Nationalparken De Hoge Veluwe, där du hittar vackra skogar och hedmarker för oändliga promenader och cykling. Friesland är ett utmärkt campingområde om du gillar sjöar, medan Nordsjökusten i Södra Holland och Nordholland är populär för sina stränder och sanddyner. Om du verkligen vill ha en fantastisk utomhussemester för att uppleva campinglivet rekommenderar vi Wadden Island of Texel. Här hittar du fantastiska stränder, fågelskådningsområden, mysiga byar och till och med Texels eget ölbryggeri.

Körning i Nederländerna

I Nederländerna kör människor på höger sida av vägen.

Vägarna i Nederländerna är av utmärkt kvalitet. Motorvägar, länsvägar och vägar i tätbebyggda områden asfalteras alltid och asfalteras vanligtvis. Endast i centrum av gamla städer och byar är gatorna varierat asfalterade, vilket gör dem mindre bekväma.

Avgiftsbelagda vägar finns knappast längre i Nederländerna, eftersom underhållet av vägarna betalas från bilägarnas skattepengar.

Årliga evenemang i Nederländerna

  • Verukenhofs öppning, april-maj: På våren, när tulpanerna blommar, öppnar Nederländernas mest kända trädgård sina dörrar. Biljettpriset är 18,50 € för vuxna och 9,00 € för barn.
  • Koningsdag, 27 april: Över hela landet finns festligheter som spel, marknader och musikframträdanden. Entrén är gratis.
  • World Press Photo utställning, april: Utställning med de viktigaste pressbilderna från det senaste året. Biljettpris: € 14.50.
  • Befrielsedagen, 5 maj: Dag då frihet firas med konserter och festivaler.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din resa

När ska man hyra en husbil i Nederländerna?

Weather graph for average temperatures in Netherlands
Medeltemperaturer i Nederländerna

Nederländernas geografiska läge nära Atlanten och Västeuropa garanterar ett milt klimat, med enstaka toppar uppåt eller nedåt. På sommaren kan till exempel värmeböljor uppstå med temperaturer över 30 grader, med holländarna som flockas till de långsträckta stränderna i väster. Att besöka festivaler, cykla och gå genom naturområden står högt upp på önskelistan för många holländare under den relativt varma sommaren.

Vintern skapar en helt annan stämning; Ibland är landet dolt under ett lager snö, ibland verkar nederbörden ostoppbar och ibland verkar solen vinna över molnen. Medeltemperaturen i december och januari är vanligtvis runt fem grader Celsius. Vintertid kan vara en bra tid för skridskoåkning, men också för att besöka julmarknader och titta på spektakulära fyrverkerishower under nyårsafton. Våren är känd för sin blommiga prakt och gynnsamma väder, medan hösten är en idealisk tid att se de fantastiska ljungfälten och svamparna i blom.

I Rotterdam driver festivaler som North Sea Jazz Festival och World Port Days upp boendepriserna, medan detsamma gäller Pride och SEGEL-båtfestivalen i Amsterdam. Du kan hyra en husbil i Holland under vilken säsong som helst, men kom ihåg att många officiella campingplatser stänger sina dörrar eller erbjuder färre utrymmen på vintern. Under våren öppnar de flesta campingplatser sina dörrar och på sommaren kan du åka vart som helst.

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev