Hyra husbil Nederländerna

Hyra husbil Nederländerna

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Nederländerna

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Tulip flowers field and windmills

Allt om att hyra husbil i Nederländerna

Nederländerna är ett relativt litet land i Västeuropa med cirka 17 miljoner invånare och en yta på över 41 000 kvadratkilometer. En märklig egenskap hos Nederländerna är att den västra delen av landet ligger till stor del under havsnivån. Trots detta märkliga faktum är den västra delen det mest tätbefolkade området. Nederländerna brukade vara känt som ett framstående handelsland, dränerat av det eviga arbetet i kvarnar och byggt från lerjorden. Nederländerna har fascinerande naturreservat inklusive Hoge Veluwe och De Biesbosch, plus otaliga historiska städer där historia, konst och kultur är att ta. Hyr en husbil i Nederländerna och upptäck dina favoritplatser själv!

Visste du det?

Hoe gaat het? = Hur mår du?

Wat kost dit? = Hur mycket är det här?

Is er een VVV-kantoor in de buurt? = Finns

det ett turistinformationscenter i närheten?

Waar is de supermarkt? = Var är snabbköpet?

Is er nog een kampeerplekje? = Finns det

fortfarande en campingplats tillgänglig?

Twee / drie kaartjes graag = Två /tre biljetter tack

Is het nog ver? = Är det fortfarande en lång väg att gå?

Is er een parkeerplaats? = Finns det en parkeringsplats?

Camper = husbil

Maximale doorrijhoogte = maximalt utrymme

Campingwinkel = campingbutik

Zwembad = simbassäng

Campingplats

Till skillnad från flera andra europeiska länder är fri camping tyvärr inte tillåtet och camping på officiella campingplatser är det enda alternativet när du bestämmer dig för att hyra en husbil i Nederländerna. Lyckligtvis hittar du hundratals campingplatser i hela landet, från bergen i Södra Limburg till de pittoreska Waddenöarna. En av de bästa platserna att campa är Nationalparken De Hoge Veluwe, där du hittar vackra skogar och hedmarker för oändliga promenader och cykling. Friesland är ett utmärkt campingområde om du gillar sjöar, medan Nordsjökusten i Södra Holland och Nordholland är populär för sina stränder och sanddyner. Om du verkligen vill ha en fantastisk utomhussemester för att uppleva campinglivet rekommenderar vi Wadden Island of Texel. Här hittar du fantastiska stränder, fågelskådningsområden, mysiga byar och till och med Texels eget ölbryggeri.

Körning i Nederländerna

I Nederländerna kör människor på höger sida av vägen.

Vägarna i Nederländerna är av utmärkt kvalitet. Motorvägar, länsvägar och vägar i tätbebyggda områden asfalteras alltid och asfalteras vanligtvis. Endast i centrum av gamla städer och byar är gatorna varierat asfalterade, vilket gör dem mindre bekväma.

Avgiftsbelagda vägar finns knappast längre i Nederländerna, eftersom underhållet av vägarna betalas från bilägarnas skattepengar.

Årliga evenemang i Nederländerna

  • Verukenhofs öppning, april-maj: På våren, när tulpanerna blommar, öppnar Nederländernas mest kända trädgård sina dörrar. Biljettpriset är 18,50 € för vuxna och 9,00 € för barn.
  • Koningsdag, 27 april: Över hela landet finns festligheter som spel, marknader och musikframträdanden. Entrén är gratis.
  • World Press Photo utställning, april: Utställning med de viktigaste pressbilderna från det senaste året. Biljettpris: € 14.50.
  • Befrielsedagen, 5 maj: Dag då frihet firas med konserter och festivaler.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn