Upp med huvudet, resenärer! Vi erbjuder 20 % rabatt på bilresor som bokas från och med nu och fram till april

Hyra husbil Nevada

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i Nevada

Varför vänta? Ta dina väskor och våra bästa erbjudanden

Under en begränsad tid erbjuder vi 20 % rabatt på våra roadtrips som bokas från och med nu till april.

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

lake tahoe, nevada

Alt om varebilutleie i Nevada

Nevada, som ofta kallas Born Battle State, ligger i västra USA. Även om Nevada inte är en kuststat utan snarare en inlandsstat, ligger den ganska nära Stilla havet, med Kalifornien som enda betydande hinder. Nevadas klimat påverkas av kallfronter som strömmar inåt landet från havet på grund av närheten till USA:s kust. Den är den sjunde största delstaten i Förenta staterna när det gäller den totala ytan.

Nevada har den största andelen offentlig mark av alla delstater, över 80 %. Nevada har en yta på 110 567 kvadratmil, med en längd på 492 mil och en bredd på 322 mil. Nevada består till 0,69 procent av vatten och 99,31 procent av land.

Platser att besöka i Nevada

Barrage Hoover : Hoover Dam är ett underverk av modern arkitektur. Lake Mead, USA:s största reservoar, ligger i denna 726 fot höga damm som ger vattenkraft till större delen av Nevada, Arizona och Kalifornien. Dammen ligger på gränsen mellan Nevada och Arizona och ligger ungefär 45 minuters bilresa eller en kort helikoptertur från Las Vegas centrum.

Le lac Tahoe : Den här 22 mil långa naturliga sjön är en berömd semesterort året runt i Sierra Nevada-bergen på gränsen mellan Nevada och Kalifornien. De flesta kommer hit på sommaren för att njuta av de vackra stränderna, vandra på områdets stigar eller campa på någon av de många campingplatserna. På vintern åker familjer och snöjägare från hela landet till orterna i Lake Tahoe-området för att njuta av bergen.

National Recreation Area of Lake Mead : Lake Mead Regional Campground, som ligger vid stränderna vid Lake Mead och Lake Mohave, har ett mycket vackert landskap och lättillgängliga ingångar. På stränderna och i de intilliggande kullarna och dalarna erbjuder detta enorma område på över 1,5 miljoner hektar strand, fiske, vandring, camping och mycket mer.

Gastronomi

Nevada är känt för sina utsökta delikatesser som lockar turister från hela landet. De bästa köken i denna region är

 • Jordgubbsmakroner
 • Smör med rökt vitlök
 • Prime Rib
 • Pocherade räkor som cocktail
 • Picon stans
 • Biff på sen kväll
 • Ägg Cornish pasties

Årliga evenemang i Nevada

 • Noël à Coffinwood [26 november-31 december 2021]: Coffinwood är Pahrumps julcentrum, där du kan få en glimt av säsongens förtrollning med en show som kan mäta sig med delstatens finaste belysningar.
 • Festival d'hiver Fire and Ice [14-16 januari 2022]: Firandet, som vanligtvis är centrerat kring Cave Lake State Park och inkluderar Nevada Northern Railway, Ward Mountain Recreation Area och andra företag i centrala Ely, är ett utmärkande årligt evenemang som har varit en del av Elys historia i många år.

Camping i Nevada

Nevada har ett brett utbud av topografi, från spektakulära ökenlandskap till skogsklädda bergssluttningar. Nevadas till synes oändliga vildmark lockar, oavsett om du är sugen på att klättra, campa eller njuta av varma källor under bar himmel. Hyr en husbil idag för att njuta av camping i Nevada.

 • Virginia City NV Canyon Campsite : Nära den historiska järnvägsterminalen, Bank of California och Gold Hill Hotel i stadsdelen Gold Hill i Virginia City. Virginia City ligger en mil bort med bil. 30 för fyra personer.
 • Alpine Valley Tahoe-Toiyabe NFS : Denna alpina dal, som omges av Tahoe och Toiyabe National Forests, sträcker sig över 10 000 hektar på en höjd av 5 500 fot, med branta toppar på över 8 000 fot på tre sidor. 88 dollar per natt med minst två personer.
 • Muirs Muse : Muirs Muse är den perfekta platsen för att koppla bort allt, med en höjd på drygt 5 000 fot och en grusväg. En kort bilresa till Nevada. 85 dollar per natt för minst två personer.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu