Sunset over autumn landscape out of New York

Hyra husbil New York

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra i New York

Juli Escapes Erbjudanden 🌞🌴

Spara upp till 20% och ytterligare 5% om du bokar 10 nätter eller mer med koden: SUMMER24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Hem USA New York

Den bästa husbilen för dig

new_york_harriman_state_park

Uthyrning av Husbilar i New York

Hyr en husbil i New York och upptäck underverken i den amerikanska nordöstra delen. Levande lövverk, orörda sjöar och charmiga bergsstäder väntar på din ankomst till den inspirerande staten New York. 

Nationalparker i New York

Från de magnifika Niagarafallen till de karga vita bergen är New York omgiven av flera fantastiska nationalparker och monument som du enkelt kan besöka och njuta av med din husbil.

Naturligtvis skulle din resa inte vara komplett utan att besöka Niagarafallen. Detta vattenfall ligger vid den kanadensisk-amerikanska gränsen och är ett av de största i världen. Förundras över dess magnitud från utsikten eller få på nära håll och personligen på en båttur i bassängen nedanför. 

Kör din husbil genom det inspirerande landskapet i Hudson River Valley National Heritage Area. Passionerat oranget på hösten och levande grönt på våren har The Valley mil av vandrings-och cykelleder som lovar oändliga äventyr.

Fortsätt din husbilsresa österut för att möta de störtande klipporna vid havet i Acadia National Park i Maine. Acadia, som ofta kallas Nordatlantkustens kronjuvel, kryllar av vandringsleder vid kusten, dolda stränder och ett vackert djurliv.

Om du väljer att våga dig bortom gränsen till New York, besök de karga topparna i White Mountains National Park, det fantastiska landskapet i Delaware River Gorge National Park eller det bländande marina landskapet i Chesapeake Bay Watershed.

New Yorks Kustlinje, Sjöar och Floder

New York har över 800 km kustlinje och över 7 600 sötvattensjöar där du kan simma, paddla eller vandra runt på din biltur med husbil.

Coney Island och The Hamptons erbjuder några av de mest ökända och vackra remsor av stranden på kusten men kan vara trångt på helger och helgdagar. Kör din husbil till Cooper's Beach i Southampton eller sjunk ner i sandstranden vid Jones Beach vid Jones Beach State Park för en lugnare semester.

När du vänder din husbil bort från kusten kommer du att stöta på de fridfulla sötvattensjöarna i norra New York. Besök de frodiga stränderna i Lake George vars djup döljer mer än några 1700-talsskeppsvrak eller fortsätt in i hjärtat av Adirondack Mountains till Saranac Lake. För mer vattenfallsaction, kör din husbil till Watkins Glen och Montour Falls. En vacker sjö och strömmande vattenfall ligger i hjärtat av vinlandet. 

Campingplatser Runt New York

Att ha en säker plats att parkera din husbil eller hyrbil för natten är viktigt för att säkerställa att du är väl utvilad och energisk under hela din resa. New York har en mängd statliga parker och oberoende campingplatser som erbjuder fullständiga bekvämligheter och spektakulär utsikt. 

Bo i den natursköna Hudson River Valley på Bear Mountain State Park Campground eller lägret bredvid den kaskadiska Buttermilk Creek vid Buttermilk Falls State Park nära Ithaca. Hearthstone Point Campground nära Lake George är också ett bra ställe att bo för en natt eller två när du upptäcker skönheten i Adirondackbergen.

New York är hem till en imponerande vildmark som lovar äventyr i varje krok. Om du vill ha fler tips , tricks och vägledningar om hur du kan njuta av din husbil under din bilresa kan du besöka vår Indie Campers- blogg

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn

Indie Campers i New York