Upptäck specialerbjudanden på utvalda Indie Campers road trips. Få 20 % rabatt på husbilsuthyrning ut 2021!

Hyra husbil nära Norrköping

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra nära Norrköping

Ut och fly med upp till 20 % rabatt på hyra av husbil.

Vi vill utforska världen och komma ut på dig ut där! Därför erbjuder vi 20 % rabatt på hyra av husbilar till en rad olika av våra favoritresor. Erbjudandet är begränsat till 2021 bilresor!

2 000+ husbilar över hela Europa och USA
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indies flotta)

Gratis avbokning och flexibel betalning

På de flesta husbilar på vår marknadsplats kan du avboka upp till 48 timmar före resan! Du kan också välja att bara betala 20% i förskott.

Läs mer

Europas största husbilsflotta

Över 2000 husbilar, campervan och plåtisar kan hyras på 40 platser i 15 europeiska länder. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Liten flod i skogen

Plåtis Norrköping

Norrköping är inte bara känt för sin närhet till den enormt populära djur- och nöjesparken Kolmården, utan även på grund av sin livliga och lummiga stadskärna som är fylld med gamla, vackra industribyggnader som nu hyser restauranger, butiker, caféer, och museer. Norrköping är även känd för ”promenaderna”; ett system av alléer med körfält och gångvägar inramat av fyra rader träd. Promenaderna anlades på 1800-talet för att främja motion och hälsa. I Norrköping finns det alltid något att göra eller se, vare sig man är ung eller gammal, och utanför centrum hittar man historiska byggnader som Löfstad slott, såväl som Norrköpings vackra, glittrande, skärgård.

Att ta sig till Norrköping

De stora vägarna E4 och E22 passerar båda Norrköping vilket gör det idealt att sig till och från Norrköping med bil och husbil. Från Norrköpings centralstation går det både buss och tåg som tar dig genom Sverige eller vidare ut till resten av världen. Från Norrköping Airport går det charterflyg till Kreta, Cypern, och Mallorca, och suktar du efter fler resmål ligger både Stockholm Skavsta Airport och Stockholm Arlanda inom räckhåll. På blott 40 minuter med bil når du Skavsta, och på knappt 2 timmar tar du dig till Arlanda. Därifrån kan du ta dig till resten av Sverige såväl som resten av världen. Från närliggande Linköping Airport – bara fem mil från Norrköping! – kan du dessutom flyga direkt till Amsterdam med KLM, på mindre än två timmar.

Parkering i Norrköping

De allmänna parkeringarna innanför promenaderna och inom boendeparkeringsområden är avgiftsbelagda, och det kostar cirka 10–20 kronor/timmen att parkera där. Övriga allmänna parkeringar är i regel avgiftsfria. 

Årliga evenemang i Norrköping

Kulturnatten (September): En glädjefylld hyllning till och firande av kultur, med ett brett utbud av musik, dans, aktiviteter, konst, föreläsningar, med mera. Vissa gratisaktiviteter.

Augustifesten (Augusti): Stadsfest med aktiviteter och underhållning för alla åldrar. Gratis.

Norrköping Light Festival  (November- Januari): Under den mörkaste tiden på året klär sig Norrköping i en sagolik skrud av kreativa och imponerande ljusinstallationer som lyser upp och blåser liv i staden.

Camping i Norrköping

  • Norrköpings Camping: Centralt belägen camping med ett stort utbud av roliga aktiviteter. Husbilscamping från 250 kr/natten.  
  • First Camp Kolmården-Norrköping: Familjevänlig camping med närheten till magiska Kolmården. Husbilscamping cirka 450 kr/natten. Rörlig prissättning.
  • Sörsjöns Camping: Naturskön camping med barnvänlig badstrand. Ligger i direkt anslutning till en äventyrspark. Husbilscamping från 225 kr/ natten.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
En husbilsägare som hyr ut sin husbil till en familj
Staff member wearing mask visor and gloves

Platser där Indie Campers har aktiva depåer för att ta hand om dig

Det är på dessa platser som Indie har alla sina depåer aktiva.

Planera din bilresa till Norrköping

Bästa tiden att hyra husbil i Norrköping

Graf med medeltemperaturer i Norrköping
Genomsnittliga temperaturer i Norrköping per månad

Norrköping ligger vid viken Bråviken som är en del av Östersjön, och staden vilar på en berggrund bestående av urberg. Norrköping har ett milt klimat där medeltemperaturen dagtid ligger runt 20+ på sommaren och 1–6+ på vintern. Staden får en hel del nederbörd året om, men särskilt i juli då man får räkna med i snitt 81 mm regn och drygt 10 regniga dagar. Hösten är en mycket vacker tid att besöka Norrköping; i september ligger medeltempen på 13 grader och toppar vid 16 grader. Staden får betydligt mindre nederbörd under hösten och vintern än under sommaren, och Norrköpings vackra växtlighet visar sig från sin bästa sida klädd i sin färgstarka höstskrud. Detta gör september-oktober till en perfekt period att besöka staden för den som är intresserad av undersöka någon av stadens vandringsleder, till exempel östgötaleden. Under sommarmånaderna, juni-augusti, väljer många att besöka Norrköping vilket gör att priserna tenderar att skjuta i höjden. Norrköping är ett extra populärt besöksmål under sommaren för barnfamiljer, tack vare närheten till den mycket populära djurparken Kolmården som varje sommar drar drygt 700,000 besökare. Redan i maj är dock vädret mycket behagligt, med en dagstemp på i snitt 11 grader, och i maj får Norrköping dessutom relativt lite nederbörd jämfört med resterande månader. För den som vill hyra husbil och ge sig ut och campa är maj månad därför ett föredömligt alternativ till högsäsongen. Norrköping får snö om vintrarna, men det är inte alltid den ligger kvar någon längre stund. Trots detta är staden härligt ljus och vacker att besöka under vintern, tack vare ljusfestivalen Norrköping Light Festival som arrangeras varje vinter mellan november och januari.

couple enjoying living in a rv

Drömmer du om att bo i en husbil? Vi har lösningen.

Kolla in vår helt nya produkt för långtidsuthyrning av husbilar och boka ditt nya hem på fyra hjul! Du kan skräddarsy hela upplevelsen till oslagbara priser.

Boka nu
Indie Campers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev