Hyra husbil nära Norrköping

Den bästa flottan med husbilar och plåtisar att hyra nära Norrköping

Sommarrea 🌞

Spara upp till 30% på alla Indie Campervans och ytterligare 5% om du bokar 10+ nätter med koden: SALES24.

6 000+ husbilar i Nordamerika, Oceanien och Europa
Envägsturer tillgängliga
Helt digital upplevelse
24/7 hämtning och återlämning (Indie-flotta)

Snabb och enkel bokning

Processen är snabb och enkel och kan genomföras online. Ange bara dina resedatum, upphämtnings- och avlämningsplatser och hitta ditt perfekta äventyr på hjul.

Läs mer

Nº 1 roadtrip-leverantör i Nordamerika, Oceanien och Europa

Över 6 000 campervan och husbilar för uthyrning på +70 platser i Europa, Oceanien och Nordamerika. Börja drömma och resa med oss!

Läs mer

Liten flod i skogen

Plåtis Norrköping

Norrköping är inte bara känt för sin närhet till den enormt populära djur- och nöjesparken Kolmården, utan även på grund av sin livliga och lummiga stadskärna som är fylld med gamla, vackra industribyggnader som nu hyser restauranger, butiker, caféer, och museer. Norrköping är även känd för ”promenaderna”; ett system av alléer med körfält och gångvägar inramat av fyra rader träd. Promenaderna anlades på 1800-talet för att främja motion och hälsa. I Norrköping finns det alltid något att göra eller se, vare sig man är ung eller gammal, och utanför centrum hittar man historiska byggnader som Löfstad slott, såväl som Norrköpings vackra, glittrande, skärgård.

Att ta sig till Norrköping

De stora vägarna E4 och E22 passerar båda Norrköping vilket gör det idealt att sig till och från Norrköping med bil och husbil. Från Norrköpings centralstation går det både buss och tåg som tar dig genom Sverige eller vidare ut till resten av världen. Från Norrköping Airport går det charterflyg till Kreta, Cypern, och Mallorca, och suktar du efter fler resmål ligger både Stockholm Skavsta Airport och Stockholm Arlanda inom räckhåll. På blott 40 minuter med bil når du Skavsta, och på knappt 2 timmar tar du dig till Arlanda. Därifrån kan du ta dig till resten av Sverige såväl som resten av världen. Från närliggande Linköping Airport – bara fem mil från Norrköping! – kan du dessutom flyga direkt till Amsterdam med KLM, på mindre än två timmar.

Parkering i Norrköping

De allmänna parkeringarna innanför promenaderna och inom boendeparkeringsområden är avgiftsbelagda, och det kostar cirka 10–20 kronor/timmen att parkera där. Övriga allmänna parkeringar är i regel avgiftsfria. 

Årliga evenemang i Norrköping

Kulturnatten (September): En glädjefylld hyllning till och firande av kultur, med ett brett utbud av musik, dans, aktiviteter, konst, föreläsningar, med mera. Vissa gratisaktiviteter.

Augustifesten (Augusti): Stadsfest med aktiviteter och underhållning för alla åldrar. Gratis.

Norrköping Light Festival  (November- Januari): Under den mörkaste tiden på året klär sig Norrköping i en sagolik skrud av kreativa och imponerande ljusinstallationer som lyser upp och blåser liv i staden.

Camping i Norrköping

  • Norrköpings Camping: Centralt belägen camping med ett stort utbud av roliga aktiviteter. Husbilscamping från 250 kr/natten.  
  • First Camp Kolmården-Norrköping: Familjevänlig camping med närheten till magiska Kolmården. Husbilscamping cirka 450 kr/natten. Rörlig prissättning.
  • Sörsjöns Camping: Naturskön camping med barnvänlig badstrand. Ligger i direkt anslutning till en äventyrspark. Husbilscamping från 225 kr/ natten.

Äger du en husbil? Tjäna mer än 380 000 kr per år

Funderar du på att tjäna pengar när du inte använder din husbil? Lista ditt fordon gratis och hyr ut det när du vill.

Hyra ut min husbil
Leie ut campingvogn